"Говорих с Делова. Всичко е наред и той иска да остане в ЦСКА. Амбициозен е и иска да остане тук, за да направи нещо голямо", обяви Керкез.
"Последните дни имаме контузия на Аарон Исека. Мисля, че ще дойде в Словения. Не може да работи с топка, но искам да е с отбора. Има малък проблем с Джеймс Ето'о. Не съм сигурен, че ще е на линия за първия мач", сподели още треньорът на ЦСКА.
Ако Делова остане Теодор не го виждам в първия отбор. Това с Ето'о както написах вече е много притеснително, явно е сериозно. Контузията на Исека не ме притеснява толкова, той и преди нея не можеше да работи с топка, така че нищо не се променя :) Добро впечатление ми прави Керкез затова че на няколко пъти спомена за отборният дух. Дори да успее само да потуши заплатаджийските конфликти в съблекалнята и да ги накара да играят като отбор ще е един огромен начален успех. А към Керкез аз лично имам някакви резерви откъм визитка и успехи, но досега не съм прочел някой бивш играч или клуб да каже нещо лошо за него като човек. Даже напротив- казват, че силата му е точно в създаването на колектив.