MASTER_COOL написа:След втората пресконференция Нога ми стана симпатичен, за разлика от повечето на които точно обратното им е впечатлението.
Пак ще цитирам Боби Борисов - нито един спортен директор на високо ниво не разкрива подробности пред медиите, начертава само посоките.
Според Явор Кръстев е трябвало да говори с конкретни имена на футболисти и за двете посоки - входящи и изходящи. Абсолютно несериозно е и съм сигурен, че Явката ще си признае че е сгрешил. Не му се отразява добре на кариерата, съвместната работа с тотален инфантил като Николай Александров
Аз гледах "Пред банята" и двамата казаха много правилни и верни неща за Нога според мен.
Аз пак ще кажа моето мнение, че е рано да се дават по-крайни оценки за Нога и работата му, но той сам трябва да осъзнае, че очакванията към него са огромни предвид това къде е работил и че заплатата му вероятно също е огромна за България.
Очакванията бяха, че идва СД, който ще взема важните спортно-технически решения. Наистина ще ги взема той и наистина ще имаме истински СД с всичките му функции и правомощия като големите клубове в Западна Европа.
Ще си носи отговорността и ще има топки и характер да наложи своята воля и контрол върху спортно-техническите въпроси и процеси най-малкото със своето име и с имиджа, който е изградил във всички тези клубове, където е работил.
Ще бъде човекът, който със своето име и връзки, които е изградил, ще спомогне затова клубът да направи силни трансфери, дори и под наем, на играчи, които инак трудно биха дошли, ще доведе класни европейски треньори за школата, скаути, кондиционни треньори и т.н., от които нашите да вземат Ноу Хау и да се учат.
Не казвам, че някои от тези неща няма да се случат в бъдеще, но за момента не изглежда така.
Чухме само, че Керкез е избран от 46 треньори от 11 страни, с което да каже: "Ето вижте аз колко работя, колко кандидатури съм разгледал и т.н."
А трябваше да чуем: "
Аз избрах Душан Керкез, защото .......... Целта пред клуба е ......... Ще променим ...... Ще направим........ и т.н.
Вместо това всяка втора дума му беше "sensitive".
И аз лично тая посока дето уж трябвало да я даде СД така и не мога да я видя засега- наляво ли, надясно ли, накриво, настрани, в диагонал :idea:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]