Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Gotzev.88
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Gotzev.88 » 07 юни 2025 14:42

MASTER_COOL написа:Ако изгледате подкаста с Боби Борисов ще осъзнаете на 100% , че и тази година ще се привлекат играчи на по-късен етап , заради спецификата на пазара. А нашия такъв е с "дефекти"

Това ни го напомнят всяко лято, но пак си зависи и от нас. Значи, с изключение на отбор като Динамо Загреб ня вярвам в хърватското първенство да е по-различно и Осиек да е първи избор за който и да било играч. Но ето- хората са видяли, че договорът на Шопов изтича това лято и вероятно са си говорили с него още преди месец или два и са намерили начин да го убедят. Дори обикновеният фен може да си провери на кой кога му изтича договорът, камо ли агентите и спортните директори... Дори и при купуване на играч с действащ договор пак може да се разберат предварително. Но след като видях как "избрахме" треньора с обаждане в неделя нещо позагубих доверие. Все пак да имаме предвид, че трансферният прозорец ще отвори чааааак на 1 Юли и до тогава могат да се представят само свободни агенти с изтекли договори... Ако на 1 Юли не представят нито един играч- тогава ще започна сериозно да се притеснявам.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 юни 2025 15:48

След втората пресконференция Нога ми стана симпатичен, за разлика от повечето на които точно обратното им е впечатлението.
Пак ще цитирам Боби Борисов - нито един спортен директор на високо ниво не разкрива подробности пред медиите, начертава само посоките.
Според Явор Кръстев е трябвало да говори с конкретни имена на футболисти и за двете посоки - входящи и изходящи. Абсолютно несериозно е и съм сигурен, че Явката ще си признае че е сгрешил. Не му се отразява добре на кариерата, съвместната работа с тотален инфантил като Николай Александров
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 07 юни 2025 18:45

CSKArforever написа:За Вион съм чувал , че се напива жестоко до такива състояния, че да не може да ходи. Не знам дали е истина, но мой познат уж имал човек, работещ в хотела в който превивава французина и му бил споделял за нощните авантюри на "световния шампион". Информацията ми е отпреди година и половина.

Честно, опитах се, но не мога да си го представя пиян, като знам перманентното му състояние.
Do Something Different!

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 07 юни 2025 18:52

djd написа:Струва ми се, че е някаква интрига, свързана с конкуренцията за вратарския пост в отбора.
Вадят му компромат, уволняват го дисциплинарно, няма неустойки - чиста работа.

Важното е, че от цялата работа ЦСКА печели, един некадърник по-малко.
Ако беше взел и това момченце в хотела, нямаше да се разсърдя.

Изображение
Do Something Different!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 юни 2025 23:22

MASTER_COOL написа:След втората пресконференция Нога ми стана симпатичен, за разлика от повечето на които точно обратното им е впечатлението.
Пак ще цитирам Боби Борисов - нито един спортен директор на високо ниво не разкрива подробности пред медиите, начертава само посоките.
Според Явор Кръстев е трябвало да говори с конкретни имена на футболисти и за двете посоки - входящи и изходящи. Абсолютно несериозно е и съм сигурен, че Явката ще си признае че е сгрешил. Не му се отразява добре на кариерата, съвместната работа с тотален инфантил като Николай Александров

Аз гледах "Пред банята" и двамата казаха много правилни и верни неща за Нога според мен.

Аз пак ще кажа моето мнение, че е рано да се дават по-крайни оценки за Нога и работата му, но той сам трябва да осъзнае, че очакванията към него са огромни предвид това къде е работил и че заплатата му вероятно също е огромна за България.

Очакванията бяха, че идва СД, който ще взема важните спортно-технически решения. Наистина ще ги взема той и наистина ще имаме истински СД с всичките му функции и правомощия като големите клубове в Западна Европа.

Ще си носи отговорността и ще има топки и характер да наложи своята воля и контрол върху спортно-техническите въпроси и процеси най-малкото със своето име и с имиджа, който е изградил във всички тези клубове, където е работил.

Ще бъде човекът, който със своето име и връзки, които е изградил, ще спомогне затова клубът да направи силни трансфери, дори и под наем, на играчи, които инак трудно биха дошли, ще доведе класни европейски треньори за школата, скаути, кондиционни треньори и т.н., от които нашите да вземат Ноу Хау и да се учат.

Не казвам, че някои от тези неща няма да се случат в бъдеще, но за момента не изглежда така.

Чухме само, че Керкез е избран от 46 треньори от 11 страни, с което да каже: "Ето вижте аз колко работя, колко кандидатури съм разгледал и т.н."

А трябваше да чуем: " Аз избрах Душан Керкез, защото .......... Целта пред клуба е ......... Ще променим ...... Ще направим........ и т.н.

Вместо това всяка втора дума му беше "sensitive".

И аз лично тая посока дето уж трябвало да я даде СД така и не мога да я видя засега- наляво ли, надясно ли, накриво, настрани, в диагонал :idea:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 08 юни 2025 10:24

Опитах се да ги гледам. Някъде към 15-та минута загасих. Яворчо се подведе по Ники. А втория е тотал щета. Невменяем е най-малкото и щадящо определение за него
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 08 юни 2025 23:09

gihuelo написа:Локило цяла вечер зарибява ученички и там има чатове май.

"Джейсън Локило, използва паузата между изминалия и новия сезон, за да вдигне сватба. 26-годишният играч мина под венчилото с любимата си Дуния на 6 юни."

Все още не сме видяли много от него на терена, но извън него явно е играч :lol:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 08 юни 2025 23:13

Gotzev.88 написа:
gihuelo написа:Локило цяла вечер зарибява ученички и там има чатове май.

"Джейсън Локило, използва паузата между изминалия и новия сезон, за да вдигне сватба. 26-годишният играч мина под венчилото с любимата си Дуния на 6 юни."

Все още не сме видяли много от него на терена, но извън него явно е играч :lol:

Сега гледах снимки и не видях нито един друг играч от ЦСКА ! Това говори доста за колектива в отбора :)
А може и да е имало просто да ги няма на снимките.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 12 юни 2025 23:53

Ръководството на ЦСКА е уволнило управителя на спортната база на Панчарево Богдан Котев. Решението е изненадващо, тъй като отстраненият от армейския клуб беше уважаван от всички в клуба.
Котев беше назначен на работа при "червените" преди 3 години от бившия спортен директор Филип Филипов.

Върни се в “ЦСКА”