За или против "преброяването" на телевизия РИНГ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: За или против "преброяването" на телевизия РИНГ

Мнениеот Ticha » 02 мар 2010 01:25

viroglav написа:Пуснах днес Ринг , за да гледам Черно море - Черноморец и какво да видя... През цялото време течеше лента в долния край на екрана с програмата на телевизията за през деня и някаква новина , че в Левски са си купили румънско попълнение за дубъла. Станах разноглед... Имам лошото предчувствие , че цялата говорилня за реформите в българския футбол ще се окаже само надуване на балон с цел привличане на повече зрители в праймтайма и без никакво реално намерение да помогнат. Проблемът е , че всички са запознати с това как да се промени българският футбол , но само говорят и го обсъждат , а не се прави нищо за промяна. Естественно , че изстрадалия български фен ще е залепил нос пред телевизора в 20:00 часа и жадно ще чака да се променят нещата. Мигар Боби Михайлов не е наясно с проблемите , които се дъвчат вече трета седмица. Да , ама няма желание за промяна. Дори се опита , и мисля , че успя да внесе на общото събрание да бъде премахнато условието , че нямаш право да си президент повече от два мандата и сега може да си стои там безсрочно. Преброяването на "левскарите" и "цскарите" ми се струва , че е част от възвръщането на тези 50 милиона , дадени за правата , за излъчването на мачовете. Ако не беше така , щяха да бъдат включени отборите на цялата А група. Всеки един от отборите има нужда от помощ за своя ДЮШ... Да не споменавам , че талантите в БГ футбола се раждат най - вече в провинциалните отбори и логиката говори , че ако някой изобщо трябва да е привилегирован , то това са например отборите на Ботев , Локомотив Пд. , Марица и т.н. доказали своите ДЮШ през годините клубове. Според моите лични наблюдения , феновете на отборите от провинцията се увеличават все повече и повече и в много от регионите темата Левски - ЦСКА вече не е толкова актуална , даже хич... При наличието на налаганата с десетилетия идея , че в България има само два сериозни отбора - Левски и ЦСКА , това означава , че все още във футболно отношение живеем в комунизъм. Идеята на демокрацията е конкуренция навсякъде и във всичко. При монопол развитие няма да има. Ще има само затъване... , а точно това прави и Боре Касабов - налага някакъв негов си монопол , негова си истина и обучава кадрите на Ринг в тази посока. Дори е отишъл и по - надалеч в идеите си , копирал е Гонг и моделът - за Левски или добро или нищо. Само , че Гонг е спортно шоу със скромен бюджет , а Ринг претендира за спортна телевизия на цяла България. Още ми се гади от няколкото часа на ден говорене и преповтаряне на казаното за Левски през лятото и есента. Няма как тази телевизия да е спортната телевизия на България... А с тази анкета си оцапаха още повече и без това оцапаните гащи. 8-)

Поздравления и от мен! Много на място и точно казано. Свалям ти шапка! Спортната журналистика в България е на същото дередже като футбола ни, т.е на дъното :!:

Il Biscione

Мнениеот Il Biscione » 02 мар 2010 01:32

Абе... Който иска да си хаби парите за глупости...на хората им се печелят пари, като разчитат на рибки като вас :) Като нямаш какво да го правиш този лев, отиди, купи си едно билетче за някой мач... подкрепяй си отборА НА СТАДИОНА! НЕ ПЪЛНИ ГУШИТЕ НА ЕВРЕИТЕ

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 02 мар 2010 01:55

Темата е интересна, затова прочетох по-голямата част от постовете. Не мога да бъда категорично нито „За”, нито „Против”. Мога да изразя мнение, което клони повече към „Против”.
До гуша ми е дошло от масовите агитации по всички телевизии да пускаме SMS-и за щяло и нещяло. Благородни каузи, благотворителност, участие в игри, гласуване за участници в какви ли не «риалити формати» и какво ли още не. Наистина никой не ме задължава да го правя и всичко е на доброволни начала или „по желание” и въпреки това не одобрявам някои неща, характерни за подобни инициативи:

- Такива кампании почти на 100% имат комерсиални подбуди и някой печели от тях. Поради тази причина са подплатени с много активна агитация и непрестанно призоваване към зрителите (или слушателите) на медията да участват. Това е досадно и много ме дразни; досадно ми е как упорито и непрестанно се стремят да накарат хората да изпратят SMS. Призивите за участие се пускат по медията нонстоп, само и само да се включат повече ..”вносители”
- Никога не можем да сме напълно сигурни какво става с набраните средства. С две думи – липсва прозрачност.

Не ми харесват акции, като тази : Една красавица с часове се кипри пред екрана и ме призовава да позная небесно тяло (или планета), спътник на Земята, което започва с „Л” и завършва на „НА” (Л_НА) и през цялото време никой не се сеща, в България живеят само малоумници, което от своя страна кара въпросната мацка да става все по-разгорещена в увещанията си. Много искала да ни даде пари, ох милата. Само да не ми каже , че не го прави за да спечели телевизията някой лев, щото ще откача от смях.

Затова като цяло съм против, НО всичко е въпрос на личен избор и не мога да виня тези, които са решили да изпратят SMS. ПИСНА ми за всико да ме карат да пускам SMS. От всякъде ме затрупват с призиви да изпращам SMS-и. ПИСНА МИ

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 02 мар 2010 02:05

Аз пък почти напълно съгласен с Popcorn.

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 02 мар 2010 07:24

Пълна простотия е това. Та те тия отборчета стигнаха дъното отдавна и сега усилено копаят надолу.
Що за мозък е измислил това преброяване......? Нима другите отбори нямат фенове.
Омръзна ми да слушам само за левски и цска.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 мар 2010 07:41

[quote][POPCORN на 01 Мар 2010 23:33

кво значи комплексирани?хубаво аз съм комплексиран.незнам кой винаги казва ние сме отбора на народа?това ако не е комплексарщина незнам кое е!Ако това е по-малка комплексарщина от това да пратя един смс за любимият ми отбор хубаво!/quote]

Пуканке,тук на два пъти се отваря тема по тоя казус,но незнайно защо бе заключвана.И в двата случая писах,че това е преброяване на балъците.Някой правил 15 години телевизия,но ако ще и 115 години да е правил не може да ме убеди,че парите ще отидат за ДЮШ.Мобилните оператори не правят нищо без пари,а аз имено тяхните джобове не желая да пълня!Жалко е само,че накрая няма да могат да се преброят комплексарите,които ще гласуват по няколко пъти.Да не говорим,че и след като се извадят резултатите от този "вот",ще почнем да си мерим пишките ;) Това според мен са достатъчно поводи всеки трезвомислещ човек да каже твърдо "Не" на такъв род гласувания!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 02 мар 2010 08:40

Ами хората си намират доста оригинални начини да припечелят още пари :lol:

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 02 мар 2010 10:23

За преброяването но не и срещу пари! Ако е за преброяване с помощ от модераторите можем да го направим и тук! И ще ни легне без пари!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

пелинат

Мнениеот пелинат » 02 мар 2010 11:32

Вальо Михов ги набута с 50 милиона лева за едно първенство,което не струва почти нищо и Ринг и Про бг търсят начини малко да спечелят отнякъде ,защото и реклами почти няма.

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 02 мар 2010 12:35

Помагайте на отбора си като ходите на мачове и давате пари за билет, другите глупости ги оставете. Иначе пак дразни натрапването на "грандовете" от страна на Ринг, с което феновете на другите отбори ги намразват още повече.

Върни се в “Архив”