Към Никито Александров

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Към Никито Александров

Мнениеот hypodil » 03 дек 2008 09:58

http://www.sport1.bg/sport1/node/119062

Отново пасквил, и отново от един и същи журналист. ОК майна, самият факт, че за пореден път ти, г-н Николай Александров, се занимаваш с най-запаленото дерби/а от известно време насам и най-гледаното такова/ говори за неговата значимост. Ти, болният цесекар, отделяш от ценното си време да пишеш и го поставяш най-отпред в коментара си.

Интесесно ми е, Ники, кой интервюира в тази така наречена "една импровизирана анкета"? Себе си? И после второто си "аз"? После третото? Или може би няколко зомбирани като теб, вербувани от червено-синята мъгла индивиди? Това, че медиите са озурпирани от няколко зачервени до синьо "журналисти", пристрастни до мозъка на костите си, не означава, че и общественото мнение е такова! Запомни го това...

п.п. само да спомена за "отзвука" от мача на ЦСКА в Мездра. Никакъв такъв нямаше братле. Единственото което разбрах аз е, че няколко местни за напляскали за пореден път палавата агитка на червените ;)

п.п.2 отзвук от така т.н. дерби Левски-ЦСКА пък въобще липсваше. Всички коментираха първият гол на Гонзо в шампионата, не и мача. А Гонзо не е юноша нито на Левски, нито на ЦСКА. Един юноша на Локомотив Пловдив и неговия първи гол в шампионата засенчи вашето затихващо дерби 8-)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Към Никито Александров

Мнениеот POPCORN » 03 дек 2008 10:16

Абе стига сте се хвалили с вашето умрело дерби бе.Освен да правите простотии на това дерби кво друго става?Голямото дерби.Дерби е да има некаф залог, а при вас няма освен залога е ако е, изпадане в Б група!Не стига че от Велбъжд направила Локо Пд ми и говорите.Неамше да имате отбор още 100 години в А група!А ЦСКА - Левски сори майнииии ама това е дербито на България!Вие си се борите там за някакво пловдивско дерби!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 03 дек 2008 10:20

Тава,че един мач е събитието на годината при вас,не го прави интересен за останалата част от българия.Толкова е мизерно вашето съществуване във този затихващ град,че този мач осмисля цялото ви съществуване.А двете агитки са не повече от 15000 общо.Така,че спрете да ни занимавате с вашето градско мачле.

gencho
Контакти:

Мнениеот gencho » 03 дек 2008 10:25

Левскара съм но подържам това мнение. Доста точно, да не казвам абсолютно точно, си описал начина по които г-н Александров се опитва да изкривява наглед явни неща. За съжеление имах високо мнение за него, но всичко с времето си. Продължавайте в същия дух г-н Александров и в скоро време вашите статии и коментари ще ги четат само чорбарите*

* това са фанатизирани и отдавна преминали границата на лумпенизирането цесекари. Тези хора, ако могат да се нарекат така, нямат нощо общо с нормалните цесекари с които с радост се спори и разговаря. :shock:

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 03 дек 2008 10:34

:P те под тепетата им викат Кюстендилци за какво дерби ми говори тоя.Пловдив-Кюстендил ли?Затова драги ми смехурко България приема само БОТЕВ като Пловдивски отбор а вие на Лаута сте просто паразити прикрепени към името на един отдавна мъртав отбор наричан Локо П. :D ако имате малко повече чест ходете подкрепяйте Спартак или Марица-оставете Галя Топалова тя и без това ще заличи смешното ви тимче от футболната карта на България.БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯ БОТЕВ :lol: :lol: :lol:
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
Le butoir[on -Line]
Контакти:

Мнениеот Le butoir[on -Line] » 03 дек 2008 10:37

Ей, чорбар! Замълчи защото ще те бребия! Никoй не обижда нито Пловдив, нито половдивското derby! Играта ни е по- добра от ваштата, а също и публиката! Само може да завиждаш! :idea:
Lokomotiv Plovdiv Forever !
Изображение

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 03 дек 2008 10:48

Какво е в момента Пловдив?
Град с население наполовина,на който и да е столичен квартал.
Ако си приберете боклука от столицата,ще сме доволни и ние,и вие.ние ще дишаме по-спокойно,а вие пак ще се пъчите като "втория по големина град".

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 03 дек 2008 11:02

ZYKLON написа:Какво е в момента Пловдив?
Град с население наполовина,на който и да е столичен квартал.
Ако си приберете боклука от столицата,ще сме доволни и ние,и вие.ние ще дишаме по-спокойно,а вие пак ще се пъчите като "втория по големина град".

Т'ва к'во общо има с темата? Правиш опити за някакъв безсмислен флейм по оста Пловдив - София. Тук не става въпрос въобще за това. Просто се надявам мнението ми да стигне до господина с тъмно-червените очила, изкривили, надявам се небезвъзвратно, съзнанието му. Интересно, че публикацията му е в "Стандарт", няма значение. Ако изтрият темата, значи мисията ми е наполовина изпълнена и Н. Александров е прочел мнението ми. Другата половина зависи от самосъзнанието му...

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 03 дек 2008 11:09

С право Митко Лишев се притеснява "Ще разберем ли посланието на пловдивското дерби". Щом един журналист е достатъчно тъп да не разбере за какво става въпрос, какво остава за феновете на тези отбори, които постоянно доказват, че не блестят с особен интелект.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Върни се в “Локо Пловдив”