Отново пасквил, и отново от един и същи журналист. ОК майна, самият факт, че за пореден път ти, г-н Николай Александров, се занимаваш с най-запаленото дерби/а от известно време насам и най-гледаното такова/ говори за неговата значимост. Ти, болният цесекар, отделяш от ценното си време да пишеш и го поставяш най-отпред в коментара си.
Интесесно ми е, Ники, кой интервюира в тази така наречена "една импровизирана анкета"? Себе си? И после второто си "аз"? После третото? Или може би няколко зомбирани като теб, вербувани от червено-синята мъгла индивиди? Това, че медиите са озурпирани от няколко зачервени до синьо "журналисти", пристрастни до мозъка на костите си, не означава, че и общественото мнение е такова! Запомни го това...
п.п. само да спомена за "отзвука" от мача на ЦСКА в Мездра. Никакъв такъв нямаше братле. Единственото което разбрах аз е, че няколко местни за напляскали за пореден път палавата агитка на червените

п.п.2 отзвук от така т.н. дерби Левски-ЦСКА пък въобще липсваше. Всички коментираха първият гол на Гонзо в шампионата, не и мача. А Гонзо не е юноша нито на Левски, нито на ЦСКА. Един юноша на Локомотив Пловдив и неговия първи гол в шампионата засенчи вашето затихващо дерби