Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 30 апр 2025 09:28

LoveAndPeace написа:Конкретно ти отговорих.
Ядреното джудже с наполеонов комплекс си има някакви виждания в главата , в които много вероятно влизаме и ние и това което се случва в Украйна го приемам като генерална репетиция , тестване на границите на търпимост , преди да предприеме следващ ход.
Иначе за самата държава (Украйна) , за народа й ми е през същото през което ми е за всеки руснак , беларусин , афганистанец , монголец.
Възродителния процес , колкото и да е наторен с отрицателна конотация , мисля че е бил за доброто на България.

Добре, разбрах тезата ти - излиза, че имаме около 99% съвпадение, просто при теб има огромен страх от путлерчо - човешко е, разбирам го. Същото го имаше и по време на грипа - много умни хора, които се бяха панирали - пак казвам, че е човешко и го разбирам. Съгласен съм, че така погледнато, Украйна е важна - докато путлерчо е зает там, няма да мисли за друго, следователно е важно да ги подкрепяме.

Но моята гледна точка е друга - Путлерчо така или иначе няма да направи нищо на страна от НАТО/ЕС, т.е. ние сме защитени по дифолт. А няма да го направи, защото ще е в губеща позиция тогава в съотношението на силите, т.е. не виждам причина да се занимава с тази кочина Украйна по никакъв начин и да си харчим парите там, вместо да ги даваме тук. Такова е мнението ми и за ВСВ - ако не бяхме се занимавали с Полша тогава, другарят с мустачките щеше да се кротне. както и за ПСВ, ако не беше руската простотия - АУ щеше да смачка Сърбия и да се приключи. Лично мнение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 30 апр 2025 10:57

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Конкретно ти отговорих.
Ядреното джудже с наполеонов комплекс си има някакви виждания в главата , в които много вероятно влизаме и ние и това което се случва в Украйна го приемам като генерална репетиция , тестване на границите на търпимост , преди да предприеме следващ ход.
Иначе за самата държава (Украйна) , за народа й ми е през същото през което ми е за всеки руснак , беларусин , афганистанец , монголец.
Възродителния процес , колкото и да е наторен с отрицателна конотация , мисля че е бил за доброто на България.

Добре, разбрах тезата ти - излиза, че имаме около 99% съвпадение, просто при теб има огромен страх от путлерчо - човешко е, разбирам го. Същото го имаше и по време на грипа - много умни хора, които се бяха панирали - пак казвам, че е човешко и го разбирам. Съгласен съм, че така погледнато, Украйна е важна - докато путлерчо е зает там, няма да мисли за друго, следователно е важно да ги подкрепяме.

Но моята гледна точка е друга - Путлерчо така или иначе няма да направи нищо на страна от НАТО/ЕС, т.е. ние сме защитени по дифолт. А няма да го направи, защото ще е в губеща позиция тогава в съотношението на силите, т.е. не виждам причина да се занимава с тази кочина Украйна по никакъв начин и да си харчим парите там, вместо да ги даваме тук. Такова е мнението ми и за ВСВ - ако не бяхме се занимавали с Полша тогава, другарят с мустачките щеше да се кротне. както и за ПСВ, ако не беше руската простотия - АУ щеше да смачка Сърбия и да се приключи. Лично мнение

Не става въпрос за страх от путлер , а от това което "руския просперитет" носи със себе си. И няма нужда да сравняваме банани с ябълки , че да ни светне ламбата за какво става въпрос.
Беларус - Полша
Карелия - Финландия
Сахалин - Япония
Дори 35 години след падането на стената едно сравнение на Западна и Източна Германия дава пример какъв объркан чип ни е инсталиран .

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 30 апр 2025 11:20

Но моята гледна точка е друга - Путлерчо така или иначе няма да направи нищо на страна от НАТО/ЕС, т.е. ние сме защитени по дифолт.

Тук не съм съгласен. Имам близки приятели в Полша, самият аз бях там преди година за около месец. Поляците сериозно се готвят за война с Русия и са убедени че ще са сами т.е. никой няма да им помогне поне пряко. Това накратко.

А джудж и най-вече пропагандаторите му са идиоти на Нта степен (една част ги пуска наряоно,, за да изглежда на техния фон сравнително нормален).

Защо нападна Украйна не е приказка за спортен форум. Работил съм и съм живял в Русия преди близо 20г, има някои неща , които удобно се пропускат и от едната и от другата страна. Аз самият не съм очаквал че путлер ще направи такава идиотия Украйна поне по този начин.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 30 апр 2025 12:55

LoveAndPeace написа:Не става въпрос за страх от путлер , а от това което "руския просперитет" носи със себе си. И няма нужда да сравняваме банани с ябълки , че да ни светне ламбата за какво става въпрос.
Беларус - Полша
Карелия - Финландия
Сахалин - Япония
Дори 35 години след падането на стената едно сравнение на Западна и Източна Германия дава пример какъв объркан чип ни е инсталиран .

Ми пак бъркаш двата щата - не мисля, че даже и копейките искат руския просперитет, което не значи, че трябва да се страхуваме от путлерчо и да наливаме в кацата жез дъни, наречена Украйна.

Сравнението между държави също не е много ок - пределно ясно е, че чисто финансово "колективният Запад" е много по-напред с материала, сравнен с орките. Но пък съм чувал хубави неща за Беларус, които не съм видял лично и няма как да споря. Сравнението ти в случая следва да е Украйна с Русия - еднакви кочини, даже украинската е по-голяма, защото са по-бедни, а излизат от СССР с 0 долара/марки/рубли дълг. И пак са кочина - е, за чий ми е да наливам в кочина? Да си се избиват там и твай.

Олимпи, поляците са мега комплексарите на Европа - говорили сме го това много пъти. Все пак до много голяма степен те са наясно, че половината им територия е изконно немска, а тяхната изконна е в Беларус и Украйна. Затова и се готвят за война, щото не се знае и западната мечка докога ще е в поза партер. А и като почти нова държава, липсвала 200 години на картата и освободена по прищявка на великите сили (чудно ми е дали имат паметници на Удроу Уилсън, Клемансо, Чърчил и т.н., като знак на принзателност, или си живеят с копейкитени мисли, че сами са се освободили и след ПСВ, и след ВСВ?)), е нормално да ги е страх. То нашите умнокрасиви ги е страх и чакат десант в лодки еднодръвки в устието на Камчия, какво остава за Полша, дето 99% от всички военни доставки за Украйна минават през тях - нормално е да са първа цел на орките, когато им се отдаде сгоден случай. Но няма да е сега, не и в близко бъдеще, затова не разбирам от какво се плашим?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 30 апр 2025 12:58

damyanov1963 написа:https://topsport.bg/ludogoretz/koronyasani-v-tishinata-izgnilo-zlato-trofey-bez-dusha-i-edna-dresirana-ptitsa.html?utm_source=lifestyle.bg&utm_medium=article&utm_campaign=sidebar
Така е с Новите Грандове.

Браво на журналистът, написал тази статия. По-точно едва ли може да се опише тъжната истина за футбола в България.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 30 апр 2025 13:05

Aronaks написа:
damyanov1963 написа:https://topsport.bg/ludogoretz/koronyasani-v-tishinata-izgnilo-zlato-trofey-bez-dusha-i-edna-dresirana-ptitsa.html?utm_source=lifestyle.bg&utm_medium=article&utm_campaign=sidebar

Браво на журналистът, написал тази статия. По-точно едва ли може да се опише тъжната истина за футбола в България.

шъ му прущавате и двамата, ама да четеш топприпокспорт, а още повече да го даваш за пример, е меко казано пример за лоша медийна хигиена - дори свинските медии са над този парцал! Дамянов е от друго поколение, дето вярваше на "казали са го по талавизуръ", ама Аронакс би следвало да е на доста по-високо ниво в тази насока. А какво пише в статията ми е все тая - делиорманци са шампиони, а ние най-вероятно ще им направим шпалир. И кво? Ми нищо - светът ще продължи да се върти, ние да си пцуем по форумите, щото друго не ни дават да направим, докато чакаме г.з. да пукне, като любимото му цецека. Едното стана, дано и другото е скоро
Непринуден написа:

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 30 апр 2025 13:58

tmanolov написа:
Aronaks написа:

шъ му прущавате и двамата, ама да четеш топприпокспорт, а още повече да го даваш за пример, е меко казано пример за лоша медийна хигиена - дори свинските медии са над този парцал! Дамянов е от друго поколение, дето вярваше на "казали са го по талавизуръ", ама Аронакс би следвало да е на доста по-високо ниво в тази насока. А какво пише в статията ми е все тая - делиорманци са шампиони, а ние най-вероятно ще им направим шпалир. И кво? Ми нищо - светът ще продължи да се върти, ние да си пцуем по форумите, щото друго не ни дават да направим, докато чакаме г.з. да пукне, като любимото му цецека. Едното стана, дано и другото е скоро

Прочетох линка с конкретната статия. По принцип чета единствено дспорт и понякога спортал. Но когато нещата са казани точно и истински не ми пука въобще кой ги е казал и къде ги е казал.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 30 апр 2025 19:17

Проблем е да се цитира Тъпспорт, но е приемливо и престижно да се цитират опорките на Дебелото начало казани по телевизора. . Много хигиенично. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 апр 2025 19:25

Какъвто ще да е сайта, конкретно тази статия е право в целта! Няма никакъв смисъл от такива отбори! Особено от тези, които харчат общински пари, а ги посещават сто човека. Пари на вятъра.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 30 апр 2025 19:30

tmanolov написа:
Олимпи, поляците са мега комплексарите на Европа - говорили сме го това много пъти.

Аз има добри впечатления от полякините, за поляците не знам Изображение. Стува ми се, че сръбето са малко по-големи комплексари, но там причината е друга - никога не са имали нещо, което да се доближава до велика държава в миналото, а много им се иска.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”