Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ivonotbad
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ivonotbad » 17 мар 2025 18:47

sly написа:Стойчо е затворена страница и за ръководството и за феновете и затова си изпуска нервата. Погледнете един Паро например, човека е в същото положение, но неговата критика винаги е била градивна.

Тези които си позволяват да твърдят подобно нещо за Стойчо Младенов ( екзекуторът на Ливърпул ) вероятно не си спомнят какво се случи на днешната дата през далечната 1982 година. Предполагам, че повечето пишещи тук във форума тогава не са били родени още. В което няма нищо лошо, разбира се.
Аз например тогава бях на стадион Васил Левски баш в центъра на агитката в сектор Г с червено-бяло шалче естествено. Няма как да се опише емоцията от такъв мач. Факт е, че седмица след тази велика победа все още нямах глас от викане. Сега ме боли за ЦСКА, защото този отбор няма нищо общо с духа на онези армейски футболисти. Не пропусках мач в София ( на едно вечно дерби бях отишъл с 39 и нещо градуса температура дори ) и на сън да ме бутнат знаех състава от 1 до 11 и също така резервите. Сега за какво да ходя като тъкмо науча името на някой екзотичен чужденец и той вземе че си замине нанякъде. После се чудим защо нямаме силен национален отбор и успехи в евротурнирите на клубно ниво.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 мар 2025 19:21

Стойчо Младенов е легенда, но направи някои неща, които не бяха най-малкото добре обмислени от него.

Това последното изказване не беше ок също.

Как ще кажеш на Златков: "Ти знаеш ли къде се намираш", цитирам по памет.

Ами знае човека според мен и работи. Това е мое мнение, разбира се. Не ангажирам с него. Времето ще покаже най-добре.

Относно Томаш и некадърността.... Ами има подобрение при Томаш и то съвпада точно с периода на напускане на Филипов, също лично мнение. Не знам дали това подобрение ще продължи, надявам се, не знам и дали ще е достатъчно цялостно, за да му бъде гласувано доверие и следващия сезон, когато вече целта е ясна. Но на мен Томаш ми харесва как води последните мачове като цяло. Е допуска някакви грешки, но това е нормално за всеки треньор.

След края на сезона ще го мислим за наставника, но дори и да не остане Томаш израсна при нас като треньор и това мисля, че ще му помогне и в кариерата занапред.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 17 мар 2025 21:35

Прогрмата ни до края на редовния сезон е да играем срещу 11,12,13,14 и 15-я.
За мен всичко друго от 15 точки е провал.

Изображение

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 17 мар 2025 21:43

ivonotbad написа:
sly написа:Стойчо е затворена страница и за ръководството и за феновете и затова си изпуска нервата. Погледнете един Паро например, човека е в същото положение, но неговата критика винаги е била градивна.

Тези които си позволяват да твърдят подобно нещо за Стойчо Младенов ( екзекуторът на Ливърпул ) вероятно не си спомнят какво се случи на днешната дата през далечната 1982 година. Предполагам, че повечето пишещи тук във форума тогава не са били родени още. В което няма нищо лошо, разбира се.
Аз например тогава бях на стадион Васил Левски баш в центъра на агитката в сектор Г с червено-бяло шалче естествено. Няма как да се опише емоцията от такъв мач. Факт е, че седмица след тази велика победа все още нямах глас от викане. Сега ме боли за ЦСКА, защото този отбор няма нищо общо с духа на онези армейски футболисти. Не пропусках мач в София ( на едно вечно дерби бях отишъл с 39 и нещо градуса температура дори ) и на сън да ме бутнат знаех състава от 1 до 11 и също така резервите. Сега за какво да ходя като тъкмо науча името на някой екзотичен чужденец и той вземе че си замине нанякъде. После се чудим защо нямаме силен национален отбор и успехи в евротурнирите на клубно ниво.

Никой не оспорва качествата и заслугите на Стойчо Младенов като футболист . Една от най-големите легенди на ЦСКА !
Но направи доста спорни неща като треньор и спортен директор в Бистрица.
Сега продължава да плюе наляво и надясно.
Атаката му срещу Златков подсказва ,че едва ли ще започне работа, докато Златков е изпълнителен директор.
Иначе Томаш има доста слаба статистика до сега - 12/7/4 и ако не я подобри осезаемо, вероятно след няколко месеца няма да е в ЦСКА.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 17 мар 2025 22:26

Изпълнителният директор на ЦСКА Радослав Златков е провел среща именно с една от силните фигури на „Етихад“ – спортния директор на гражданите и бивш съотборник на Христо Стоичков в Барселона Чики Бегиристайн. Тя се е състояла в Манчестър навръх рождения ден на червения шеф в петък, 14 март, а „Тема Спорт“ ви представя ексклузивна снимка от нея (виж долу). На разговора са присъствали още Лъчезар Танев и неговият син Георги, които изпълняват ролята на посредници. Бившият халф на ЦСКА има солидни контакти в един от клубовете на „Сити Футбол Груп“ – Жирона. Той е агент на аржентинския вратар Пауло Гадзанига, а през миналото лято съдейства и за преминаването на младия страж на Септември Алекс Андреев в испанския тим. „Тема Спорт“ на няколко пъти в последните месеци писа, че Танев гравитира около ЦСКА, а след това и самият той призна, че е участвал в два от зимните трансфери на армейците. Според информация от Борисовата градина обаче той няма да бъде част от евентуалното сътрудничество със „Сити Груп“, а е послужил единствено за контакт между двете страни.

Изображение

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 17 мар 2025 23:13

Що са изрязали Дан Тан от снимката?!? Той нали си е пакет с Лъчо Танев.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 18 мар 2025 00:26

Дан Тан ще дойде като започнем да купуваме мачове в шампионска лига.
Заедно с Коце Маца.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 мар 2025 08:47

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 мар 2025 08:30

Вече има слухове (може и по-сериозно да е от слухове, щото е от "Тема спорт") , че може да вземем Ф.Кръстев от Цволе.

Също и че продължаваме да имаме интерес за Нюрнбергер от Дармщат - националът.

Върни се в “ЦСКА”