sly написа:Стойчо е затворена страница и за ръководството и за феновете и затова си изпуска нервата. Погледнете един Паро например, човека е в същото положение, но неговата критика винаги е била градивна.
Тези които си позволяват да твърдят подобно нещо за Стойчо Младенов ( екзекуторът на Ливърпул ) вероятно не си спомнят какво се случи на днешната дата през далечната 1982 година. Предполагам, че повечето пишещи тук във форума тогава не са били родени още. В което няма нищо лошо, разбира се.
Аз например тогава бях на стадион Васил Левски баш в центъра на агитката в сектор Г с червено-бяло шалче естествено. Няма как да се опише емоцията от такъв мач. Факт е, че седмица след тази велика победа все още нямах глас от викане. Сега ме боли за ЦСКА, защото този отбор няма нищо общо с духа на онези армейски футболисти. Не пропусках мач в София ( на едно вечно дерби бях отишъл с 39 и нещо градуса температура дори ) и на сън да ме бутнат знаех състава от 1 до 11 и също така резервите. Сега за какво да ходя като тъкмо науча името на някой екзотичен чужденец и той вземе че си замине нанякъде. После се чудим защо нямаме силен национален отбор и успехи в евротурнирите на клубно ниво.