Мнениеот POPCORN » 01 мар 2010 10:12
локофанатик написа:POPCORN написа:За твое сведение, терена на Лаута е един от най-добрите в България... Говоря ти като тревна настилка....
щом казваш.аз не съм на това мнение.колкото пъти съм гледал мач на Локото там терена е бил ужасен.Ама може и да си прав!То най-лесно да си хвалим нашето.По тая логика мога да кажа, че БГ Армия има най-добрата тревна настилка, ама ще ми повярва ли някой?Стига глупости.Тревна добра настилка имаха чеврноморец с изкуствения терен и сега с новият.другите са повече от зле.Щом на Левски тревата не става за нищо където дадоха сумати пари?А ти ми викаш на Локото е една от най-добрите в Бг.Малко фантастика ама нищо!Приемам мнението ти !
Явно трябва повече да ти се обяснява.... Тревата на Лаута е наистина една от най-добрите... Точно това ни спасява няколко лиценза до сега.... Защото на тоя счупен стадион много малко трябва на комисията да ни забрани да играем... Или поне щеше да ни накара като Миньор, Вихрен и тнт да си оправим терена... Не забравяй, че тогава бяхме много зле откъм финанси и лоби в БФС - говоря ти за времето на Галя... Така, че едва ли някой го е било еня за Локо-то къде ще играе.... Естествено, изключвам изкуствената трева в Бургас, но повярвай ми, терена ни наистина е добър.
е хубаво аз колкото пъти съм бил на Лаута все е имало кални отчастаци по терена.явно в мене е проблема не живам добре

но може си прав откъм трева може и да е най-дбората.незнам какъв сорт е

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !