Ремонтът на стадиона на "Локомотив" - Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

venelin_valchev
Контакти:

Re: Ремонтът

Мнениеот venelin_valchev » 01 мар 2010 09:59

POPCORN написа:
За твое сведение, терена на Лаута е един от най-добрите в България... Говоря ти като тревна настилка....

щом казваш.аз не съм на това мнение.колкото пъти съм гледал мач на Локото там терена е бил ужасен.Ама може и да си прав!То най-лесно да си хвалим нашето.По тая логика мога да кажа, че БГ Армия има най-добрата тревна настилка, ама ще ми повярва ли някой?Стига глупости.Тревна добра настилка имаха чеврноморец с изкуствения терен и сега с новият.другите са повече от зле.Щом на Левски тревата не става за нищо където дадоха сумати пари?А ти ми викаш на Локото е една от най-добрите в Бг.Малко фантастика ама нищо!Приемам мнението ти !

+1

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 01 мар 2010 10:00

POPCORN написа:
За твое сведение, терена на Лаута е един от най-добрите в България... Говоря ти като тревна настилка....

щом казваш.аз не съм на това мнение.колкото пъти съм гледал мач на Локото там терена е бил ужасен.Ама може и да си прав!То най-лесно да си хвалим нашето.По тая логика мога да кажа, че БГ Армия има най-добрата тревна настилка, ама ще ми повярва ли някой?Стига глупости.Тревна добра настилка имаха чеврноморец с изкуствения терен и сега с новият.другите са повече от зле.Щом на Левски тревата не става за нищо където дадоха сумати пари?А ти ми викаш на Локото е една от най-добрите в Бг.Малко фантастика ама нищо!Приемам мнението ти !

всеки си има мнение
Кво и е на Левски на тревата идеален терен наскоро имаха мач в един дъжд и доколкото си спомням не мръдна, нашия абсолютно с нищо не е по лош от вашия например
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 01 мар 2010 10:04

POPCORN написа:

Явно трябва повече да ти се обяснява.... Тревата на Лаута е наистина една от най-добрите... Точно това ни спасява няколко лиценза до сега.... Защото на тоя счупен стадион много малко трябва на комисията да ни забрани да играем... Или поне щеше да ни накара като Миньор, Вихрен и тнт да си оправим терена... Не забравяй, че тогава бяхме много зле откъм финанси и лоби в БФС - говоря ти за времето на Галя... Така, че едва ли някой го е било еня за Локо-то къде ще играе.... Естествено, изключвам изкуствената трева в Бургас, но повярвай ми, терена ни наистина е добър.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 мар 2010 10:10

loko2004 написа:
POPCORN написа:

всеки си има мнение
Кво и е на Левски на тревата идеален терен наскоро имаха мач в един дъжд и доколкото си спомням не мръдна, нашия абсолютно с нищо не е по лош от вашия например

ми ако си слушал последните интервюта след мача, почти всички се оплакват о тревата :lol: :lol: говоря за футболистите на Левски!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 мар 2010 10:12

локофанатик написа:
POPCORN написа:

Явно трябва повече да ти се обяснява.... Тревата на Лаута е наистина една от най-добрите... Точно това ни спасява няколко лиценза до сега.... Защото на тоя счупен стадион много малко трябва на комисията да ни забрани да играем... Или поне щеше да ни накара като Миньор, Вихрен и тнт да си оправим терена... Не забравяй, че тогава бяхме много зле откъм финанси и лоби в БФС - говоря ти за времето на Галя... Така, че едва ли някой го е било еня за Локо-то къде ще играе.... Естествено, изключвам изкуствената трева в Бургас, но повярвай ми, терена ни наистина е добър.

е хубаво аз колкото пъти съм бил на Лаута все е имало кални отчастаци по терена.явно в мене е проблема не живам добре :lol: :lol: но може си прав откъм трева може и да е най-дбората.незнам какъв сорт е :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Che Guevara
Контакти:

Re: Ремонтът на стадиона на "Локомотив" - Пловдив

Мнениеот Che Guevara » 01 мар 2010 10:15

Правилно все от накъде се почва.Дано само не си оправят съблекалните и канцилариите.Според мен трябва да се помисли и за феновете не да седят по бетоните/те по принцип маняците не седят де,ти винаги са прави и си подкрепят играчите/едни готини седалки а и наистина терена но мисля че може да поизчака.Срамота е Пловдив да няма стадин и сп.зала която да отговаря на каквито и да е изисквания.Дано Коко работи със сърце защото феновете го заслужават а и те отвръщат със същото.А за оставане мисля че е излишно да го коментираме.Ще ва бъде и следващия сезон за което се радвам.Успех на Коко и най вече /мое скромно мнение,аз съм от Бс/на феновете които са най добрите.Знам от идването ви в Бургас когато играете с Ч-ц и Евро турнирите.Още веднъж успех СМЪРФОВЕ ;)

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 01 мар 2010 10:35

[/quote]

За твое сведение, терена на Лаута е един от най-добрите в България... Говоря ти като тревна настилка....[/quote]

Евала, все пак трябва да се почне от някаде, и без да се заяждам, но съм тренирал в Гърция в един селски отбор който имаше по-добра тревна настилка от тази на лаута (отборът беше в регионалните дивизий), и да не говорим за организацията в това отборче...

ПП. Тренирал съм и на Лаута....
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 01 мар 2010 10:39

Браво на Динев! Най на края някой да пипне нещо на тоя стадион! След Илиев някой забил ли е един пирон там? Подръжката се изчерпваше с минимално покриване на изискванията за лицензиране!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 01 мар 2010 10:53

ще направи стадиона и най вече ще ви направи школата ВИХРЕН преди КОКО нямаше работещка школа 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

soldierflag
Контакти:

Мнениеот soldierflag » 01 мар 2010 11:02

Много е хубаво да се види, че се прави нещо. Поне на външен вид да изглежда добре. Но това са само козметични ремонти и нищо добро не чака нито един български стадион докато се правят само подобни "ремонти".
Все пак е по-добре от нищо де. ;)

Върни се в “Локо Пловдив”