vvessel написа:Ще ми се да се зарадвам на тая победа, но имам едно малко кофти усещане, че може да има нещо гнило в нея. Лудогорец да нямат удар във вратата цял мач ...
Ударите в предния мач - в Разград - точните удари бяха едва 2-1 за тях.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
vvessel написа:Ще ми се да се зарадвам на тая победа, но имам едно малко кофти усещане, че може да има нещо гнило в нея. Лудогорец да нямат удар във вратата цял мач ...
NOMER14 написа:mikata написа:Праз последните години сме играли доста съмнителни мачове с антибиотик.
Само един - 2:2 в Разград.
Под съмнителен визираш завършил с победа за нас, ли? :mrgreen:mikata написа:Праз последните години сме играли доста съмнителни мачове с антибиотик.
Bog_Puyol написа:Няма вечни клубове, всички са трансформирани по някакъв начин, вкл. и Левски и другите клубове от царско време преди 1944г. Впрочем и ние сме имали Левски Русе през 30те на 20 век, ама после със сумати сливания и вливания на амнайсе квартални отбори е станал Дунав Русе в края на 40те.
Bog_Puyol написа:Колеги, айде да си кажем истината. Вярвам че повечето от вас са на поне средно интелектуално ниво, и ви е ясно че онова вчера беше пародия на мач, очебийно нагласен от букитата за да оберат парите на шараните заложили всичко извън 1ца. То и целия кръг беше със съмнителни резултати. Виждам и че на доста от вас също така е ясно, че с това испанско менте треньор вероятно и Хебър може да ви бие ако ви се хвърли на 100% в един истински мач и им трябват точки в борбата за оцеляване. Няма как сносен треньор за 10 години да е изгонен от 15 отбора и никъде да не се е задържал. Виждам че повечето от вас и това са прозрели.
Bog_Puyol написа:Няма вечни клубове, всички са трансформирани по някакъв начин, вкл. и Левски и другите клубове от царско време преди 1944г. Впрочем и ние сме имали Левски Русе през 30те на 20 век, ама после със сумати сливания и вливания на амнайсе квартални отбори е станал Дунав Русе в края на 40те.
TristaNNN написа:djoker1978 написа:TristaNNN написа:djoker1978 написа:.... 19 години живях в Англия от тях 13 до стадиона на Евертън и на 500 метра от Анфилд . Та за това време не чух и не видях някой да дава обяснения на феновете за каквото и да е ....
Я, тука се е пръкнал нов апологет на некадърното ни ръководство, че и сдружегромец. Още двама-трима и те се изстреляха по команда. :)))
А чу ли ръководството на Евертън да е обещавало пълна прозрачност на привържениците си? Чу ли обещания, че Евертън ще бъде най-прозрачния клуб? Привържениците на Евертън да са спасявали клуба си от отвъдното пък ние да не сме разбрали?
Не смятах да се включвам в глупавата ви реторика, ама не може да ни разваляте тука настроението със Свинските си приказки и вече смехотворните опорки, особено след вчерашния прекрасен мач!
Аз доколкото знам на общото събрание са Ви затворени устите , капиш ? Ти за някаква инстанция ли се мнислиш че да ти дават специални обяснения , ние Левскарите сме милиони , я ти приятелю ми обясни как ще дадеш обяснение на всички и как би се съобразил с 1 000 000 мнения , предлагам да си вземеш калкулатор да изчислиш и да ми споделиш . Аз прелдагам Драго да играе от ляво . Гледам обърнали сте форума на селска кръчма . Малко по сериозно ? Аз примерно разбирам повече от теб от футбол ? И ко праим сега твоито мнение за какво ми е ? Ти защо ходиш на зъболекар като те боли зъб а не на гинеколог ?Айде у лево !!! Само Левски Завинаги . Като внесете 1000 лева в клуба аз лично ще ти обясня всичко !!!!
Какъв е тоя пишман-трол, бе! Пишлегарчето бил бавен от "възраста", неграмотника... :)))
Не знам кой какви усти е затварял, но определено мисля да напълня твоята.
Явно не помниш, но в Левски се даваха отчетни пресконференции и милионите левскари бяха доволни. Пукнах ти тая глупост.
Явно не помниш, че Сдружението внесе едни пари в Левски - един от траншовете беше 80 000 лева. Твоите господари колко внесоха? Пукнах ти и тая глупост.
Айде почвай да ми обясняваш и по-полека с нервите и удивителните, че да не ти се пукне някое акне на монитора от стрес и чувство на безпомощност.
Ееееех, какви тролове пускаше Господарката едно време, а тоя тука от ТЕМУ го намерили.
djoker1978 написа:....
Селчо плашиш ли ма е ? Тези пари са сабрани от хората да ти напомня ли кой колко дари , като си такъв тарикат я кажи Мъри колко пари даде на Левски на Левскарите ? С чужди пари дарения правите а така ли ? Вземи малко се освести и си гълтай аповете, аз ви дарих 2 000 лв . Я покажи на хората ти лично колко дари ? Искам отчет ? Лаладжия .
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
metodito написа:Баси странната реакция на повечето хора тук от една победа. Симптоматично за много неща. Идването на бай Дончо влияе явно по някакъв начин на форума. :)
За мен пък да не паднем на Герена от Лудогорец на Герена е най-нормалното нещо в света. Относно победа, единственото, което ме спира да мисля, че също е най-нормалното нещо в света са хората в черно. Помня само един мач, в който не са ни рязали. Беше в мач без значение и ни биха 1-3 ли, не знам колко. В един дъжд... За пръв път на Герена в мач между "Левски" и Лудогорец съдиите не са главни действащи лица. И най-логичното се случи. Каква е тази драма? Досега нямах време да чета, но сега вземам пуканките и ще прелиствам задните страници. Само "Левски" и тесни ...ки!
П.С. Харесва ми, че не преобладават мнения от рода: "Е, сега ги почна, Хулио", "Мачкай, лавино" и подобни.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта