efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Неделя от 17:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Неделя от 17:15 ч.

Мнениеот metodito » 10 фев 2025 16:54

vvessel написа:Ще ми се да се зарадвам на тая победа, но имам едно малко кофти усещане, че може да има нещо гнило в нея. Лудогорец да нямат удар във вратата цял мач ...

Ударите в предния мач - в Разград - точните удари бяха едва 2-1 за тях.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 фев 2025 17:07

NOMER14 написа:
mikata написа:Праз последните години сме играли доста съмнителни мачове с антибиотик.

Само един - 2:2 в Разград.

За купата ги останахме три пъти май :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 фев 2025 17:10

mikata написа:Праз последните години сме играли доста съмнителни мачове с антибиотик.
Под съмнителен визираш завършил с победа за нас, ли? :mrgreen:
Не разбирам защо много хора тук превъзнасят през годините Лудогорец? И като отбор, но най ме стреска превъзнасянето им като клуб. Такива времянки с лопата да ги ринеш в Европа. Лошото е, че Домус ага е ага на България и доверен човек на Вашингтон. Демек - небутваем. Но никой не е вечен. За разлика от "Левски". Те имаха наистина добър отбор със сърцати играчи по времето на бразилците им. Оттогава са някакъв продавалник. Не помня как се казваше една тяхна бразилска десетка, този беше добър и сърцат.
Конкретно за вчера Лудогорец дойде, както идва в последните десетина мача в София - да клати. Направи две контри, вкара два гола и се прибира. Еми, този път не им се получи. А и техният треньор нямаше как да е разучил "Левски" заради Хулио. Докато Хулио явно ги беше разучил добре. Център нападателят им остана напълно изолиран. По крилата нищо не направиха.

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 10 фев 2025 17:24

Няма вечни клубове, всички са трансформирани по някакъв начин, вкл. и Левски и другите клубове от царско време преди 1944г. Впрочем и ние сме имали Левски Русе през 30те на 20 век, ама после със сумати сливания и вливания на амнайсе квартални отбори е станал Дунав Русе в края на 40те.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 фев 2025 17:29

Bog_Puyol написа:Няма вечни клубове, всички са трансформирани по някакъв начин, вкл. и Левски и другите клубове от царско време преди 1944г. Впрочем и ние сме имали Левски Русе през 30те на 20 век, ама после със сумати сливания и вливания на амнайсе квартални отбори е станал Дунав Русе в края на 40те.

Е, то технически и това, което играе на "Ивайло" в Търново не е същият клуб, който играе с Интер (Милано), 60-те, но хората на стадиона имат друго мнение.
Но "Кърпачев" Ловеч никога не е бил сила и Литекс отиде там, където му е мястото.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 фев 2025 17:42

Bog_Puyol написа:Колеги, айде да си кажем истината. Вярвам че повечето от вас са на поне средно интелектуално ниво, и ви е ясно че онова вчера беше пародия на мач, очебийно нагласен от букитата за да оберат парите на шараните заложили всичко извън 1ца. То и целия кръг беше със съмнителни резултати. Виждам и че на доста от вас също така е ясно, че с това испанско менте треньор вероятно и Хебър може да ви бие ако ви се хвърли на 100% в един истински мач и им трябват точки в борбата за оцеляване. Няма как сносен треньор за 10 години да е изгонен от 15 отбора и никъде да не се е задържал. Виждам че повечето от вас и това са прозрели.

Следя по време на мач движението на коефициентите. 2-ката преди 2 месеца започна 2,2. 1-цата 3,3. Преди седмицата заради мачовете на Разград в Европа 2-ката се срути до 1,9, но после се върна и се успокои на 2,05. 1-цата 3-7-3,8. Преди гола ни двойката и хикса се изравниха,а нормалното е да е на полувремето ни. След първия ни гол 1-цата стана 1,44-1,5 - нещо нечувано ниско за мачове между двата отбора.
Сега за състава на гостите - железния Падт, грубите и надъхани Вердон и Поляк, Чочев и Нереси с различната прическа. Това е. Другите имат повече загуби отколкото победи сещу нас. Вчерашният син състав почти всеки левскар може да го издекламира. Е, какъв да е резултатът!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 фев 2025 17:55

Bog_Puyol написа:Няма вечни клубове, всички са трансформирани по някакъв начин, вкл. и Левски и другите клубове от царско време преди 1944г. Впрочем и ние сме имали Левски Русе през 30те на 20 век, ама после със сумати сливания и вливания на амнайсе квартални отбори е станал Дунав Русе в края на 40те.

Когато комунистите сменяха името на Левски, всичките футболисти отиваха в отбора с новото име. Така е било с Динамо, така беше с Л–С барабар със спартаклии, така беше и с Витоша. За Кучето и въжделенията му няма да говорим.
Точно обратното е с армейския отбор. Когато измислят такъв по съветски образец, вземат играчите на други два. След месеци нова модификация - ново име, но с играчи от Ботев Пловдив и други армейски отбори, щото оня е изпаднал. Съвсем пресен е споменът от 2016, когато целият отбор на Литекс барабар с Циганската музика се изсипа на Армията, децата бяха набити, а тюфлека го изгониха.

djoker1978
Контакти:

Мнениеот djoker1978 » 10 фев 2025 17:59

TristaNNN написа:
djoker1978 написа:
TristaNNN написа:
djoker1978 написа:.... 19 години живях в Англия от тях 13 до стадиона на Евертън и на 500 метра от Анфилд . Та за това време не чух и не видях някой да дава обяснения на феновете за каквото и да е ....

Я, тука се е пръкнал нов апологет на некадърното ни ръководство, че и сдружегромец. Още двама-трима и те се изстреляха по команда. :)))
А чу ли ръководството на Евертън да е обещавало пълна прозрачност на привържениците си? Чу ли обещания, че Евертън ще бъде най-прозрачния клуб? Привържениците на Евертън да са спасявали клуба си от отвъдното пък ние да не сме разбрали?
Не смятах да се включвам в глупавата ви реторика, ама не може да ни разваляте тука настроението със Свинските си приказки и вече смехотворните опорки, особено след вчерашния прекрасен мач!

Аз доколкото знам на общото събрание са Ви затворени устите , капиш ? Ти за някаква инстанция ли се мнислиш че да ти дават специални обяснения , ние Левскарите сме милиони , я ти приятелю ми обясни как ще дадеш обяснение на всички и как би се съобразил с 1 000 000 мнения , предлагам да си вземеш калкулатор да изчислиш и да ми споделиш . Аз прелдагам Драго да играе от ляво . Гледам обърнали сте форума на селска кръчма . Малко по сериозно ? Аз примерно разбирам повече от теб от футбол ? И ко праим сега твоито мнение за какво ми е ? Ти защо ходиш на зъболекар като те боли зъб а не на гинеколог ?Айде у лево !!! Само Левски Завинаги . Като внесете 1000 лева в клуба аз лично ще ти обясня всичко !!!!

Какъв е тоя пишман-трол, бе! Пишлегарчето бил бавен от "възраста", неграмотника... :)))
Не знам кой какви усти е затварял, но определено мисля да напълня твоята.
Явно не помниш, но в Левски се даваха отчетни пресконференции и милионите левскари бяха доволни. Пукнах ти тая глупост.
Явно не помниш, че Сдружението внесе едни пари в Левски - един от траншовете беше 80 000 лева. Твоите господари колко внесоха? Пукнах ти и тая глупост.
Айде почвай да ми обясняваш и по-полека с нервите и удивителните, че да не ти се пукне някое акне на монитора от стрес и чувство на безпомощност.
Ееееех, какви тролове пускаше Господарката едно време, а тоя тука от ТЕМУ го намерили.

Селчо плашиш ли ма е ? Тези пари са сабрани от хората да ти напомня ли кой колко дари , като си такъв тарикат я кажи Мъри колко пари даде на Левски на Левскарите ? С чужди пари дарения правите а така ли ? Вземи малко се освести и си гълтай аповете, аз ви дарих 2 000 лв . Я покажи на хората ти лично колко дари ? Искам отчет ? Лаладжия .

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 фев 2025 20:03

djoker1978 написа:....
Селчо плашиш ли ма е ? Тези пари са сабрани от хората да ти напомня ли кой колко дари , като си такъв тарикат я кажи Мъри колко пари даде на Левски на Левскарите ? С чужди пари дарения правите а така ли ? Вземи малко се освести и си гълтай аповете, аз ви дарих 2 000 лв . Я покажи на хората ти лично колко дари ? Искам отчет ? Лаладжия .

Почвай да обясняваш, както обеща, пъпчиви и неграмотни пишлегарю! Чакаме те. :mrgreen:
Не ми скачай от тема в тема, аматьорско тролче.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 фев 2025 20:48

metodito написа:Баси странната реакция на повечето хора тук от една победа. Симптоматично за много неща. Идването на бай Дончо влияе явно по някакъв начин на форума. :)
За мен пък да не паднем на Герена от Лудогорец на Герена е най-нормалното нещо в света. Относно победа, единственото, което ме спира да мисля, че също е най-нормалното нещо в света са хората в черно. Помня само един мач, в който не са ни рязали. Беше в мач без значение и ни биха 1-3 ли, не знам колко. В един дъжд... За пръв път на Герена в мач между "Левски" и Лудогорец съдиите не са главни действащи лица. И най-логичното се случи. Каква е тази драма? Досега нямах време да чета, но сега вземам пуканките и ще прелиствам задните страници. Само "Левски" и тесни ...ки!
П.С. Харесва ми, че не преобладават мнения от рода: "Е, сега ги почна, Хулио", "Мачкай, лавино" и подобни.

Искам да те питам гледа ли мачовете на Левски от подготовката. А мача на Лц с Лион и Милсами? Сега ги сравни с вчерашният мач и ми кажи, че мача се е развил по най-логичният начин.
Днес си пуснах първото полувреме, че вчера гледах само второто и такова превъзходство което имахме и такова мачкане скоро не е имало. След мачовете с Морето, Тирето и Ботев ще се разбере каква е истината.
Последна промяна от vvessel на 11 фев 2025 00:21, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”