Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nghcvth

Re: Тема за политика - България

Мнениеот nghcvth » 06 фев 2025 12:58

delqnski47 написа:
nghcvth написа:Слушам днеска дебатите в НС, слушам как жълтопаветните се хвърлят на амбразурата да бранят Сорос, слушам им изказванията и си мисля, че предпочитам Бойко и Пеевски да управляват, вместо тия. Тяхното просто е върха на некадърността и неадекватността.

Мен ми хареса как Копейката се изниза от залата, когато гласуваха комисията за Сорос :lol: :lol: :lol:

Разочарова ме и мен. Също както ИТН, които се кълняха, че няма да правят коалиция с ГЕРБ и ДПС, а направиха коалиция с ГЕРБ и ДПС. И тоя идиот Тошко излиза и чете морал с цялата си наглост.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 фев 2025 13:33

nghcvth написа:
delqnski47 написа:
nghcvth написа:Слушам днеска дебатите в НС, слушам как жълтопаветните се хвърлят на амбразурата да бранят Сорос, слушам им изказванията и си мисля, че предпочитам Бойко и Пеевски да управляват, вместо тия. Тяхното просто е върха на некадърността и неадекватността.

Мен ми хареса как Копейката се изниза от залата, когато гласуваха комисията за Сорос :lol: :lol: :lol:

Разочарова ме и мен. Също както ИТН, които се кълняха, че няма да правят коалиция с ГЕРБ и ДПС, а направиха коалиция с ГЕРБ и ДПС. И тоя идиот Тошко излиза и чете морал с цялата си наглост.

Да, кълняха се преди 5 години. Така както и преди България е била на три морета, но това е положението, времената са други. Та последните 2 години точно се "кълняха" че ще направят всичко възможно да има правителство като даже Тошко е споделял че де факто естествени партньори им са ДБ и ГЕРБ заради десните виждания. И тва се е говорило преди последните и предпоследните избори. Даже ей сега говореха за всички без Пеевски. Не виждам разлика в процентите им надолу освен ако не сте масово ретарди гласуващите и го разбирате чак сега това :lol:
Аз също не виждам причина за избори и да се пълни гушата на Копейката дето само за избори живее без да прави нищо. 6 или 7 пъти се избира ГЕРБ на първо място и трябва да си голям кретен да очакваш различен резултат нататък.
Тук е въпроса какво имаш а не кво искаш. Аз между ППДБ и ГЕРБ бих избрал вторите. Ако, например, имам избор между Радев и ГЕРБ ще избера сигурно Радев за коалиция към ден днешен . Ако само Пеевски ми е опция и сме в ядрена война, ще избера Пеевски щот е идиотско в тая хипотетична ситуация да няма адекватно правителство. Та важно е кво имаш като реален избор и спрямо какво сравняваш. Тея лозунги "Анти" са ала бала и не дават дългосрочен резултат, щот всеки краде малко или много
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 фев 2025 14:15

delqnski47 написа:
nghcvth написа:
delqnski47 написа:

Да, кълняха се преди 5 години. Така както и преди България е била на три морета, но това е положението, времената са други. Та последните 2 години точно се "кълняха" че ще направят всичко възможно да има правителство като даже Тошко е споделял че де факто естествени партньори им са ДБ и ГЕРБ заради десните виждания. И тва се е говорило преди последните и предпоследните избори. Даже ей сега говореха за всички без Пеевски. Не виждам разлика в процентите им надолу освен ако не сте масово ретарди гласуващите и го разбирате чак сега това :lol:
Аз също не виждам причина за избори и да се пълни гушата на Копейката дето само за избори живее без да прави нищо. 6 или 7 пъти се избира ГЕРБ на първо място и трябва да си голям кретен да очакваш различен резултат нататък.
Тук е въпроса какво имаш а не кво искаш. Аз между ППДБ и ГЕРБ бих избрал вторите. Ако, например, имам избор между Радев и ГЕРБ ще избера сигурно Радев за коалиция към ден днешен . Ако само Пеевски ми е опция и сме в ядрена война, ще избера Пеевски щот е идиотско в тая хипотетична ситуация да няма адекватно правителство. Та важно е кво имаш като реален избор и спрямо какво сравняваш. Тея лозунги "Анти" са ала бала и не дават дългосрочен резултат, щот всеки краде малко или много

Делянка, веднъж припок, завинаги припок - нещо като веднъж пейраз идва :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 06 фев 2025 16:18

delqnski47 написа:
nghcvth написа:
delqnski47 написа:

Да, кълняха се преди 5 години. Така както и преди България е била на три морета, но това е положението, времената са други. Та последните 2 години точно се "кълняха" че ще направят всичко възможно да има правителство като даже Тошко е споделял че де факто естествени партньори им са ДБ и ГЕРБ заради десните виждания.

Десни виждания???

Хаха, че по-лява партия от ДБ няма. След това са Герб. Най-дясното нещо в 21-век беше Плоския данък дело на БСП.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 06 фев 2025 18:48

Това с копейковците и сорос е най-забавното нещо случвало се в политиката ни.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 06 фев 2025 20:35

pomiqrat написа:Това с копейковците и сорос е най-забавното нещо случвало се в политиката ни.

ПП-ДБ и Възраждане ептен си станаха коалиция.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 06 фев 2025 20:44

Делянски, никога значи никога. Когато публично си се зарекъл, че никога няма да се събираш с ГЕРБ, трябва да си държиш на думата. Ако не можеш да си държиш на думата, не се заричай.

Слави е същата пyтка като Христо Иванов, Кирил Петков и сие, дето помпозно обещаваха, а накрая си плюха в сурата.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 06 фев 2025 20:46

Soulen написа:Хаха, че по-лява партия от ДБ няма. След това са Герб. Най-дясното нещо в 21-век беше Плоския данък дело на БСП.

Всичко в парламента е левундери. Но това е нормално, все пак сме част от ултра левичарския запад ..... десни политици вече почти няма.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 06 фев 2025 21:42

Няма вечни приятели и врагове, има вечни интереси, а интереса клати феса.
Всичко останало е за балъците, които сляпо вярват на политици, че някои дори им се кланят.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 06 фев 2025 22:17

Аз затова и не гласувам никога, щото ми е ясно, че всички са боклуци и лъжат като разпрани. Читав и честен човек просто няма как да бъде допуснат толкова далеч ..... така работи "демокрацията".

Върни се в “Свободна зона”