Мнениеот delqnski47 » 06 фев 2025 13:33
nghcvth написа:delqnski47 написа:nghcvth написа:Слушам днеска дебатите в НС, слушам как жълтопаветните се хвърлят на амбразурата да бранят Сорос, слушам им изказванията и си мисля, че предпочитам Бойко и Пеевски да управляват, вместо тия. Тяхното просто е върха на некадърността и неадекватността.
Мен ми хареса как Копейката се изниза от залата, когато гласуваха комисията за Сорос :lol: :lol: :lol:
Разочарова ме и мен. Също както ИТН, които се кълняха, че няма да правят коалиция с ГЕРБ и ДПС, а направиха коалиция с ГЕРБ и ДПС. И тоя идиот Тошко излиза и чете морал с цялата си наглост.
Да, кълняха се преди 5 години. Така както и преди България е била на три морета, но това е положението, времената са други. Та последните 2 години точно се "кълняха" че ще направят всичко възможно да има правителство като даже Тошко е споделял че де факто естествени партньори им са ДБ и ГЕРБ заради десните виждания. И тва се е говорило преди последните и предпоследните избори. Даже ей сега говореха за всички без Пеевски. Не виждам разлика в процентите им надолу освен ако не сте масово ретарди гласуващите и го разбирате чак сега това :lol:
Аз също не виждам причина за избори и да се пълни гушата на Копейката дето само за избори живее без да прави нищо. 6 или 7 пъти се избира ГЕРБ на първо място и трябва да си голям кретен да очакваш различен резултат нататък.
Тук е въпроса какво имаш а не кво искаш. Аз между ППДБ и ГЕРБ бих избрал вторите. Ако, например, имам избор между Радев и ГЕРБ ще избера сигурно Радев за коалиция към ден днешен . Ако само Пеевски ми е опция и сме в ядрена война, ще избера Пеевски щот е идиотско в тая хипотетична ситуация да няма адекватно правителство. Та важно е кво имаш като реален избор и спрямо какво сравняваш. Тея лозунги "Анти" са ала бала и не дават дългосрочен резултат, щот всеки краде малко или много
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.