Tony_CSKA написа:danko_sot написа:Според мен Томаш е длъжен да промени стратегията с позиционния стил и дългото притежание на топката.
Фактът, че ще разполага с двама много бързи нападатели + вратаря, който буквално с хвърляне с ръка може да направи асистенция предполага, че стилът ни на игра ще се промени и това мисля се видя още срещу латвийците.
Очаквам да има бързи разсичащи контраатаки много повече от преди. В допълнение този тип игра ще пасне на Ето'о, а и на Кареасо. На Шопов- не, но трябва да има и някои, който да балансира и да задържа малко повече топката.
При наличието в титулярния състав на Питас и Исека, единият трябва да е по-изтеглен на фланга. Исека мисля, че беше пробван на няколко позиции зад нападателя и на фланга и не се справи много добре.
На тоя етап Шопов ми се струва много малко вероятно да бъде жертван.
Обясни ми защо Исека трябва да има основна роля? Сам споменаваш, че на фланга и зад нападателя не се справи добре. Като ЦН справи ли се?
Кареасо няма какво да му пасва. Играта му е да вземе топката и да я даде на Ето'о на разстояние 4 метра той да я мисли...
За мен ако махнем Кордоба, Фаетон, Кареасо, Линдсет, Локило и Исека ще завършим процеса на отстраняването на излишните футболисти.
Исека дотук нищо не е показал и за мен. Бяха дадени обаче доста пари за него. Мисля, че ще му се даде шанс като ЦН, макар че не го е заслужил.
Ако вземем Питас и той 100 процента трябва да играе.
Добавяме към сметките Шопов, но той е на специфична позиция-10-ка, което може да обърка сметките.
Слагаме Ето'о в двойката халфове. За Кареасо не си прав според мен, Томаш в много мачове хо ползва като по-офанзивния халф в двойка с Ето'о.
Не ми излиза обаче в сметките Чорбаджийски. Чувам, че е играл силно в контролите и е дал заявка за титулярно място. Може да се наложи Томаш пак да променя схемата на игра. Ще видим.
Друг вариант- Шопов и Чорбаджийски се конкурират за 10-ка. Питас и Исека- за 9-ка. Втори полусезон като резерва обаче ще свали цената на Исека до тази, за която е бил взет от предишния му тим.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]