Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година

Мнениеот gihuelo » 29 яну 2025 16:09

CSKA 78 написа:Ако сравним Делова с Матай, когато дойде при нас, та даже с Махмутович през последните му 2 години, то първият щеше да е резерва, която да влиза за по 20 минути на мач! Но понеже става въпрос за ЦЗ, тогава става сложно за резервите! :o :mrgreen:

ПП Между другото, в момента Махмутович играе в Ередивизия за НАК Бреда! ;) :)

Махмутович има три мача за цял сезон ! Един 90 минути и две влизания по 35 .
Матай скоро си намери отбор ! Стоя бая време на борсата.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 29 яну 2025 16:10

danko_sot написа:Според мен Томаш е длъжен да промени стратегията с позиционния стил и дългото притежание на топката.

Фактът, че ще разполага с двама много бързи нападатели + вратаря, който буквално с хвърляне с ръка може да направи асистенция предполага, че стилът ни на игра ще се промени и това мисля се видя още срещу латвийците.

Очаквам да има бързи разсичащи контраатаки много повече от преди. В допълнение този тип игра ще пасне на Ето'о, а и на Кареасо. На Шопов- не, но трябва да има и някои, който да балансира и да задържа малко повече топката.

При наличието в титулярния състав на Питас и Исека, единият трябва да е по-изтеглен на фланга. Исека мисля, че беше пробван на няколко позиции зад нападателя и на фланга и не се справи много добре.
На тоя етап Шопов ми се струва много малко вероятно да бъде жертван.

Обясни ми защо Исека трябва да има основна роля? Сам споменаваш, че на фланга и зад нападателя не се справи добре. Като ЦН справи ли се?

Кареасо няма какво да му пасва. Играта му е да вземе топката и да я даде на Ето'о на разстояние 4 метра той да я мисли...

За мен ако махнем Кордоба, Фаетон, Кареасо, Линдсет, Локило и Исека ще завършим процеса на отстраняването на излишните футболисти.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 яну 2025 16:11

MASTER_COOL написа:Ако се вярва на спекулациите за трансферните суми :
Коялипу + Петров - 2.5 млн. евро
Питас+Лапеня - 2.4 млн. евро

100 000 сме на плюс :mrgreen:

Лапухов не си го сметнал.
Последна промяна от gihuelo на 29 яну 2025 16:21, променено общо 1 път.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 яну 2025 16:20

Димитровград - ЦСКА II 0:3

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 яну 2025 16:21

Сравнявах заместените дефицитни позиции.
То е ясно, че няма как от втория прозорец да сме на плюс в тоталните сделки - етапа е изграждане на нов отбор
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 яну 2025 16:30

Дано не сме на карък, но бях писал гатанка за Коялипу тук и взе, че стана реалност

Сега ще напиша отново :

Питас ще ги опита всичките :oops: :lol:
Всичките мрежи в Ефбет лига :mrgreen:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 яну 2025 16:31

Tony_CSKA написа:
danko_sot написа:Според мен Томаш е длъжен да промени стратегията с позиционния стил и дългото притежание на топката.

Фактът, че ще разполага с двама много бързи нападатели + вратаря, който буквално с хвърляне с ръка може да направи асистенция предполага, че стилът ни на игра ще се промени и това мисля се видя още срещу латвийците.

Очаквам да има бързи разсичащи контраатаки много повече от преди. В допълнение този тип игра ще пасне на Ето'о, а и на Кареасо. На Шопов- не, но трябва да има и някои, който да балансира и да задържа малко повече топката.

При наличието в титулярния състав на Питас и Исека, единият трябва да е по-изтеглен на фланга. Исека мисля, че беше пробван на няколко позиции зад нападателя и на фланга и не се справи много добре.

Обясни ми защо Исека трябва да има основна роля? Сам споменаваш, че на фланга и зад нападателя не се справи добре. Като ЦН справи ли се?

Кареасо няма какво да му пасва. Играта му е да вземе топката и да я даде на Ето'о на разстояние 4 метра той да я мисли...

За мен ако махнем Кордоба, Фаетон, Кареасо, Линдсет, Локило и Исека ще завършим процеса на отстраняването на излишните футболисти.

Исека дотук нищо не е показал и за мен. Бяха дадени обаче доста пари за него. Мисля, че ще му се даде шанс като ЦН, макар че не го е заслужил.

Ако вземем Питас и той 100 процента трябва да играе.

Добавяме към сметките Шопов, но той е на специфична позиция-10-ка, което може да обърка сметките.

Слагаме Ето'о в двойката халфове. За Кареасо не си прав според мен, Томаш в много мачове хо ползва като по-офанзивния халф в двойка с Ето'о.

Не ми излиза обаче в сметките Чорбаджийски. Чувам, че е играл силно в контролите и е дал заявка за титулярно място. Може да се наложи Томаш пак да променя схемата на игра. Ще видим.

Друг вариант- Шопов и Чорбаджийски се конкурират за 10-ка. Питас и Исека- за 9-ка. Втори полусезон като резерва обаче ще свали цената на Исека до тази, за която е бил взет от предишния му тим.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 яну 2025 16:40

Чорбата не го виждам много много. Не казвам, че няма място. Но според мен и онзи французин Енцо ще дойде.
С това ще е застрашено и мястото на Шопов. Момчето си заслужи титулярното място през есента, но една качествена конкуренция зад гърба няма да е излишна.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 29 яну 2025 17:21

danko_sot написа:
Tony_CSKA написа:

Исека дотук нищо не е показал и за мен. Бяха дадени обаче доста пари за него. Мисля, че ще му се даде шанс като ЦН, макар че не го е заслужил.

Ако вземем Питас и той 100 процента трябва да играе.

Добавяме към сметките Шопов, но той е на специфична позиция-10-ка, което може да обърка сметките.

Слагаме Ето'о в двойката халфове. За Кареасо не си прав според мен, Томаш в много мачове хо ползва като по-офанзивния халф в двойка с Ето'о.

Не ми излиза обаче в сметките Чорбаджийски. Чувам, че е играл силно в контролите и е дал заявка за титулярно място. Може да се наложи Томаш пак да променя схемата на игра. Ще видим.

Друг вариант- Шопов и Чорбаджийски се конкурират за 10-ка. Питас и Исека- за 9-ка. Втори полусезон като резерва обаче ще свали цената на Исека до тази, за която е бил взет от предишния му тим.

Извини ме много, но мислиш много погрешно според мен, защото поставяш грешни цели.

Това, че за даден футболист са дадени много пари не трябва да му гарантира титулярно място. Ако играе слабо пак няма да се продаде. Играч, за когото не са дадени толкова много може да си вдигне цената повече и да излезем на печалба от него.

Разликата е, че играта на отбора няма да страда. Добър отбор и добра игра е всичко, което трябва да ни интересува. Дали за някой са дадени много пари, дали друг е симпатяга, а трети в миналото е дал много на отбора не може и за секунда да са определящи фактори, защото е вредно по много направления.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 яну 2025 17:33

Ще се съглася с горното мнение. Приоритетите и определящите фактори в ЦСКА трябва да са свързани ЕДИНСТВЕНО с целта да се побеждава и отбора да върви напред, да постига целите си. Кои футболисти ще играят - за мен няма значение , а пък колко струват - слабо ме вълнува. Не аз вадя парите ! Нито вие !

Относно Исека - не мога да го преценя, нито ще го оценявам от предсезонната подготовка. Предупредих ви, че в подготовката когато нешата изглеждат много добре, в официалните мачове за съжаление картинката е противоположна. За мен този футболист има качества, но дали ще ги реализира ще разберем скоро. Страхотен тест за него и конкуренция с Питас ( ако дойде ) да покаже качества. Стискам му палци, защото ако се разиграе - печелим НИЕ !

Върни се в “ЦСКА”