Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Veso1913 написа:Че какво му беше на дъждеца по време на финала?Дъждец като дъждец.Даже по едно време спря.И после още едни 500 километра леко влажни.![]()
![]()
Аз само не разбрах,защо отново бяхме поставени в шибаната клетка за гости,както беше и на мача с ЦСКА.
chelseabg написа:Дето тая сръбска скара затвори като ни видяАми колко аванти имаше от ония Лукойл леле..оная сигурно още си ги избива парите..
4MVN написа:orkata8106 написа:ЧерноМореВарна написа:Надявам се да не обидя никого, но не е добра идея да минават суми през фенклуба. Хем отчетността е нулева, хем...
Купете си карти и забравете за билетите и опашките.
4МВН, извинявай брат, ама много лошо впечатление правят грешките в текста..
Първо,.......... напълно те подкрепям за граматиката.
Втор,............. напълно те подкрепям за сумите през фенклуба.
Трето,........... напълно те подкрепям за картите
Четвърто, ........... като направят стадион,........ и за хореография ще давам на фен клубът и за билети на закъсали фенове![]()
Пето,............ за вас не знам, но за мен е обидно, че вече клуб с нашите амбиции, да кара привържениците си да се мъчат при тези условия ( без козирки на90% от стадиона, без нормални тоалетни, без БИРА)!!!!!!!
ПП: Успех през настоящият полусезон моряци!!!!!
Ти нямаш място на стадиона ,точно такива като теб ..Какво искаш от стадиона бе ??? Я погледни другите отбори ,едвам кретат ,някои вече не съществуват.
Вие вместо да се радвате на това което имаме ,плюете върху него ...
Къде ще играят първият си мач ЦСКА примерно /и те с амбициии/????
batty написа:
Не те е срам колега!!!
Как може да да оправдаваш собственета си мизерия с тази на другите.
Стадионът ни е отдратителна дупка. 10 000 фена няма къде да се изпикаят. Пикаят около тоалетната, която е една, вътре няма вода, около нея вони на бойно поле с 5 000 трупа. Хората излизат през врата 200х160 санта и си трошат кокалите. Мръсотия, гмеч, никой не му пука. Да не говорим, че идват и жени на стадиона, те къде да пикаят, да си носят катетри ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта