Важно за феновете на ,,Черно море''.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Важно за феновете на ,,Черно море''.

Мнениеот Veso1913 » 27 фев 2010 17:38

Че какво му беше на дъждеца по време на финала?Дъждец като дъждец.Даже по едно време спря.И после още едни 500 километра леко влажни. :) :) :) Аз само не разбрах,защо отново бяхме поставени в шибаната клетка за гости,както беше и на мача с ЦСКА.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Andy1
Контакти:

Мнениеот Andy1 » 28 фев 2010 12:41

Veso1913 написа:Че какво му беше на дъждеца по време на финала?Дъждец като дъждец.Даже по едно време спря.И после още едни 500 километра леко влажни. :) :) :) Аз само не разбрах,защо отново бяхме поставени в шибаната клетка за гости,както беше и на мача с ЦСКА.

За да не набием и феновете на Литекс :) Видяха колко сме луди и са взели мерки! :lol: :twisted:
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 28 фев 2010 12:50

Дето тая сръбска скара затвори като ни видя :lol: Ами колко аванти имаше от ония Лукойл леле..оная сигурно още си ги избива парите..

Потребителски аватар
Andy1
Контакти:

Мнениеот Andy1 » 28 фев 2010 20:34

chelseabg написа:Дето тая сръбска скара затвори като ни видя :lol: Ами колко аванти имаше от ония Лукойл леле..оная сигурно още си ги избива парите..

Ние говорим за мача с ЦСКА бе момко! :) А ти говориш за мача с литекс,тогава беше яко да! :)
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 08 мар 2010 13:07

4MVN написа:
orkata8106 написа:
ЧерноМореВарна написа:Надявам се да не обидя никого, но не е добра идея да минават суми през фенклуба. Хем отчетността е нулева, хем...
Купете си карти и забравете за билетите и опашките.

4МВН, извинявай брат, ама много лошо впечатление правят грешките в текста..

Първо,.......... напълно те подкрепям за граматиката.
Втор,............. напълно те подкрепям за сумите през фенклуба.
Трето,........... напълно те подкрепям за картите
Четвърто, ........... като направят стадион,........ и за хореография ще давам на фен клубът и за билети на закъсали фенове ;)
Пето,............ за вас не знам, но за мен е обидно, че вече клуб с нашите амбиции, да кара привържениците си да се мъчат при тези условия ( без козирки на90% от стадиона, без нормални тоалетни, без БИРА)!!!!!!!
ПП: Успех през настоящият полусезон моряци!!!!!

Ти нямаш място на стадиона ,точно такива като теб ..Какво искаш от стадиона бе ??? Я погледни другите отбори ,едвам кретат ,някои вече не съществуват.
Вие вместо да се радвате на това което имаме ,плюете върху него ...
Къде ще играят първият си мач ЦСКА примерно /и те с амбициии/????

Не те е срам колега!!!
Как може да да оправдаваш собственета си мизерия с тази на другите.
Стадионът ни е отдратителна дупка. 10 000 фена няма къде да се изпикаят. Пикаят около тоалетната, която е една, вътре няма вода, около нея вони на бойно поле с 5 000 трупа. Хората излизат през врата 200х160 санта и си трошат кокалите. Мръсотия, гмеч, никой не му пука. Да не говорим, че идват и жени на стадиона, те къде да пикаят, да си носят катетри ли?

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 08 мар 2010 13:48

batty написа:
Не те е срам колега!!!
Как може да да оправдаваш собственета си мизерия с тази на другите.
Стадионът ни е отдратителна дупка. 10 000 фена няма къде да се изпикаят. Пикаят около тоалетната, която е една, вътре няма вода, около нея вони на бойно поле с 5 000 трупа. Хората излизат през врата 200х160 санта и си трошат кокалите. Мръсотия, гмеч, никой не му пука. Да не говорим, че идват и жени на стадиона, те къде да пикаят, да си носят катетри ли?

Като жена, подкрепям безусловно последното изречение.. при спешни случаи ми трябва доста време да се наглася, че да отида до тоалета... и трябва да взема и някой с мен, че да пази отвън..
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Върни се в “Черно море”