Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот teerr » 04 дек 2024 19:23

Dust написа:Левски са ужасяващо слаб отбор. Генчев останели начело и за пролетта то падението ще е още по-голямо

Само Левски?!Цялата кенеф бет лига са за ТЕЛК-1 група.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 04 дек 2024 19:31

Не виждам причина Левски да не влезнат в групите на ЛК!
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 04 дек 2024 19:35

Цитирам колегата Номер14:
“А Локото игра без вратар. В този мач никакви удари. Защо точно в тоя мач?”

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 дек 2024 20:22

k20dan4o написа:
Dust написа:Левски са ужасяващо слаб отбор. Генчев останели начело и за пролетта то падението ще е още по-голямо

Нямам търпение за мача ни на Герена

Споко, ако ви бием ще го пишем ИЗНЕНАДА.
П.П. Как ли се чувства някой, който преди е бил на Герена и е викал за Левски, а сега очаква мач на същата тая Герена в който Левски да падне?
Колко ли трябва да си дезориентиран за да стигнеш до тук? И ако, недай Боже Лц отново се върне на предишното си място, пак ли от Левски ще стане?
И дали този същия вика на припоците припоци?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 04 дек 2024 20:27

teerr написа:
miro_rz написа:
teerr написа:
miro_rz написа:Nomer14 дали гледа мача между Герберските отбори??
Поредното такова дерби в ГЕРБ лигата.

Номер 14,гледа параходните отбори в гелосаната лига.....

Ще го изкараш и наркоман още малко.

В моето корабче хванаха половин тон и накрая сите по живо и здраво,оти никой нищо не знаел....................

П.С.А Гълабин за една чанта лежи години вече............

Кирчо е плагиатствал от собственика на Олимпиакос ,гърчето за един тон излезе невинен.
Само не чух и не прочетох има ли изобщо виновни?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 04 дек 2024 20:44

damyanov1963 написа:
k20dan4o написа:

П.П. Как ли се чувства някой, който преди е бил на Герена и е викал за Левски, а сега очаква мач на същата тая Герена в който Левски да падне?
Колко ли трябва да си дезориентиран за да стигнеш до тук? И ако, недай Боже Лц отново се върне на предишното си място, пак ли от Левски ще стане?

Първо не съм бил на Герена, аз съм от дълбоката провинция. Бил съм единствено на Левски с Ювентус, с Литекс 99 г. и толкова. Иначе ходих чат пат на дербита във В група и толкова. И в момента в който виждаш че в родния ти град някой е решил да прави нещо както трябва от нулата...какво по хубаво от това. А когато се върнем на село ставам от ФК Париж от Лига 2.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 дек 2024 20:48

Спестени жълти картони на Алдаир и Митков, съдията Гинчев водеше срещата както трябва.Веднага видя дузпата за Левски, а не видя играта с ръка на Келиан ван дер Каап, като не забрави да нашари гостите с картони.Блатер да ме опровергае :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 дек 2024 20:53

k20dan4o написа:
damyanov1963 написа:
k20dan4o написа:

Първо не съм бил на Герена, аз съм от дълбоката провинция. Бил съм единствено на Левски с Ювентус, с Литекс 99 г. и толкова. Иначе ходих чат пат на дербита във В група и толкова. И в момента в който виждаш че в родния ти град някой е решил да прави нещо както трябва от нулата...какво по хубаво от това. А когато се върнем на село ставам от ФК Париж от Лига 2.

Евала Чоджум :)
Значи кат са върнете на предишното, пак ги отсвирваш.
И защо би толкоз път до Герена, за да викаш за Ювентус и Литекс ли?
А решението да направите нещо от нулата не е ваше, а на Шопа Домусчиев, заради бизнес интересите си, вие преди никога не сте имали манталитет за нещо повече.
Последна промяна от damyanov1963 на 04 дек 2024 21:09, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 04 дек 2024 21:02

Седемдесет годишния си търси раздумка.
Дей бабата
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 04 дек 2024 21:09

damyanov1963 написа:
k20dan4o написа:
damyanov1963 написа:
k20dan4o написа:

Евала Чоджум :)
Значи кат са върнете на предишното, пак ги отсвирваш.
И защо би толкоз път до Герена, за да викаш за Ювентус и Литекс ли?
А решението да направите нещо от нулата не е ваше, а на Шопа Домусчиев, вие преди никога не сте имали манталитет за нещо повече.

Много добре знаеш че феновете от провинцията си подкрепят родния отбор и след това си от Левски или ЦСКА. Това за Париж беше майтап...не харесвам Луи Вютон :)

Върни се в “Левски”