Dust написа:Левски са ужасяващо слаб отбор. Генчев останели начело и за пролетта то падението ще е още по-голямо
Само Левски?!Цялата кенеф бет лига са за ТЕЛК-1 група.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dust написа:Левски са ужасяващо слаб отбор. Генчев останели начело и за пролетта то падението ще е още по-голямо
k20dan4o написа:Dust написа:Левски са ужасяващо слаб отбор. Генчев останели начело и за пролетта то падението ще е още по-голямо
Нямам търпение за мача ни на Герена
teerr написа:miro_rz написа:teerr написа:miro_rz написа:Nomer14 дали гледа мача между Герберските отбори??
Поредното такова дерби в ГЕРБ лигата.
Номер 14,гледа параходните отбори в гелосаната лига.....
Ще го изкараш и наркоман още малко.
В моето корабче хванаха половин тон и накрая сите по живо и здраво,оти никой нищо не знаел....................
П.С.А Гълабин за една чанта лежи години вече............
damyanov1963 написа:k20dan4o написа:Dust написа:Левски са ужасяващо слаб отбор. Генчев останели начело и за пролетта то падението ще е още по-голямо
Споко, ако ви бием ще го пишем ИЗНЕНАДА.
П.П. Как ли се чувства някой, който преди е бил на Герена и е викал за Левски, а сега очаква мач на същата тая Герена в който Левски да падне?
Колко ли трябва да си дезориентиран за да стигнеш до тук? И ако, недай Боже Лц отново се върне на предишното си място, пак ли от Левски ще стане?
И дали този същия вика на припоците припоци?
k20dan4o написа:damyanov1963 написа:k20dan4o написа:Dust написа:Левски са ужасяващо слаб отбор. Генчев останели начело и за пролетта то падението ще е още по-голямо
П.П. Как ли се чувства някой, който преди е бил на Герена и е викал за Левски, а сега очаква мач на същата тая Герена в който Левски да падне?
Колко ли трябва да си дезориентиран за да стигнеш до тук? И ако, недай Боже Лц отново се върне на предишното си място, пак ли от Левски ще стане?
Първо не съм бил на Герена, аз съм от дълбоката провинция. Бил съм единствено на Левски с Ювентус, с Литекс 99 г. и толкова. Иначе ходих чат пат на дербита във В група и толкова. И в момента в който виждаш че в родния ти град някой е решил да прави нещо както трябва от нулата...какво по хубаво от това. А когато се върнем на село ставам от ФК Париж от Лига 2.
damyanov1963 написа:k20dan4o написа:damyanov1963 написа:k20dan4o написа:Dust написа:Левски са ужасяващо слаб отбор. Генчев останели начело и за пролетта то падението ще е още по-голямо
Първо не съм бил на Герена, аз съм от дълбоката провинция. Бил съм единствено на Левски с Ювентус, с Литекс 99 г. и толкова. Иначе ходих чат пат на дербита във В група и толкова. И в момента в който виждаш че в родния ти град някой е решил да прави нещо както трябва от нулата...какво по хубаво от това. А когато се върнем на село ставам от ФК Париж от Лига 2.
Евала Чоджум :)
Значи кат са върнете на предишното, пак ги отсвирваш.
И защо би толкоз път до Герена, за да викаш за Ювентус и Литекс ли?
А решението да направите нещо от нулата не е ваше, а на Шопа Домусчиев, вие преди никога не сте имали манталитет за нещо повече.
Потребители, разглеждащи този форум: glarus_ds, TristaNNN и 21 госта