W84me написа:Сопот у Сопот!
На чужди пари всеки може да се тупа по гърдите, но когато дойде време да даваш, предпочиташ да припознаваш, че по - лесно. Няма да се учудя, ако се върнат там от където са дошли. :)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Сопот у Сопот!
realno написа:W84me написа:Сопот у Сопот!
На чужди пари всеки може да се тупа по гърдите, но когато дойде време да даваш, предпочиташ да припознаваш, че по - лесно. Няма да се учудя, ако се върнат там от където са дошли. :)
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Видимо е, че "Ботев" виннаги са сами срещу всички. За разлика от "Левски".
NOMER14 написа:W84me написа:Скоро такава постановка не се беше разигравала.
При ГГ ти беше лесно с обръщалките. И зимни и летни гуми си купи. Сега за пръв път ти се удаде възможност.
Иначе коментаторчето-лайно повтаря постоянно цесека и не мога да разбера кво става, защото съм в съседната стая си имам работа.
Дрисемите са уникални с този терор върху подчинените си да ги карат да лъжат. Няма КТ, няма профсъюзи, няма журналистически организации и т.н.
What a jungle!
realno написа:pomiqrat написа:Видимо е, че "Ботев" виннаги са сами срещу всички. За разлика от "Левски".
Видимо е и за мен. Те не искаха, но им построиха стадион, пак не искаха, но ги уредиха с олигарх, пак не искаха, но им осигуриха клуб за припознаване, че стария нещо се бъгна. Видимо е дори от самолет. :)
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:realno написа:pomiqrat написа:Видимо е, че "Ботев" виннаги са сами срещу всички. За разлика от "Левски".
Видимо е и за мен. Те не искаха, но им построиха стадион, пак не искаха, но ги уредиха с олигарх, пак не искаха, но им осигуриха клуб за припознаване, че стария нещо се бъгна. Видимо е дори от самолет. :)
Използваха ги да минат едни пари през стадиона. Изгониха родолюбеца банкер. Сега един невинен руснак.
TristaNNN написа:Не че нещо, ама евро прокобите на Разград от известно време не будят никакви емоции или съчувствие у родния привърженик, с някои леки изключения, разбира се, част от които от лицемерни подбуди или опит за облаги и угодничество.
Прави ми впечатление, че масовото настроение след поредната им загуба варира от "Баси кефа, хак да им е сега с нормално съдийство!" до "Все ми е тая."
Да си кажем истината - проектът от Разград пълнеше по 20-30 форумни страници след мач с отбор от Топ 5 лигите в ерата на Марселиньовците и привлекателния им футбол, а сега след мача с гранда от Билбао списват 7-8 човека, по-скоро по навик.
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, tiamat и 15 госта