Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 08 ное 2024 11:14

W84me написа:Сопот у Сопот!

На чужди пари всеки може да се тупа по гърдите, но когато дойде време да даваш, предпочиташ да припознаваш, че по - лесно. Няма да се учудя, ако се върнат там от където са дошли. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 ное 2024 11:19

realno написа:
W84me написа:Сопот у Сопот!

На чужди пари всеки може да се тупа по гърдите, но когато дойде време да даваш, предпочиташ да припознаваш, че по - лесно. Няма да се учудя, ако се върнат там от където са дошли. :)

При Митата Селския ли :o
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 ное 2024 11:49

Видимо е, че "Ботев" виннаги са сами срещу всички. За разлика от "Левски".
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 ное 2024 12:52

pomiqrat написа:Видимо е, че "Ботев" виннаги са сами срещу всички. За разлика от "Левски".

Видимо е и за мен. Те не искаха, но им построиха стадион, пак не искаха, но ги уредиха с олигарх, пак не искаха, но им осигуриха клуб за припознаване, че стария нещо се бъгна. Видимо е дори от самолет. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 08 ное 2024 14:41

NOMER14 написа:
W84me написа:Скоро такава постановка не се беше разигравала.

При ГГ ти беше лесно с обръщалките. И зимни и летни гуми си купи. Сега за пръв път ти се удаде възможност.
Иначе коментаторчето-лайно повтаря постоянно цесека и не мога да разбера кво става, защото съм в съседната стая си имам работа.
Дрисемите са уникални с този терор върху подчинените си да ги карат да лъжат. Няма КТ, няма профсъюзи, няма журналистически организации и т.н.

Какво си имаме тук, един неутрален, втори е вечният съдийски провокатор и пича, който никога не харесва коментаторите.
What a jungle!
Do Something Different!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 ное 2024 15:58

realno написа:
pomiqrat написа:Видимо е, че "Ботев" виннаги са сами срещу всички. За разлика от "Левски".

Видимо е и за мен. Те не искаха, но им построиха стадион, пак не искаха, но ги уредиха с олигарх, пак не искаха, но им осигуриха клуб за припознаване, че стария нещо се бъгна. Видимо е дори от самолет. :)

Използваха ги да минат едни пари през стадиона. Изгониха родолюбеца банкер. Сега един невинен руснак.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 ное 2024 16:10

pomiqrat написа:
realno написа:

Използваха ги да минат едни пари през стадиона. Изгониха родолюбеца банкер. Сега един невинен руснак.

Вече сн имаме във форума защитник на бедните и онеправданите. :)
Само Чорни го изгониха от Левски, понеже бил вреден(всички управляващи до сега са полезни) за държавата.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 08 ное 2024 18:06

Баси смешната дузпа за Ботев........
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 ное 2024 18:08

Май има ново ЦСКА според дспорт :lol:

16 декември (понеделник), 16:00 часа
ЦСКА 1847 - Лудогорец

https://dsport.bg/asna-e-programata-za- ... 81293.html

Изображение

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 08 ное 2024 18:13

TristaNNN написа:Не че нещо, ама евро прокобите на Разград от известно време не будят никакви емоции или съчувствие у родния привърженик, с някои леки изключения, разбира се, част от които от лицемерни подбуди или опит за облаги и угодничество.
Прави ми впечатление, че масовото настроение след поредната им загуба варира от "Баси кефа, хак да им е сега с нормално съдийство!" до "Все ми е тая."
Да си кажем истината - проектът от Разград пълнеше по 20-30 форумни страници след мач с отбор от Топ 5 лигите в ерата на Марселиньовците и привлекателния им футбол, а сега след мача с гранда от Билбао списват 7-8 човека, по-скоро по навик.

Имаме си форум, по-жив от този.
Всеки може да го види.
Там ниой с никого не се подиграва.
Няма и плюнки.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Левски”