Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот pomiqrat » 01 ное 2024 17:44

ogrizko написа:След мирния протест в София вчера, днеска "държавата" отвръща на удара!!! Почнаха разпорежданията на Пеевски и Бойко:
https://www.youtube.com/watch?v=Saj1rp-lPp0
Понеже на Ивелин и жена му са запорирали сметките и явно земеделеца Павел Стоименов помага, то днеска в деня на народните будители почнаха поредните репресии срещу него!!!
https://www.youtube.com/watch?v=O1JeamyGqag
youtube.com/watch?v=4RUq40mFV9E (мога да пускам 2 линка само, тоя ръчно си го цъкнете)
Мисля, че вървим към гражданска война!!! Не може двама престъпника начело на държавата да мародерстват както си искат и да се овладели всички институции!!!

Как престъпници начело на държавата? Кои са тези престъпници с влязла в сила присъда? Жената с 600 имота ли или фиктивния й съпруг :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

TheMelodyInMyHeart

Мнениеот TheMelodyInMyHeart » 01 ное 2024 17:56

Аз съм от тия негласуващите и ме боли фуя какво мислите за мен!!! От над 30 години съм имал възможност да гласувам, и единствено за ибания Цар съм се колебал дали да не гласувам, ама плющяхме мач тогава и аверчетата ме разубедиха, че мачът е по-важен от гласуването :)

Никога не съм гласувал и се гордея с това!

Ще обясня - аз за боклуци не гласувам! Ако имаше читав кандидат - нямаше да чакам огризки, методита и разни други герои да ме агитират, а още в 5 сутринта щях да чакам да отворят секцията и да гласувам... ма няма читави! Що няма читави ли? Ми щото читав човек няма да хукне да се занимава с политика. Ти ако си читав, т.е. си свестен човек и си добър в професията си (адвокат, икономист, доктор, инженер) ще ходиш ли да се занимаваш с простотии и далавери и да си губиш времето в празни приказки, или ще ходиш да свършиш нещо полезно за благото поне на теб и на хората около теб и ще си изкарваш прехраната по честен начин?

Айде да Ви задам 1 въпрос, ама преди туй поразмишлявайте малко преди да пишете:
Правят гласуването задължително в БГ, и на следващите избори всички 100% гласуват. И резултатите от изборите (ти да видиш!) са абсолютно същите като сегашните,Гърбавите първи, Ппедерасите втори и тй нататък, и Величавото величие пак не влиза в парламентО за шок и ужас на Огризката, кво правим, кой е виновен тогава, зелените човечета ли?

Втори въпрос - като в Сърбия гласуването стана задължително преди няколко-си-там години след като и те минаха през няколко подобни на нашите сега избори кво стана, да сте чули нещо Сърбия да е станала цвете за мирисане, икономически лъв, всички сърби вече да са милионери, а?
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?

Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 01 ное 2024 18:29

https://news.bg/crime/mvr-ne-kazva-za-koya-partiya-se-kupuvat-glasove-zashtoto-i-ne-znaelo.html

Куклата на конци на Пеевски. Нищо не знаем, не можем да кажем ... ала бала.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 01 ное 2024 18:33

Soulen написа:
NOMER14 написа:
Soulen написа:Супер наивно е да се мисли, че може да има честни избори при толкова много партии. Това не са САЩ с 2 партии и във всяко село да са или от едните или от другите. Тук нито има изградена политическа каста, нито има гражданско общество. Ние сме 50-тина години назад в развитието си.

Във Великобритания и САЩ управлявят политици 3-то и 4-то поколение на някои места. Хора по на 80 години от юноши само с това са се занимавали.

Айде сега.
Изтекоха кадри как се брои Ъмерика. Дебели угоени негърки броят и в радиус от 5 метра от тях не се допуска човек. А и самата политическа система е архаична.

В САЩ измамите на процент от населението, съм убеден, че са в пъти по-малко. Докато в Източна Европа изборите са си фарс.

Там удрят наедро. С това гласуване по пощата...Въпреки, че не съм запознат в детайли с него, но предполагам, че могат да стават яки схеми.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 01 ное 2024 18:33

Soulen написа:Супер наивно е да се мисли, че може да има честни избори при толкова много партии. Това не са САЩ с 2 партии и във всяко село да са или от едните или от другите. Тук нито има изградена политическа каста, нито има гражданско общество. Ние сме 50-тина години назад в развитието си.

Във Великобритания и САЩ управлявят политици 2-то и 3-то поколение на някои места. Хора по на 80 години от юноши само с това са се занимавали. Те имат Демокрация от 200 години, ние от 35.

Имаха ....

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 ное 2024 18:49

bubka написа:
Thsmith написа:
BRF написа:
Dust написа:Величие според колегите от форума с колко гласа са прецакани, с 29 или 90 000, понеже пишеха за някакви 10%

Самия факт ,че са прецакани означава ,че всички сме прецакани,поне тези които гласувахме де!

Това пък как го реши? :lol:

Защото днес ще е Величие, утре ще е някой друг. Въпросът е в принципа.

Да де, принципен. Ако са с 20 гласа повече е принципно правилно и няма проблем. Ако са с 20 гласа по-малко, мафия, фалшификация и тн, такава ли е тезата?

---
Това ми напомня едно време как Москов не влезе. И тогава бях много доволен. Минаваше 8 часа, той беше в студио на Нова/БТВ и обясняваше какви ще са целите им и как ще се съставя правителство и хооооп, в един момент отдолу предателя му с предател. :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 01 ное 2024 19:39

Thsmith написа:Да де, принципен. Ако са с 20 гласа повече е принципно правилно и няма проблем. Ако са с 20 гласа по-малко, мафия, фалшификация и тн, такава ли е тезата?

Прочете ли някъде черно на бяло да е такава тезата?
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 ное 2024 19:40

Цените на газа са по-ниски от времето преди войната :shock: Всички ще умрем.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 01 ное 2024 20:10

bubka написа:
Thsmith написа:Да де, принципен. Ако са с 20 гласа повече е принципно правилно и няма проблем. Ако са с 20 гласа по-малко, мафия, фалшификация и тн, такава ли е тезата?

Между другото, единственото хубаво нещо от цялата работа е, че "изборите" причиниха някакъв обществен отзвук. То не че не ги знаем, ама...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 ное 2024 20:25

bubka написа:

Да, масово така реагирате. Понци бил 20 гласа назад, мафия!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”