Мнениеот TheMelodyInMyHeart » 01 ное 2024 17:56
Аз съм от тия негласуващите и ме боли фуя какво мислите за мен!!! От над 30 години съм имал възможност да гласувам, и единствено за ибания Цар съм се колебал дали да не гласувам, ама плющяхме мач тогава и аверчетата ме разубедиха, че мачът е по-важен от гласуването :)
Никога не съм гласувал и се гордея с това!
Ще обясня - аз за боклуци не гласувам! Ако имаше читав кандидат - нямаше да чакам огризки, методита и разни други герои да ме агитират, а още в 5 сутринта щях да чакам да отворят секцията и да гласувам... ма няма читави! Що няма читави ли? Ми щото читав човек няма да хукне да се занимава с политика. Ти ако си читав, т.е. си свестен човек и си добър в професията си (адвокат, икономист, доктор, инженер) ще ходиш ли да се занимаваш с простотии и далавери и да си губиш времето в празни приказки, или ще ходиш да свършиш нещо полезно за благото поне на теб и на хората около теб и ще си изкарваш прехраната по честен начин?
Айде да Ви задам 1 въпрос, ама преди туй поразмишлявайте малко преди да пишете:
Правят гласуването задължително в БГ, и на следващите избори всички 100% гласуват. И резултатите от изборите (ти да видиш!) са абсолютно същите като сегашните,Гърбавите първи, Ппедерасите втори и тй нататък, и Величавото величие пак не влиза в парламентО за шок и ужас на Огризката, кво правим, кой е виновен тогава, зелените човечета ли?
Втори въпрос - като в Сърбия гласуването стана задължително преди няколко-си-там години след като и те минаха през няколко подобни на нашите сега избори кво стана, да сте чули нещо Сърбия да е станала цвете за мирисане, икономически лъв, всички сърби вече да са милионери, а?
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?
Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.