Dust написа:Данко имам усещане, че искаш нещата да се случват от днес за утре. Във футбола това няма как да стане. За сега нещото, което всички клубове го искаха е първенството да се администрира от професионалната лига. Това нито може да се случи през настоящия сезон, нито може от следващия, тъй като е свързан с настоящия. За това и това прехвърляне ще се случи от сезон 2026/2027
Тогава как ще виним вече БФС не зная, но като зная в каква джунгла живеем, то вероятността клубовете да се изпокарат един друг е много голяма.
Пич, извинявай, но ти разсъждаваш като пълен наивник.
Какво предлагаш да чакаме до сезон 2026-2027 г. Лигата да вземат първенството, щото клубовете така искали.
Първо- Тея клубове могат да си го заврат отзад!!! Те могат да искат много неща, но не тяхното мнение трябва да е най- важното, а това, което е най-доброто за българския футбол. Ако това е лигата да поеме първенството, нека го направят възможно по-бързо.
Второ- да защитаваш БФС с един абсолютен неграмотник и не заслужаващ такава позиция начело на футбола ни човек е меко казано абсурдно. Левскар ли си?????
Единствената ми надежда е и ние, подобно на Лудогорец, някакси да изплуваме от това блато и тази порочна и обречена система и да бъдем оазис в мъртвешката пустиня наречена Български футбол.
Жал ми е за националния отбор.... Жал ми е, че българските футболисти като излезнат в чужбина и се насират. Жал ми е и за момчета като Християн и Турицов, които по някакви причини не успяват да реализират потенциала си и да се развият. Е за Християн още има надежда ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]