Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 15 окт 2024 21:59

danko_sot написа:Християн започва титуляр срещу Северна Ирландия. В същото време "Тема спорт" пишат, че го даваме в комплект с Шопов на Ботев зимата. Това хич не ми харесва, имам предвид за Християн. Ако стане, задължително трябва да е под наем той, за Шопов твърдо продажба.

Като цяло ме е яд за Петров. Пътят му беше изключително възходящ в последните 2-3 сезона и смятах, че може дори да е първи капитан този сезон. Не знам какво точно се случи с него.

Християн Петров е с договор до 2026 - демек Ботев трябва да дадат пари , което изобщо не ми се вярва.
Шопов сигурно ще отиде, щом даже Попето го анонсира ! Попето в момента коли и беси в Ботев , даже в Пловдив говорят, че се е скарал с Неделев и затова той не се връща от Лудогорец.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 15 окт 2024 22:31

Християн беше единственият светъл лъч, имам предвид като българин. Слави получи шансове, но мисля, че няма манталитет за ЦСКА. Липсва му и постоянство. Знаем какво се случи в последните години и с Турицов, който върви надолу с всяка изминала година.

От друга страна в началото новото ръководство, ако не се лъжа, обявиха, че ще се залага на повече българи. Е ... виждаме какво се случва. Добре, че взехме Илиан, но.... и той засега труда се адаптира.

Не ми се дават примери с Лудогорец, обаче...... Първо имаха за капитан Дяков. Имаха успехи тогава. После беше Недялков. Отново се справяха. След това взеха Десподов и той им стана капитан. Сега в момента не знам кой им е и не ме и интересува.

Ние имаме достоен капитан сега в лицето на Бусато, но е хубаво да има и поне един-двама българи, които да са лидери и да повдигат духа на отбора, да знаят какво е ЦСКА и да предават тази искра и на чужденците.

И за това трябва да се помисли в бъдеще.
Не най-добрите или скъпи футболисти, а най-подходящите трябва да взимаме". Това е много важно!!!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 16 окт 2024 07:38

Надебеля и назвездя.
От българчетата дето стигнали до националния отбор, където ги бият като тъпани, но понеже е национал, вече светът и футболния му отбор са му длъжни.
В Българския футбол манталитетът е тотално сбъркан. Искат с 10 пъти по-малко труд и усилия да живеят като тея от телевизорите в сряда вечер.
Шопов например си вярва, че всичко с него си е топ, нищо че има тялото на 4-класник, и че в дефанзивен план е кръгла нула, че в играта с глава е пълна нула, че в експлозивна сила е кръгла нула, че в издържливост е кръгла нула. Утре ще иде в Сусрлево и ще чака мача с ЦСКА, за да тича цял мач. После половин сезон ще го кара яваш яваш и предимно ще хвърля сили по кафененцата и ресторантите. Мечтаейки за трансфер в някой много слаб отбор от Чехия, Белгия или Холандия, което вероятно няма да се случи, но ако се случи, няма да помирише терен. И след 6 месеца ще се върне разреван, но все тсак звезда, обиден как не са оценили неговия неземен талант и способност да ходи с приятели по кафенетата цял ден.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 окт 2024 09:27

Християн подтичкваше цял мач около ирландците .
Наистина е в отвратителна форма .
Северна Ирландия започна с 6 човека под 21 години, демек Християн им е батко на половината отбор.
Лошото е и че Турицов не може да ходи, камо ли да тича, Хайнц е същия, Кордоба и той.
Стипич пристигна с негов кондиционен треньор, но в щаба му бе включен още един , които бил многого обещаващ- Илиян Митрев , бил е в школата преди това.
Сега Митрев (28г) ни е кондиционен треньор и нека да направи зимната подготовка и ще си проличи, колко е талантлив или е някакъв връзкар.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 окт 2024 10:17

Ще събера приятели и ще почерпя здраво, ако Петров и Шопов акостират в Пловдив :!: :mrgreen:
Ако по някакъв начин вземат и Турицов - ще е СДЕЛКАТА НА ВЕКА !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 окт 2024 18:58

За жалост се случи най-лошото, което можеше да се случи с българския футбол според мен. Визирам избирането на Гонзо за президент. Така статуквото продължава и дори ще става още по-зле според мен.

Аз лично не съм от хората, които смятат Бербатов за някакъв месия и свръх способен, но имаше и щеше да има още хора около него, които да се опитат да променят статуквото. Няма как без да се променят кардинално много от нещата в ДЮШ, първенството, лигата и т.н. да очакваме нещо да се промени във футбола и изведнъж да се вдигне качеството на отборите, на футболистите, на националния отбор и т.н. Аз не виждам никакви промени във футбола и по-лошото, което е, не виждам и никакво желание за промени.

Сега се сетих, че Гонзо май беше казал, че иска Ефбет лигата да се управлява от футболната лига. Но какво ще произтече от това и дали ще доведе до осезаема промяна не съм запознат честно казано.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 окт 2024 20:19

Данко имам усещане, че искаш нещата да се случват от днес за утре. Във футбола това няма как да стане. За сега нещото, което всички клубове го искаха е първенството да се администрира от професионалната лига. Това нито може да се случи през настоящия сезон, нито може от следващия, тъй като е свързан с настоящия. За това и това прехвърляне ще се случи от сезон 2026/2027
Тогава как ще виним вече БФС не зная, но като зная в каква джунгла живеем, то вероятността клубовете да се изпокарат един друг е много голяма.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 окт 2024 22:08

Dust написа:Данко имам усещане, че искаш нещата да се случват от днес за утре. Във футбола това няма как да стане. За сега нещото, което всички клубове го искаха е първенството да се администрира от професионалната лига. Това нито може да се случи през настоящия сезон, нито може от следващия, тъй като е свързан с настоящия. За това и това прехвърляне ще се случи от сезон 2026/2027
Тогава как ще виним вече БФС не зная, но като зная в каква джунгла живеем, то вероятността клубовете да се изпокарат един друг е много голяма.

Пич, извинявай, но ти разсъждаваш като пълен наивник.

Какво предлагаш да чакаме до сезон 2026-2027 г. Лигата да вземат първенството, щото клубовете така искали.

Първо- Тея клубове могат да си го заврат отзад!!! Те могат да искат много неща, но не тяхното мнение трябва да е най- важното, а това, което е най-доброто за българския футбол. Ако това е лигата да поеме първенството, нека го направят възможно по-бързо.

Второ- да защитаваш БФС с един абсолютен неграмотник и не заслужаващ такава позиция начело на футбола ни човек е меко казано абсурдно. Левскар ли си?????

Единствената ми надежда е и ние, подобно на Лудогорец, някакси да изплуваме от това блато и тази порочна и обречена система и да бъдем оазис в мъртвешката пустиня наречена Български футбол.

Жал ми е за националния отбор.... Жал ми е, че българските футболисти като излезнат в чужбина и се насират. Жал ми е и за момчета като Християн и Турицов, които по някакви причини не успяват да реализират потенциала си и да се развият. Е за Християн още има надежда ;)

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 окт 2024 22:50

Където искат да си го завират клубовете. 15 от 16 клуба са дали съгласието си.
Отново ще го повторя, колкото и да ни се иска да стане от днес за утре във футбола тези неща не се случват така.
Искаш промяна във футбола, прехвърлянето на професионалния футбол да се администрира и управлява от професионалната лига е една огромна стъпка.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 окт 2024 07:21

Приказки за наивници, като прехвърлиш първенството от Гонзо на Караиванов и ще стане революция в българския футбол.Караиванов до скоро беше служител на Домусчиев, а Професионалната лига организира купа България.Само погледни вчерашната програма за Купата и ще ти стане ясно за какво иде реч.Попово искали да домакинстват в Разград :) , сигурно са се уплашили от ултрасите на Лудогорец, една от най-интересните срещи за кръга Добруджа - ЦСКА ще се играе във вторник на обяд.. Добре, че ще съм по това време на почивка, че да мога да го гледам нормално, но хиляди други няма да имат моя късмет.Не мога да си обясня какво е накарало хората от Попово вместо да си направят празник в града като посрещнат шампиона на България да отидат за протоколен мач в Разград .Ето и какво пише за стадиона в Попово .
..Стадионът е с размери 105 х 68, капацитет 4500 седящи места и е с една от най-добрите тревни настилки в Североизточна България...
, така, че едва ли стадионът е причината срещата да не е в Попово.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “ЦСКА”