Важно за феновете на ,,Черно море''.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

4MVN
Контакти:

Re: Важно за феновете на ,,Черно море''.

Мнениеот 4MVN » 26 фев 2010 14:50

Messinho написа:
4MVN написа:Да, ръководството отпускаше пари за екскурзии ,но платиха 30000 лв глоба заради исцепките на един фен на мача с Макаби /Нетаня/...Когато видят ,че ни се организираме и те ще помагат.Бяха много ядосани за тези пари ,но си мисля ,че им е минало...Членският внос е за феновете не е за клуба.

напълно ли си сигурен

Да напълно съм сигурен...

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 26 фев 2010 14:56

ЧерноМореВарна написа:Надявам се да не обидя никого, но не е добра идея да минават суми през фенклуба. Хем отчетността е нулева, хем...
Купете си карти и забравете за билетите и опашките.

4МВН, извинявай брат, ама много лошо впечатление правят грешките в текста..

Не съм съгласен с теб ,който и когато може да провери кой колко е дал

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 26 фев 2010 15:02

orkata8106 написа:
ЧерноМореВарна написа:Надявам се да не обидя никого, но не е добра идея да минават суми през фенклуба. Хем отчетността е нулева, хем...
Купете си карти и забравете за билетите и опашките.

4МВН, извинявай брат, ама много лошо впечатление правят грешките в текста..

Първо,.......... напълно те подкрепям за граматиката.
Втор,............. напълно те подкрепям за сумите през фенклуба.
Трето,........... напълно те подкрепям за картите
Четвърто, ........... като направят стадион,........ и за хореография ще давам на фен клубът и за билети на закъсали фенове ;)
Пето,............ за вас не знам, но за мен е обидно, че вече клуб с нашите амбиции, да кара привържениците си да се мъчат при тези условия ( без козирки на90% от стадиона, без нормални тоалетни, без БИРА)!!!!!!!
ПП: Успех през настоящият полусезон моряци!!!!!

Ти нямаш място на стадиона ,точно такива като теб ..Какво искаш от стадиона бе ??? Я погледни другите отбори ,едвам кретат ,някои вече не съществуват.
Вие вместо да се радвате на това което имаме ,плюете върху него ...
Къде ще играят първият си мач ЦСКА примерно /и те с амбициии/????

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 26 фев 2010 19:44

Не се нахвърляй на някой, само защото не споделя мнението ти.. тъпо е, а и не убеждаваш останалите.
С повечето от фен клуба, особено по-старите, години наред съм делял една маса, тъй че са ми ужасно ясни хората, схемите, пороците.. ;)

ZELENA_DOMINACIQ
Контакти:

Мнениеот ZELENA_DOMINACIQ » 26 фев 2010 21:07

И за какво да плащам на фен клуба??? За да гледам как членовете му чупят носа на 60 годишен човек, който им е направил забележка за някаква е**на димка (за справка - последната контрола)??? Не коментираме дали човекът е прав. По-добре да плащам по 20 лв на мач.

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 26 фев 2010 21:32

ZELENA_DOMINACIQ написа:И за какво да плащам на фен клуба??? За да гледам как членовете му чупят носа на 60 годишен човек, който им е направил забележка за някаква е**на димка (за справка - последната контрола)??? Не коментираме дали човекът е прав. По-добре да плащам по 20 лв на мач.

най - добре 25лв за карта и да ти е мирна главата цяла година :)
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 27 фев 2010 09:50

Дали имам или нямам място на стадиона, няма да си ти този който ще ми каже !!! Аз съм си подкрепял отборът от 25 години ( поне от толкова имам спомени ) и при много по-лоши условия от сегашните, но не това имах в предвид като подкрепих стрелеца и добавих моето мнение ;) . Аз за димки и бомбички една стотинка няма да дам и се надявам, много скоро, така да направят и органите на реда, че да не допускат такива неща по стадионите. Искам като отида на мач, да мога да изпия една студена бира в бирарията до входа ( а не да ми забраняват да пия бира на 1км в радиус от стадиона ) ;) . Предполагам повечето от вас ще се съгласят с мен. Явно някой хора не искат това - те искат да има кръв след мача, да псуват негри и цигани по стадиона и да изгонят и последният изстрадал запалянко от келевите ни стадиони ( защото ако ти ми кажеш, че нашият е на ниво..............следващият път като ти се допикае в 90 мин на мача и не можеш да издържиш на напрежението, сети се тогава за написаното от мен ,братле ;)
ПП: И недей да сравняваш стадионът ни, с този на Марек Дупница или Ботев Пд - разбери, че никой няма намерение да влага в стадиони и във футбол в близко бъдеще!!!! ..............Ама никой, братле!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 фев 2010 13:15

Това което имаме е добър отбор,добър колектив,млади надежди и добра школа и добро ръководство в много отношения.Това което нямаме,обаче е стадион и аз подкрепям всеки който роптае срещу състоянието на нашия.Абсолютно всеки фен има право и трябва да роптае срещу условията на стадион Тича.И тъй като този стадион не е сосбтвеност на клуба ни-критиките спокойно ги отнасяме към всички-ръководители(все пак Черно Море играе тука),Общината-(все пак по 12 000 варненци пълнещи хазната на града ходят на мачове там),МО(като е техен да си го оправят,като не могат-да го дадат и да си гледат работата).

ПС:По темата за картите - в Англия например чрез сезонните карти клубът взема голяма част от приходите си.Това е правилно и искам и в Черно Море да е така.Затова с най-голямо удоволствие си купих сезонната карта за 50 лева.И замислете се,ако 1/10 от всички наши фенове си купят карти колко приходи ще регистрира клуба всяко лято - само помислете-12 000Х50=600 000 лева.Ето ти трансферен бюджет за 2 супер класни попълнения 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 27 фев 2010 16:00

Sagittarius написа:Това което имаме е добър отбор,добър колектив,млади надежди и добра школа и добро ръководство в много отношения.Това което нямаме,обаче е стадион и аз подкрепям всеки който роптае срещу състоянието на нашия.Абсолютно всеки фен има право и трябва да роптае срещу условията на стадион Тича.И тъй като този стадион не е сосбтвеност на клуба ни-критиките спокойно ги отнасяме към всички-ръководители(все пак Черно Море играе тука),Общината-(все пак по 12 000 варненци пълнещи хазната на града ходят на мачове там),МО(като е техен да си го оправят,като не могат-да го дадат и да си гледат работата).

ПС:По темата за картите - в Англия например чрез сезонните карти клубът взема голяма част от приходите си.Това е правилно и искам и в Черно Море да е така.Затова с най-голямо удоволствие си купих сезонната карта за 50 лева.И замислете се,ако 1/10 от всички наши фенове си купят карти колко приходи ще регистрира клуба всяко лято - само помислете-12 000Х50=600 000 лева.Ето ти трансферен бюджет за 2 супер класни попълнения 8-)

Съгласен съм с теб за картите ,но за стсдиона не ,защото не е собственост на ТИМ ...Ако им го дадат за повече гогини ,ще го стопанисват и влагат както ние искаме..

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 27 фев 2010 16:52

4MVN написа:
Sagittarius написа:Това което имаме е добър отбор,добър колектив,млади надежди и добра школа и добро ръководство в много отношения.Това което нямаме,обаче е стадион и аз подкрепям всеки който роптае срещу състоянието на нашия.Абсолютно всеки фен има право и трябва да роптае срещу условията на стадион Тича.И тъй като този стадион не е сосбтвеност на клуба ни-критиките спокойно ги отнасяме към всички-ръководители(все пак Черно Море играе тука),Общината-(все пак по 12 000 варненци пълнещи хазната на града ходят на мачове там),МО(като е техен да си го оправят,като не могат-да го дадат и да си гледат работата).

Съгласен съм с теб за картите ,но за стсдиона не ,защото не е собственост на ТИМ ...Ако им го дадат за повече гогини ,ще го стопанисват и влагат както ние искаме..

Така,така,........сега да ти дам един най - прост пример. Като студент съм посещавал квартири на мои приятели, едните със солидни доходи, другите едвам вързваха двата края. Тези хора ( и двата типа - богати и бедни ) живееха под наем, богатите не влагаха нито стотинка в мястото където живееха и при тях беше пълна мизерия, бедните ми колеги събираха парички я за пребоядисване я за нови врати, я за нова дограма ( за да си намалят разхода за електричество ''примерно'') - като съответно се разбираха с хазяите за спиране на наема за определен период от време ;). Ти как мислиш е положението със стадионите?! ...........Ами да............., абсолютно същото е приятелю, абсолютно същото е, но с тази разлика, че са малко хората като нашите президенти - хем имат много хем поддържат с минималното за да не се набутат разбира се - повечето нормални хора биха постъпили така и за това не ги упреквам :) но на мен това положение не ми харесва въобще!!!! Искам си нормални условия за нас феновете, не при най - малкият проливен дъжд да се чудя къде да се скрия ( ама аз живея на близо до стадиона ), има хора които живеят във Владиславово и идват с автобус - а те какво правят после?!?!?! - дават за билет 5лв и за лекарства 55лв - е ''айсиктир'' щи кажа на такива условия!!!!!!!!
Това не ти го казвам само за нашият стадион. Националният е същият - бях на финала за купата Черно море - Литекс, ако си бил и ти на този мач, ще разбереш какво имам в предвид, специално за дъждът ;)
Както и да е,....ако искаш да ме разбереш за какво ти приказвам, ще ме разбереш, ако ли не, здраве и напред моряци :mrgreen:

Върни се в “Черно море”