4MVN написа:Sagittarius написа:Това което имаме е добър отбор,добър колектив,млади надежди и добра школа и добро ръководство в много отношения.Това което нямаме,обаче е стадион и аз подкрепям всеки който роптае срещу състоянието на нашия.Абсолютно всеки фен има право и трябва да роптае срещу условията на стадион Тича.И тъй като този стадион не е сосбтвеност на клуба ни-критиките спокойно ги отнасяме към всички-ръководители(все пак Черно Море играе тука),Общината-(все пак по 12 000 варненци пълнещи хазната на града ходят на мачове там),МО(като е техен да си го оправят,като не могат-да го дадат и да си гледат работата).
ПС:По темата за картите - в Англия например чрез сезонните карти клубът взема голяма част от приходите си.Това е правилно и искам и в Черно Море да е така.Затова с най-голямо удоволствие си купих сезонната карта за 50 лева.И замислете се,ако 1/10 от всички наши фенове си купят карти колко приходи ще регистрира клуба всяко лято - само помислете-12 000Х50=600 000 лева.Ето ти трансферен бюджет за 2 супер класни попълнения

Съгласен съм с теб за картите ,но за стсдиона не ,защото не е собственост на ТИМ ...Ако им го дадат за повече гогини ,ще го стопанисват и влагат както ние искаме..
Така,така,........сега да ти дам един най - прост пример. Като студент съм посещавал квартири на мои приятели, едните със солидни доходи, другите едвам вързваха двата края. Тези хора ( и двата типа - богати и бедни ) живееха под наем, богатите не влагаха нито стотинка в мястото където живееха и при тях беше пълна мизерия, бедните ми колеги събираха парички я за пребоядисване я за нови врати, я за нова дограма ( за да си намалят разхода за електричество ''примерно'') - като съответно се разбираха с хазяите за спиране на наема за определен период от време

. Ти как мислиш е положението със стадионите?! ...........Ами да............., абсолютно същото е приятелю, абсолютно същото е, но с тази разлика, че са малко хората като нашите президенти - хем имат много хем поддържат с минималното за да не се набутат разбира се - повечето нормални хора биха постъпили така и за това не ги упреквам

но на мен това положение не ми харесва въобще!!!! Искам си нормални условия за нас феновете, не при най - малкият проливен дъжд да се чудя къде да се скрия ( ама аз живея на близо до стадиона ), има хора които живеят във Владиславово и идват с автобус - а те какво правят после?!?!?! - дават за билет 5лв и за лекарства 55лв - е ''айсиктир'' щи кажа на такива условия!!!!!!!!
Това не ти го казвам само за нашият стадион. Националният е същият - бях на финала за купата Черно море - Литекс, ако си бил и ти на този мач, ще разбереш какво имам в предвид, специално за дъждът
Както и да е,....ако искаш да ме разбереш за какво ти приказвам, ще ме разбереш, ако ли не, здраве и напред моряци