W84me написа:vvessel написа:W84me написа:vvessel написа:W84me написа:Днес много слабо. Само да вметна, че Колю ги бие тия и без селекция.
Редно е да споменеш и какво направи Колю с Числото и Локо Пловдив с пълна селекция.
Или за теб няма значение. Колю is THE BEST.
За мен работата на един треньор най-сериозно ще си проличи пролетта. Видяхме тая пролет как беше. Оценихме го. Да видим следващата как ще е , за да можем да го оценим подобаващо.
Каквото направи Мъри :mrgreen:
Ма не ми обръщай на Мъри. Ти ми противопоставяш Колю който имаше сработен състав и падна първия кръг от числото, с Генчев, който има 6 нови в състава на по 7-8 официални мача.
Сега погледнах състава на Колю:
1Пламен Андреев2Жереми Петри23Ноа Сонко Сундберг33Хосе Анхел Кордоба88Марин Петков27Асен Митков8Андриан Краев7Роналдо Сезар11Джауад Ел Джемили17Уелтон Фелипе9Рикардиньо Фильо
Половината от тия бяха продадени за 10 милиона евро.
Мъри не падна ли от Числото със същия състав, че и от Славия 2 пъти. Все тая, не исках да отварям тая тема изобщо, само да спомена. Инача най-добрите в този отбор в момента са доведени точно от Колю - Бала и Кристиян Димитров.
Странни хора сте. Вместо да се радвате, че дотук отборът върви добре и загатва за някакви възможности за по-сносно представяне, спорите кой какъв треньор бил и с какви играчи се дънел.
Има силни и слаби мачове за всеки отбор. Нашият е доста лимитиран, но въпреки това го взе и то със сериозно съдийско противопоставяне. Каузата ги видяхме последните им два мача - гола вода са, но добре, че чичко чернодрешко им помага. А това е отбор с бюджет няколко пъти по-голям и две скамейки футболери пазарувани, а не събирани като свободни агенти. И правят също слаби мачове.