efbet Лига: Славия 1913 (София) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: efbet Лига: Славия 1913 (София) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот W84me » 22 сеп 2024 21:24

vvessel написа:
W84me написа:Мъри не падна ли от Числото със същия състав, че и от Славия 2 пъти. Все тая, не исках да отварям тая тема изобщо, само да спомена. Инача най-добрите в този отбор в момента са доведени точно от Колю - Бала и Кристиян Димитров.

Не искаше ама я отвори. Аз ще я затворя, като ти кажа че Димитров дойде при Мъри, а Бала при Колю беше пълна трагедия. Чак при Генчев се разигра. Дали заради адаптацията или треньора, не знам, ама недй му приписва на Колю и земното притегляне.
За Мъри мнението ти ми е ясно и няма смисъл да дискутираме.

По твоята логика - Димитров беше пълна трагедия при Стоилов.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 22 сеп 2024 21:31

W84me написа:
vvessel написа:
W84me написа:
vvessel написа:
W84me написа:Днес много слабо. Само да вметна, че Колю ги бие тия и без селекция.

Редно е да споменеш и какво направи Колю с Числото и Локо Пловдив с пълна селекция.
Или за теб няма значение. Колю is THE BEST.
За мен работата на един треньор най-сериозно ще си проличи пролетта. Видяхме тая пролет как беше. Оценихме го. Да видим следващата как ще е , за да можем да го оценим подобаващо.

Каквото направи Мъри :mrgreen:

Ма не ми обръщай на Мъри. Ти ми противопоставяш Колю който имаше сработен състав и падна първия кръг от числото, с Генчев, който има 6 нови в състава на по 7-8 официални мача.
Сега погледнах състава на Колю:
1Пламен Андреев2Жереми Петри23Ноа Сонко Сундберг33Хосе Анхел Кордоба88Марин Петков27Асен Митков8Андриан Краев7Роналдо Сезар11Джауад Ел Джемили17Уелтон Фелипе9Рикардиньо Фильо
Половината от тия бяха продадени за 10 милиона евро.

Мъри не падна ли от Числото със същия състав, че и от Славия 2 пъти. Все тая, не исках да отварям тая тема изобщо, само да спомена. Инача най-добрите в този отбор в момента са доведени точно от Колю - Бала и Кристиян Димитров.

Странни хора сте. Вместо да се радвате, че дотук отборът върви добре и загатва за някакви възможности за по-сносно представяне, спорите кой какъв треньор бил и с какви играчи се дънел.
Има силни и слаби мачове за всеки отбор. Нашият е доста лимитиран, но въпреки това го взе и то със сериозно съдийско противопоставяне. Каузата ги видяхме последните им два мача - гола вода са, но добре, че чичко чернодрешко им помага. А това е отбор с бюджет няколко пъти по-голям и две скамейки футболери пазарувани, а не събирани като свободни агенти. И правят също слаби мачове.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 сеп 2024 21:41

W84me написа:
vvessel написа:
W84me написа:Мъри не падна ли от Числото със същия състав, че и от Славия 2 пъти. Все тая, не исках да отварям тая тема изобщо, само да спомена. Инача най-добрите в този отбор в момента са доведени точно от Колю - Бала и Кристиян Димитров.

Не искаше ама я отвори. Аз ще я затворя, като ти кажа че Димитров дойде при Мъри, а Бала при Колю беше пълна трагедия. Чак при Генчев се разигра. Дали заради адаптацията или треньора, не знам, ама недй му приписва на Колю и земното притегляне.

Ами той не беше играл поне половин година, преди да дойде в Левски. При Мъри има два пълни мача. Така че не това е моята логика. Моята логика е, че Бала дойде от втора бразилска и за 23-та година има 40 мача и 6 гола според Укипедия, при Колю беше пълна трагедия, а при Генчев е един от най-добрите, което логично би трябвало да е заслуга на Генчев. Но по твоята логика Колю го е довел , значи негова е заслугата, но за продадените , които Мъри ги е довел, заслугата е на Колю. Знам го без да ми го пишеш.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 сеп 2024 21:43

vvessel написа:
W84me написа:
vvessel написа:

Ами той не беше играл поне половин година, преди да дойде в Левски. При Мъри има два пълни мача. Така че не това е моята логика. Моята логика е, че Бала дойде от втора бразилска и за 23-та година има 40 мача и 6 гола според Укипедия, при Колю беше пълна трагедия, а при Генчев е един от най-добрите, което логично би трябвало да е заслуга на Генчев. Но по твоята логика Колю го е довел , значи негова е заслугата, но за продадените , които Мъри ги е довел, заслугата е на Колю. Знам го без да ми го пишеш.

Продадените, които Мъри ги доведе, бяха продадени при Костов. Впрочем към на Мъри трансферните провали добави и Джемили.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 сеп 2024 21:49

W84me написа:Продадените, които Мъри ги доведе, бяха продадени при Костов. Впрочем към на Мъри трансферните провали добави и Джемили.

Да бе, знам ти логиката. Мъри е виновен за всичко. А на Колю ако му бяха дали още един сезон и шампиони ни правеше, по твоята логика. Как не са го взели още от Манчестър Сити се чудя. Явно на Гуардиола неустойката му е голяма ;))

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 сеп 2024 22:16

Като цяло недобър мач на "Левски". В дербитата головете ги вкарват обикновено не тези, които се очаква, а най-неочакваните. Поздравявам Славия, че не лежаха по терена. От "Левски" бих отличил трима футболисти: Ел Капитан, Куршума и Кристиян. Голям е Цунами.

По-скоро ми беше леко смешно като дойде с това име и не очаквах нещо особено. Той се превърна в синьо сърце. Каквито бяха между другото Уелтън и недолюбвания от мен Роналдо. Сякаш балканската и бразилската душевност имат нещо много близко. Не съм гледал конкретно, но поне 4-5 топки ключови върна Ел Капитан. И се справи - на трета позиция, на която играе. Куршума няма нищо общо с миналия сезон. Както и Кристиян. Каква щета е бил този Костов не е истина.
За Макун няма как да дам мнение още. Сякаш не се е аклиматизирал още. Иска ми се Генчев да пробва на мястото на кой от Алекс и сър Мустафа Лима. Миналият сезон той загатна за мощен удар и поглед над играта.

П.С. Добавям Майкон. Към тримата. Не спря да тича, включва се в атака, правеше кросове през средата. Въобще, откъде толкова въздух в това човече, не знам. Лош мач на португалеца и Патрик. Добър такъв на Маркович.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 сеп 2024 22:30

vlong написа:И кво сега излиза един Охене и цялата картина става трагична,може би и Джемилето.Иначе рекордни постъпления ,пък футболисти пак няма,няма кой да влезе,в средата е фрапиращо.И както сме добре в момента току виж до Коледа сме пак в познатата ситуация.

До Коледа са 10 мача - гостуване на двата Ботева, Морето и Крумовград, мач с тирето и 5 лесни домакинства, В най-лошия случай 1-2 загуби и/или 1-2 хикса. Тоест да загубим 5 до 8 точки. Сега за 9 кръга сме загубили 5 точки, защото не сме вкарали.

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 22 сеп 2024 22:40

metodito написа:Като цяло недобър мач на "Левски". В дербитата головете ги вкарват обикновено не тези, които се очаква, а най-неочакваните. Поздравявам Славия, че не лежаха по терена. От "Левски" бих отличил трима футболисти: Ел Капитан, Куршума и Кристиян. Голям е Цунами.

По-скоро ми беше леко смешно като дойде с това име и не очаквах нещо особено. Той се превърна в синьо сърце. Каквито бяха между другото Уелтън и недолюбвания от мен Роналдо. Сякаш балканската и бразилската душевност имат нещо много близко. Не съм гледал конкретно, но поне 4-5 топки ключови върна Ел Капитан. И се справи - на трета позиция, на която играе. Куршума няма нищо общо с миналия сезон. Както и Кристиян. Каква щета е бил този Костов не е истина.
За Макун няма как да дам мнение още. Сякаш не се е аклиматизирал още. Иска ми се Генчев да пробва на мястото на кой от Алекс и сър Мустафа Лима. Миналият сезон той загатна за мощен удар и поглед над играта.

П.С. Добавям Майкон. Към тримата. Не спря да тича, включва се в атака, правеше кросове през средата. Въобще, откъде толкова въздух в това човече, не знам. Лош мач на португалеца и Патрик. Добър такъв на Маркович.

То Цунами му е прякора, не му е истинското име. Вендерсон Суареш се казва. Понякога си ги лепват прякорите, за да се отличават, маркетинг стратегия.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 сеп 2024 22:46

Svilen написа:
metodito написа:Като цяло недобър мач на "Левски". В дербитата головете ги вкарват обикновено не тези, които се очаква, а най-неочакваните. Поздравявам Славия, че не лежаха по терена. От "Левски" бих отличил трима футболисти: Ел Капитан, Куршума и Кристиян. Голям е Цунами.

То Цунами му е прякора, не му е истинското име. Вендерсон Суареш се казва. Понякога си ги лепват прякорите, за да се отличават, маркетинг стратегия.

Да, знам. Ма пак си е смешно. Помня в Италия имаше един Моцарт. Не е точно прякор. Но не знам как се казва...
P.s. Сега чекнах. На тоя Моцарт първото му име било всъщнст Моцарт. :).
https://en.wikipedia.org/wiki/Mozart_(footballer)

На линия
Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 22 сеп 2024 23:11

Харесва ми, че вече много често бележим от корнери, за което браво на Генчев. Преди редовно ни клатеха нас от корнери. А при клетника Костов, който бе споменат по-горе, имахме сигурно най-много корнери от всички и не вкарвахме изобщо … Той даже как успяваше да сътвори това направо гениално нещо, има корнер за нас, и вместо ние да вкарваме, на нас ни вкарват, след нашия корнер :D уникален беше човека :D
Последна промяна от glarus_ds на 22 сеп 2024 23:12, променено общо 1 път.
CHELSEA

Върни се в “Левски”