Това не е просто клуб, това наистина е религия

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Това не е просто клуб, това наистина е религия

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 26 фев 2010 22:51

Roger_Federer написа:...А иначе Ангоф го каза доста точно.

Щом Ангофф го е казал "доста точно",кажи и ти нещо за вашите собственици.Какво направихте вие,червените фенове,когато дойдоха пернишките боклукчии след Лупи :?:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 26 фев 2010 22:53

Модератор ЛокоПД написа:
za nas e toj religiq написа:
Само не разбрах какво имаш предвид под не направили нищо за 11 години??? Митинги, концерти, бойкоти на мачовете ..........? Ако не бяхме ние сигурно още 111 години нямаше кой да му бръкне в ....! Дай няква идея кво трябваше да направим още??

Митингите,концертите,бойкотите - всичко това стана през последната година.Виж,нещата при вас и при нас са различни.Идеята,която сте подхванали ,не е лоша,но скоро ще се наложи да мислите малко по-прагматично.Това е лично мое мнение. Щом така сте решили - окей.

Не искам да ви обиждам ама вие май въобще не проумявате че си имаме работа с нечовек!!!!!! И това което се прави е крайна мярка защото просто няма друг изход!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 фев 2010 23:03

AREA BIANCONERA написа:Трябваше ли да ставаш модератор, за да се промени и твоето отношение към Локомотив Пловдив. ;)

[offtopic]Нямам и не съм имал отношение към вашия отбор. Това, което някога се е случвало, не е започвало от мен, въпреки че съм действал асиметрично! От друга страна, каквото и да ми е отношението в момента, то е доста отпреди да стана модератор! Смятах, че точно ти си забелязал това. ;)[/offtopic]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 26 фев 2010 23:08

Не искам да ви обиждам ама вие май въобще не проумявате че си имаме работа с нечовек!!!!!! И това което се прави е крайна мярка защото просто няма друг изход!!

Знаем бе майна.Аз лично имам доста приятели от вашите,даже бях и на концерта да изпия по една бира с тях. Пак казвам,че нещата са различни в двата лагера.Ти да не мислиш,че с Галя Тъпото беше лесно ? Без хора не става,говоря за сериозни хора.Вярно,имате фенове,шантави сте..но това не е достатъчно.Нямате човек,личност,липсва ви някой като нашия Бонев - това е.Феновете като вас могат да направят много неща - да шашкат Селския,да изгонят "Цирк Салерно",да прекратят мач или да извадят отбора от групата.Дотук добре,обаче няма кой да докара сериозен инвеститор,който да вкара кинти в клуба.Барека,СлаФчо...ала-бала,на тези хора не може да се разчита - тия не стават за нищо.Единия се бори за пореден мандат,другия напира кмет да става :roll: Мани тая работа.А и не сме дорасли в България,за да правим отбори по модел на Барса т.е. феновете да са акционери.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 26 фев 2010 23:17

Модератор ЛокоПД написа:

Знаем бе майна.Аз лично имам доста приятели от вашите,даже бях и на концерта да изпия по една бира с тях. Пак казвам,че нещата са различни в двата лагера.Ти да не мислиш,че с Галя Тъпото беше лесно ? Без хора не става,говоря за сериозни хора.Вярно,имате фенове,шантави сте..но това не е достатъчно.Нямате човек,личност,липсва ви някой като нашия Бонев - това е.Феновете като вас могат да направят много неща - да шашкат Селския,да изгонят "Цирк Салерно",да прекратят мач или да извадят отбора от групата.Дотук добре,обаче няма кой да докара сериозен инвеститор,който да вкара кинти в клуба.Барека,СлаФчо...ала-бала,на тези хора не може да се разчита - тия не стават за нищо.Единия се бори за пореден мандат,другия напира кмет да става :roll: Мани тая работа.А и не сме дорасли в България,за да правим отбори по модел на Барса т.е. феновете да са акционери.

Аз лично не смятам че тия хора ще ни оправляват!Сигурен съм че щом изчезне СКУНКСА инвеститор ще се появи и то мастит(чул ме господ :) )А що се отнася до структората на Барса кога ако не сега е най подходящия момент да разберем :) Няма как да разберем ако не си сложим главата в торбата :)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 26 фев 2010 23:32

Аз лично не смятам че тия хора ще ни оправляват!Сигурен съм че щом изчезне СКУНКСА инвеститор ще се появи и то мастит(чул ме господ :) )А що се отнася до структората на Барса кога ако не сега е най подходящия момент да разберем :) Няма как да разберем ако не си сложим главата в торбата :)

Щом казваш... но няма да е лесно.Важно е "религията" да я има.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 26 фев 2010 23:36

Модератор ЛокоПД написа:

Щом казваш... но няма да е лесно.Важно е "религията" да я има.

+100000000

Потребителски аватар
ultra1912
Контакти:

Мнениеот ultra1912 » 27 фев 2010 00:10

acmilan написа:
drughi написа:
Angoff написа:Дойде един убиец,тарикат,мошенник и наркодилар и феновете на локото почнаха да му целуват краката гръмнаха го (че трябваше по-рано) ... сега идва един чалгаджия с вид на вчерашно кюфте казва им 2-3 мили думи и феновете на локото пак свалят гащите ... драги локомотивци разликата от вас до феновете на БОТЕВ ( ПД ) е огромна в полза на ботевистите ... дай боже повече такива фенове като на Ботев !!!

Мухахахах по-смешно и тъпо изказване скоро не бях чел. Я ми кажи някой честен и почтен президент и после ще призная, че селските фенчета на Ботяф заслужават твоите думи дето си написал. :shock:

Явно Ангофф не знае,че сегашните собственици на любимия му отбор са били нищо повече от слуги на този,за когото говори в първата част на поста си.Да не говорим,че президент им беше назначения да върти парите на ДС и т.н.Колкото до Коко Динев-мога само да го поздравя за това,което прави за Локомотив.Такива фенове като смърфовете никога няма да останат без президент,просто защото обичат силно отбора си и уважават ръката,която храни футболистите в любимия им отбор.Успех утре Локо,то е ясно,че Пловдив е само черно-бял ;)

Хората ще те бъркат вече,ако не пишеше че си от Стара Загора,щях да си помисля че си локомотивец.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2010 00:26

Ултра 1912,знаеш много добре за добрите отношения между феновете на Берое и Локо Пд.Има и други,които не са фенове на пловдивското Локо,но пишат положително за него.Както и има такива,които не са от Ботев,но изказват често подкрепа за този клуб.Нима има нещо лошо да си покажа уважението?А и специално в тази тема изказах мнението си по изказване на един потребител.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 27 фев 2010 09:26

Наистина Локомотив Пловдив е Религия, Болест, Любов, Страст и Живот. Феновете на Локомотив Пловдив изразяват най-чистата любов към футбола, града и любимия отбор. Има отбори които са превърнати в големи, заради големи постижения, има отбор който велик, заради феновете. Към феновете на грандовете - знам, че не ни разбирате. Сигурно ви е много странно как може един отбор само с една титла да е толкова обичан и да има толкова фенове. Отговора е много лесен - Ние обичаме Локомотив, не титли и постижения. Към феновете на Ботев - Гордейте се с това, което имате а не с това, което нямате.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”