Roger_Federer написа:...А иначе Ангоф го каза доста точно.
Щом Ангофф го е казал "доста точно",кажи и ти нещо за вашите собственици.Какво направихте вие,червените фенове,когато дойдоха пернишките боклукчии след Лупи

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Roger_Federer написа:...А иначе Ангоф го каза доста точно.
Модератор ЛокоПД написа:za nas e toj religiq написа:
Само не разбрах какво имаш предвид под не направили нищо за 11 години??? Митинги, концерти, бойкоти на мачовете ..........? Ако не бяхме ние сигурно още 111 години нямаше кой да му бръкне в ....! Дай няква идея кво трябваше да направим още??
Митингите,концертите,бойкотите - всичко това стана през последната година.Виж,нещата при вас и при нас са различни.Идеята,която сте подхванали ,не е лоша,но скоро ще се наложи да мислите малко по-прагматично.Това е лично мое мнение. Щом така сте решили - окей.
AREA BIANCONERA написа:Трябваше ли да ставаш модератор, за да се промени и твоето отношение към Локомотив Пловдив.![]()
za nas e toj religiq написа:
Не искам да ви обиждам ама вие май въобще не проумявате че си имаме работа с нечовек!!!!!! И това което се прави е крайна мярка защото просто няма друг изход!!
Не искам да ви обиждам ама вие май въобще не проумявате че си имаме работа с нечовек!!!!!! И това което се прави е крайна мярка защото просто няма друг изход!!
Знаем бе майна.Аз лично имам доста приятели от вашите,даже бях и на концерта да изпия по една бира с тях. Пак казвам,че нещата са различни в двата лагера.Ти да не мислиш,че с Галя Тъпото беше лесно ? Без хора не става,говоря за сериозни хора.Вярно,имате фенове,шантави сте..но това не е достатъчно.Нямате човек,личност,липсва ви някой като нашия Бонев - това е.Феновете като вас могат да направят много неща - да шашкат Селския,да изгонят "Цирк Салерно",да прекратят мач или да извадят отбора от групата.Дотук добре,обаче няма кой да докара сериозен инвеститор,който да вкара кинти в клуба.Барека,СлаФчо...ала-бала,на тези хора не може да се разчита - тия не стават за нищо.Единия се бори за пореден мандат,другия напира кмет да ставаМани тая работа.А и не сме дорасли в България,за да правим отбори по модел на Барса т.е. феновете да са акционери.
za nas e toj religiq написа:
Аз лично не смятам че тия хора ще ни оправляват!Сигурен съм че щом изчезне СКУНКСА инвеститор ще се появи и то мастит(чул ме господ)А що се отнася до структората на Барса кога ако не сега е най подходящия момент да разберем
Няма как да разберем ако не си сложим главата в торбата
Аз лично не смятам че тия хора ще ни оправляват!Сигурен съм че щом изчезне СКУНКСА инвеститор ще се появи и то мастит(чул ме господ)А що се отнася до структората на Барса кога ако не сега е най подходящия момент да разберем
Няма как да разберем ако не си сложим главата в торбата
Щом казваш... но няма да е лесно.Важно е "религията" да я има.
acmilan написа:drughi написа:Angoff написа:Дойде един убиец,тарикат,мошенник и наркодилар и феновете на локото почнаха да му целуват краката гръмнаха го (че трябваше по-рано) ... сега идва един чалгаджия с вид на вчерашно кюфте казва им 2-3 мили думи и феновете на локото пак свалят гащите ... драги локомотивци разликата от вас до феновете на БОТЕВ ( ПД ) е огромна в полза на ботевистите ... дай боже повече такива фенове като на Ботев !!!
Мухахахах по-смешно и тъпо изказване скоро не бях чел. Я ми кажи някой честен и почтен президент и после ще призная, че селските фенчета на Ботяф заслужават твоите думи дето си написал.
Явно Ангофф не знае,че сегашните собственици на любимия му отбор са били нищо повече от слуги на този,за когото говори в първата част на поста си.Да не говорим,че президент им беше назначения да върти парите на ДС и т.н.Колкото до Коко Динев-мога само да го поздравя за това,което прави за Локомотив.Такива фенове като смърфовете никога няма да останат без президент,просто защото обичат силно отбора си и уважават ръката,която храни футболистите в любимия им отбор.Успех утре Локо,то е ясно,че Пловдив е само черно-бял
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта