delqnski47 написа:Никой на никого не прави никакви угоди. По един или друг начин (със или без артикули) ще има фенове и на двата отбора и на двата мача. Тва е повече от ясно. Та на тоя мач ей сега дали ще е в А или в Г, например, не е толкова важно.И тъй като така и така ще има ''незаконно'' фенове и предпоставка за проблеми в двата мача (макар че аз лично се съмнявам. Аз ще си седна в А с мои приятели и не ме интересува) най добрия вариант е да се ''ротират'' кръговете.
Не стават ли малко много капризите на любимия ти клуб?
Първо се говореше за "размяна" на 8-ми и 10-ти кръг , сега вече станаха размяна на 8-ми и 12-ти кръг. Защо- ами много просто , защото в 10-ти кръг трябва да играете с Черно море. И ако се случи да играете с Ботев(Пд)(7-ми кръг) и Черно море(8-ми кръг) може съвсем да изпуснете влака.
За "ротирането" - 9 отбора не са съгласни.
Колко пъти трябва да ви се обяснява ,че БФС има право да променя Наредбата, независимо дали това харесва на даден клуб или не.
мога да ти посоча доста пъти ,когато го е правил. Ако по една или друга причина стадиона не е наличен, мача не се отлага , а се играе на друг стадион. Вие защо ще играете с Ботев(Пд) на "Локомотив", защо не го отложите и него?
Гледал съм доста мачове ,на които беше в сила т.н. "квотен' принцип, когато се даваха по 10% на гостуващия отбор , ами не съм забелязвал много фенове на гостуващия отбор да влизат при домакинските. Никой не може да спре един или няколко фена на ЦСКА-София(София) да се сдобият с билети и да влезнат на Герена. Но това си е на техен собствен риск . Преди около 20 години на стадиона на Мира в Перник имаше някакъв идиот,който се бил хванал на бас,че ще влезне между СЗ и ще извика 3 пъти КЗЛ. Е не можа извика 3 пъти , защото при втория вик , вече беше нокаутиран и после беше хвърлен като торба с цимент през заграждението.
Колко ваши фенове имаше на мачовете ви с Лудогорец, Спартек(Вн) и Арда ?
Колко пъти трябва да ви казва ,че полицията не разрешава присъствие на гостуващи агитки на клубните стадиони.