Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот honda » 27 авг 2024 15:39

delqnski47 написа:Никой на никого не прави никакви угоди. По един или друг начин (със или без артикули) ще има фенове и на двата отбора и на двата мача. Тва е повече от ясно. Та на тоя мач ей сега дали ще е в А или в Г, например, не е толкова важно.И тъй като така и така ще има ''незаконно'' фенове и предпоставка за проблеми в двата мача (макар че аз лично се съмнявам. Аз ще си седна в А с мои приятели и не ме интересува) най добрия вариант е да се ''ротират'' кръговете.

Не стават ли малко много капризите на любимия ти клуб?
Първо се говореше за "размяна" на 8-ми и 10-ти кръг , сега вече станаха размяна на 8-ми и 12-ти кръг. Защо- ами много просто , защото в 10-ти кръг трябва да играете с Черно море. И ако се случи да играете с Ботев(Пд)(7-ми кръг) и Черно море(8-ми кръг) може съвсем да изпуснете влака.
За "ротирането" - 9 отбора не са съгласни.
Колко пъти трябва да ви се обяснява ,че БФС има право да променя Наредбата, независимо дали това харесва на даден клуб или не.
мога да ти посоча доста пъти ,когато го е правил. Ако по една или друга причина стадиона не е наличен, мача не се отлага , а се играе на друг стадион. Вие защо ще играете с Ботев(Пд) на "Локомотив", защо не го отложите и него?
Гледал съм доста мачове ,на които беше в сила т.н. "квотен' принцип, когато се даваха по 10% на гостуващия отбор , ами не съм забелязвал много фенове на гостуващия отбор да влизат при домакинските. Никой не може да спре един или няколко фена на ЦСКА-София(София) да се сдобият с билети и да влезнат на Герена. Но това си е на техен собствен риск . Преди около 20 години на стадиона на Мира в Перник имаше някакъв идиот,който се бил хванал на бас,че ще влезне между СЗ и ще извика 3 пъти КЗЛ. Е не можа извика 3 пъти , защото при втория вик , вече беше нокаутиран и после беше хвърлен като торба с цимент през заграждението.
Колко ваши фенове имаше на мачовете ви с Лудогорец, Спартек(Вн) и Арда ?
Колко пъти трябва да ви казва ,че полицията не разрешава присъствие на гостуващи агитки на клубните стадиони.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 авг 2024 16:00

honda написа:
peliforewer написа:
honda написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
"Знаете ли за какво трябваше да ми дадат награда? За това, че издържах да живея в тази държава – с моите възможности, с моя талант, с моето мислене, с моя мироглед. Дълбоко се упреквам, че не съм намерил мъжество и характер навремето да емигрирам.
Нещата, за съжаление, не отиват на добре. Не можеш с индивиди, чиито мисли са на етажи под земята, да решаваш проблемите на хората.
Ако се опиташ да се бориш, защитеният винаги е простакът, тъпият, идиотът без задръжки, животното с мускулите – не интелектуалецът, интелигентният, ученият, челият.
Аз много отдавна не се чувствам уютно в България. Но вече е късно, много късно…"
27.03.2011 год. Тодор Колев (1939-2013)

Прав е Тошко, но да беше обяснил и как след като беше репресиран в средата на 70-те в края им и началото на 80-те получи главните роли в Двойникът, Опасен чар и Г-н за 1 ден, тоя последния го пуснаха, чак в началото на 90-те, макар че за пръв път го гледах в мои роднини, които от няколко години живееха в Италия и си идват тука през отпуските, та те възкликнаха - Я, тоя филм го гледахме в Италия.

Аз лично гледах " Господин за един ден" в началото на 80-те. Филма си вървеше по кината.
Личността на Тодор Колев е доста спорна. Таланта му е безспорен. Никой не оспорва качествата му на артист . Извън творческата му кариера , в живота си е доста спорен. - придворния шут на семейство Живкови( получил апартамент, автомобил "Волво) , щатен съдружник на ДС, по-късно депутат, посланик...

Малко наизуст говориш, прочети и ти книгата му.Купил си е къща, която е платил 2 пъти, това за Тодор Живков откъде го измисли не знам.Голям артист, освен комик играе страхотно и трагични роли, уважаван преподавател и създател (естествено, че си признава, че е взаимствал формата от Щатите) и водещ на едно от най-добрите тв шоу предавания Как ще ги стигнем...Слави и всички други които пробваха този жанр просто го имитираха.С това трябва да бъде запомнен Тодор Колев и със словото си в Парламента когато Радичков се отказа от депутатското си място.Българите сме царе да оплюваме успелите и известни наши сънародници.

Аз нямам никакво желание да оспорвам качествата и професионализма на артиста и шоумена Тодор Колев- те са безспорни и кой съм аз да ги оспорвам ,след като той е издържал най-важния тест , този на публиката.
Само ,че в цитираното от теб няма дума, за театър,кино или шоу.
Става дума за по-скоро за народопсихология.
Хайде, точно Тодор Колев да не ни чете морал,кое как трябва да бъде.
Когато получаваше апартамент от УБО - дали мислеше по същия начин?
Когато получаваше автомобил от УБО - дали мислеше по същия начин?
Когато получаваше хонорари от ДС затова ,че "докладвал" "приятелите " и "колегите" си - дали мислеше по същия начин?
Когато като посланик в Канада предизвика такъв скандал , че от една от най-толерантните държави (Канада) изискаха да бъде незабавно отзован - дали мислеше по същия начин.
Не знам на колко години си , но ако си на толкова ,колкото твърдиш , няма как да не си спомняш, че в началото на 90-те години на миналия век излезе списък с "правоимащи" точно така бяха наречени от намиращия се на в онзи момент на подсъдимата скамейка фен №1 на ЦСКА- Милко Балев. В този списък ,който не беше много голям -около 50 човека, наред с имената видни партийни функционери и членове на техните семейства беше и името на Тодор Колев ( Стефан Данаилов също) . Тези "правоимащи" са получавали апартементи, автомобили от УБО, имали са право да обменят левове за долари по официалния курс .
Не сикам да бъда разбран неправилно - в една нормална държава талант като Тодор Колев нямаше да получи "Волво" - той щеше да има възможност ако иска да си купи десет ролройса , или нямаше да получи апартамент в центъра на София , а щеше да си купи имение където си пожелае. Но в България реалностите и тогава и сега реалностите са други

Покажи черно на бяло, че Тодор Колев е получил от УБО апартамент в центъра и Волво, аз рових но не открих нищо.Прочети това. https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8198657.
Имотите които са си разделили наследниците му са били апартамент в Хладилника, къща и два гаража.
Последна промяна от peliforewer на 27 авг 2024 16:54, променено общо 2 пъти.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 авг 2024 16:21

honda написа:
delqnski47 написа:Никой на никого не прави никакви угоди. По един или друг начин (със или без артикули) ще има фенове и на двата отбора и на двата мача. Тва е повече от ясно. Та на тоя мач ей сега дали ще е в А или в Г, например, не е толкова важно.И тъй като така и така ще има ''незаконно'' фенове и предпоставка за проблеми в двата мача (макар че аз лично се съмнявам. Аз ще си седна в А с мои приятели и не ме интересува) най добрия вариант е да се ''ротират'' кръговете.

Не стават ли малко много капризите на любимия ти клуб?
Първо се говореше за "размяна" на 8-ми и 10-ти кръг , сега вече станаха размяна на 8-ми и 12-ти кръг. Защо- ами много просто , защото в 10-ти кръг трябва да играете с Черно море. И ако се случи да играете с Ботев(Пд)(7-ми кръг) и Черно море(8-ми кръг) може съвсем да изпуснете влака.
За "ротирането" - 9 отбора не са съгласни.
Колко пъти трябва да ви се обяснява ,че БФС има право да променя Наредбата, независимо дали това харесва на даден клуб или не.
мога да ти посоча доста пъти ,когато го е правил. Ако по една или друга причина стадиона не е наличен, мача не се отлага , а се играе на друг стадион. Вие защо ще играете с Ботев(Пд) на "Локомотив", защо не го отложите и него?
Гледал съм доста мачове ,на които беше в сила т.н. "квотен' принцип, когато се даваха по 10% на гостуващия отбор , ами не съм забелязвал много фенове на гостуващия отбор да влизат при домакинските. Никой не може да спре един или няколко фена на ЦСКА-София(София) да се сдобият с билети и да влезнат на Герена. Но това си е на техен собствен риск . Преди около 20 години на стадиона на Мира в Перник имаше някакъв идиот,който се бил хванал на бас,че ще влезне между СЗ и ще извика 3 пъти КЗЛ. Е не можа извика 3 пъти , защото при втория вик , вече беше нокаутиран и после беше хвърлен като торба с цимент през заграждението.
Колко ваши фенове имаше на мачовете ви с Лудогорец, Спартек(Вн) и Арда ?
Колко пъти трябва да ви казва ,че полицията не разрешава присъствие на гостуващи агитки на клубните стадиони.

ЦСКА по никакъв повод не са искали смяна на кръговете, първото предложение е от Столична Община, а второто изтече днес по сайтовете като предложение на БФС.ЦСКА поиска само БФС да спази Наредбата си и да не наказва фенове на ЦСКА за още 1 мач.Ти веднага написа сценарий и манипулираш форума.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 авг 2024 16:44

delqnski47 написа:
1914.1902 написа:

Защо от вашите писаха декларация след решението на БФС, след като няма никакви угоди? Друго решение на БФС пък ще даде предпоставка на ''сините'' да недоволстват.

А за онзи, който написа, че програмата е еднаква за всички отбори, бих говорил през месец декември, ако тя бъде подредена по такъв начин.

Защо трябва да има угоди, за да се пише декларация? Решението ощетява и двата отбора. Само наивник ще мисли, че на тея два мача ще има само фенове на единия отбор. И какво ще правим сега, ще забраняваме на хората да ходят на мач ли? Или просто ще ротираме мачовете, за да може всичко да си протече спокойно. Плюс това в наредбата е написано, че тоя мач се играе на Националния, а тва е най важното тук като значение. Вие като домакин не можете да се справите с тая задача тогава. Никой не ви обвинява и заради тва трябва да се вземат елементарни решения.
A пък ако не сте съгласни, окей, давайте, осигурете като домакин Националния, щот вие сте домакина тогава.

ПовЕрвах, че ще има фенове и на двата отбора, ако е забранен за другия отбор - това да не ти 2000 година :mrgreen: Аз съм бил на такъв мач във В, откъм Г на Кочинпарк, преди да стане Екотой - дето бихме с гол на Мануел Мендоса, след като ни счупихте от игра - ми не е готино, да знаеш, че не можеш да си се изкефиш на макс на гола (аз си се изкефих де, инстинктът е по-силен от всичко, но много бързо осъзнах къде съм и какво правя, та се получи едно полуставане в бързането ми да седна:)).

Не, не ни трябвате - чисто финансово не сте ни изгодни, а за кефа на няколко наркоса в Б, да се покажат пред приятелите им по бЕло - айде няма нужда. Ние ще си напълним стадиона и сами, вие си мислете за следващия мач - дори не отварям реч, че мачовете с Литекс за първенство никога и по никакъв повод не са играни на В. Левски и в началото трябваше да пишат, че всички мачове между софийски отбори били рискови, та всички се играели на националния, но после го промениха само до нас и Литекс.

Левски трябва да изрази много остра позиция, че с оглед на домакинското предимство на ЦСКА-София (София), реално националният им се явява домакински стадион, домакинският мач с въпросния отбор няма как да се играе на В. Левски, поради неправомерно лишаване реално от домакинство на ПФК Левски. А нарокосите дгд!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 авг 2024 17:03

tmanolov написа:
delqnski47 написа:
1914.1902 написа:

Защо от вашите писаха декларация след решението на БФС, след като няма никакви угоди? Друго решение на БФС пък ще даде предпоставка на ''сините'' да недоволстват.

А за онзи, който написа, че програмата е еднаква за всички отбори, бих говорил през месец декември, ако тя бъде подредена по такъв начин.

Защо трябва да има угоди, за да се пише декларация? Решението ощетява и двата отбора. Само наивник ще мисли, че на тея два мача ще има само фенове на единия отбор. И какво ще правим сега, ще забраняваме на хората да ходят на мач ли? Или просто ще ротираме мачовете, за да може всичко да си протече спокойно. Плюс това в наредбата е написано, че тоя мач се играе на Националния, а тва е най важното тук като значение. Вие като домакин не можете да се справите с тая задача тогава. Никой не ви обвинява и заради тва трябва да се вземат елементарни решения.
A пък ако не сте съгласни, окей, давайте, осигурете като домакин Националния, щот вие сте домакина тогава.

ПовЕрвах, че ще има фенове и на двата отбора, ако е забранен за другия отбор - това да не ти 2000 година :mrgreen: Аз съм бил на такъв мач във В, откъм Г на Кочинпарк, преди да стане Екотой - дето бихме с гол на Мануел Мендоса, след като ни счупихте от игра - ми не е готино, да знаеш, че не можеш да си се изкефиш на макс на гола (аз си се изкефих де, инстинктът е по-силен от всичко, но много бързо осъзнах къде съм и какво правя, та се получи едно полуставане в бързането ми да седна:)).

Не, не ни трябвате - чисто финансово не сте ни изгодни, а за кефа на няколко наркоса в Б, да се покажат пред приятелите им по бЕло - айде няма нужда. Ние ще си напълним стадиона и сами, вие си мислете за следващия мач - дори не отварям реч, че мачовете с Литекс за първенство никога и по никакъв повод не са играни на В. Левски и в началото трябваше да пишат, че всички мачове между софийски отбори били рискови, та всички се играели на националния, но после го промениха само до нас и Литекс.

Левски трябва да изрази много остра позиция, че с оглед на домакинското предимство на ЦСКА-София (София), реално националният им се явява домакински стадион, домакинският мач с въпросния отбор няма как да се играе на В. Левски, поради неправомерно лишаване реално от домакинство на ПФК Левски. А нарокосите дгд!

Тези аргументи е трябвало да се кажат преди началото на шампионата.Аз не мога да разбера как заради едни евентуални 3 точки се отказвате напролет от поне 20 хиляди сини фена да гледат може би по-важния мач за Левски.Имам обяснение, след толкова загуби Левски ще се опитат с цената на всичко да прекъсне негативната серия.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 авг 2024 17:08

Вие защо не написахте декларация преди началото на шампионата, че трябва да отложите мача с ПФК Левски? Май бяхте заети да се радвате на победите на Стипич в контролите ....

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 авг 2024 17:10

peliforewer написа:Тези аргументи е трябвало да се кажат преди началото на шампионата.Аз не мога да разбера как заради едни евентуални 3 точки се отказвате напролет от поне 20 хиляди сини фена да гледат може би по-важния мач за Левски.Имам обяснение, след толкова загуби Левски ще се опитат с цената на всичко да прекъсне негативната серия.

Що не е казано преди началото на шампионата - мистерия, точно както и концертът на Бочели, за който се знае от 6 месеца, Не ми дреме дали 15 000 фена на Левски ще си дадат парите, за да припознаят за пореден път и да напълнят касичката на друг отбор, интересува ме ние да си напълним своята, а 20 000 сини на Герена носят повече печалба от 30 000 левскари и припоци на националния. Както казах, нищо лично, просто бизнес :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 27 авг 2024 17:14

peliforewer написа:
tmanolov написа:
delqnski47 написа:
1914.1902 написа:

Тези аргументи е трябвало да се кажат преди началото на шампионата.Аз не мога да разбера как заради едни евентуални 3 точки се отказвате напролет от поне 20 хиляди сини фена да гледат може би по-важния мач за Левски.Имам обяснение, след толкова загуби Левски ще се опитат с цената на всичко да прекъсне негативната серия.

Добре бе, аз не мога да разбера за какво е тоя спор. При положение, че полицията ти казва, че няма да охранява мача, ако има гостуващи фенове, какво повече има да се обсъжда. Да, Левски също е ощетен по отношение на броя сини фенове, които ще отидат на мача през втория полусезон, но от клуба са преценили, че промяната на кръгове или отлагането на мача ще бъде в голям минус за Левски. Левски не е виновен, че никой в БФС не си е мръднал пръста да направи нещо по този казус веднага след тегленето на жребия. Интересно ми е, защо и ръководството на Тире София, заедно с вас, неговите фенове, не казахте нищо след изтеглянето на жребия? Ако случайно отборът ви беше направил поредица от победи, дали щеше да искате отлагане и т.н.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 авг 2024 17:19

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 авг 2024 17:31

damyanov1963 написа:https://www.actualno.com/bgfootball/kolosalnata-suma-kojato-cska-trjabva-da-plati-na-stipich-sled-uvolnenieto-news_2289144.html

Епа ние колко платихме на киселяка, че да се смеем на припоците? Имат пари, угаждат си
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”