danko_sot написа:Нямаме полезен ход. Дори и да дойде Стойчо ще трябва да мине поне месец, за да се стабилизираме. Освен това не знам как Стойчо ще мели с тва превзето и пълно със самочувствие без покритие парвеню Орманджиев.
Реално обаче в 5-6 кръг на първенството да изгоним всички директори+ Славов някакси не мисля, че ще стане.
Максимума е да си отиде Стипич ( това е на 99 процента сигурно) + Филипов 50/50.
Но пак казвам без да твърдя, че е така и че съм прав на 100 процента, но моето усещане е, че проблема е в Орманджиев и той много трудно би назначил фигура, която да изземе функциите му на шеф, макар и неформално. Дори и да дойде някой като Стойчо си мисля, че ще има проблеми в комуникацията между тях.
Затова Папазки е хубаво да вземе някакво решение. Например да назначи директно човек в оперативното ръководство, който в йерархията ще е над Орманджиев, щом не иска да го маха.
Защо да нямаме полезен ход? Срещу Лудогорец футболистите играха с огромен хъс и после изведнъж рухнаха.
Значи полезният ход е да се открие причината за този срив и да се отстрани - треньор, директор, двете заедно, финанси,...
Аз бих сложил опитен изпълнителен директор - някой като Сашо Тодоров, Емо Данчев и др. Като споменатите имена са просто пример - български мениджър, който е управлявал клуб от ранга на ЦСКА и е постигал успехи. Директорът ще има задача да назначи треньор, който бързо да вдигне отбора - най-малкото да се върне хъса от първия мач.