Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот djd » 25 авг 2024 17:04

danko_sot написа:Нямаме полезен ход. Дори и да дойде Стойчо ще трябва да мине поне месец, за да се стабилизираме. Освен това не знам как Стойчо ще мели с тва превзето и пълно със самочувствие без покритие парвеню Орманджиев.

Реално обаче в 5-6 кръг на първенството да изгоним всички директори+ Славов някакси не мисля, че ще стане.

Максимума е да си отиде Стипич ( това е на 99 процента сигурно) + Филипов 50/50.

Но пак казвам без да твърдя, че е така и че съм прав на 100 процента, но моето усещане е, че проблема е в Орманджиев и той много трудно би назначил фигура, която да изземе функциите му на шеф, макар и неформално. Дори и да дойде някой като Стойчо си мисля, че ще има проблеми в комуникацията между тях.

Затова Папазки е хубаво да вземе някакво решение. Например да назначи директно човек в оперативното ръководство, който в йерархията ще е над Орманджиев, щом не иска да го маха.

Защо да нямаме полезен ход? Срещу Лудогорец футболистите играха с огромен хъс и после изведнъж рухнаха.
Значи полезният ход е да се открие причината за този срив и да се отстрани - треньор, директор, двете заедно, финанси,...
Аз бих сложил опитен изпълнителен директор - някой като Сашо Тодоров, Емо Данчев и др. Като споменатите имена са просто пример - български мениджър, който е управлявал клуб от ранга на ЦСКА и е постигал успехи. Директорът ще има задача да назначи треньор, който бързо да вдигне отбора - най-малкото да се върне хъса от първия мач.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 25 авг 2024 18:09

Лека полека мина днешния ден и нищо не се случи !
Отново чак дразнеща вече тишина.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 25 авг 2024 18:41

Чета разни коментари на легенди и бивши футболисти на клуба.

Преобладават коментари от сорта на: "Стипич не става!" или "Стипич да си ходи!"

Стане ли въпрос обаче за директорите: "Симпатични момчета, цесекари, но нямат опит". Тук-там някой упрек за селекцията и това е. :?: :!: Даже и Майкъла, който е известен с острия си език ги жали.

За Папазки: нито дума, нито вопъл. :!: :?: :idea:

А дефакто истината е, че от всички тези вината на треньора е най-малка.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 авг 2024 19:16

https://sportal.bg/news-2024082515333126943

Уникален наглец :idea:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

LP250
Контакти:

Мнениеот LP250 » 25 авг 2024 19:18

MASTER_COOL написа:https://sportal.bg/news-2024082515333126943

Наглец е защото държи да се изпълни договорът, който е подписан ли?

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 авг 2024 19:23

Оправданията за загубите ....
Дори липсата на клубен стадион била причината. Тук спрях да чета
Марш боклук мръсен !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 25 авг 2024 19:29

Дано шефовете ви са внимавали с кой от паспортите е подписал договорът си, защото ако е с немския ще му платите всички заплати до края на сезона на 100%. Сините вече го ядоха същия с Хубчев, не че и с другия паспорт ще е по различно
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 25 авг 2024 19:36

Да не е луд по взаимно съгласие да се разделя. Да са мислили като са го назначавали. Лошото е, че баш виновниците си измиват ръцете и продължават да се учат на гърба на ЦСКА.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 25 авг 2024 19:40

MASTER_COOL написа:https://sportal.bg/news-2024082515333126943

Може да е слаб треньор, по-скоро е така, но да не забравяме, че беше оставен без централен нападател в първите 4 кръга, дефакто и без крила, тъй като Локило дойде също късно, а и вчера не игра. Липсваше му и адекватен ляв бек, както и опитен типичен дефанзивен халф.

Не знам чии са решенията Брадли де Нойер и Юга да останат извън първия състав. Мисля, че за втория решението е на ръководството, а за първия лично на Стипич. Хърватинът можеше да се опита да ги реабилитира и да се надява на нови попълнения, които постепенно да внедри.
Много трудна задача имаше Стипич при нас. Като добавим, че идва в нова държава, различна култура, както и липсата на фенове...
Не че го защитавам, но много малко треньори биха се справили кой знае колко по-добре от него в тази обстановка, с тези футболисти и най-вече с това некадърно ръководство.

Друга грешка на Стипич, която отчитам, е слабата му работа с някои от лидерите на тима. На първо място с норвежците, които са сред най-добрите ни играчи, но за това си има логично обяснение, тъй като и на тримата любимата позиция е зад нападателя, а няма такава схема, при която и тримата да играят там. На второ място- работата с Фаетон. Един добър треньор като дойде в нов отбор първата му работа трябва да е да се опита да вдигне класни на Харт поне играчи, които са имали проблем в предишния сезон. Стипич закова Фаетон на пейката като че ли прибързано. Вчера Фаетон беше от малкото ни играчи, които се стара и игра нелошо. Трето- драстичния спад във формата на Християн Петров. Не знам на какво се дължи, но при никой от другите треньори Хрис не е играл толкова слабо. Възможно е да е получил необичайни тактически изисквания, като това да бие на преса твърде дълбоко в противниковата половина и това да го е объркало допълнително или просто слаба форма на българина. Но като се съберат показатели за слаба форма на основни лидери и играчи, като гореспоменатите, и липсата на основни играчи заради забавена селекция, резултатите са катастрофални.
Да не забравяме и сгрешената стратегия на Стипич в мачовете със Славия и Варна с тази геген преса и дупката в средата на терена.

Накрая Стоянчо хубаво си изми ръцете с него, но и аз да бях на мястото на Стипич щях да си искам парите ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 25 авг 2024 20:25

Мдаа, в ситуацията в която сме, за да се свали напрежението е най-лесно да се изгони треньора. Дали е най-евтино обаче, не мога да преценя! ;)
Директорчетата добре си измиха ръцете, но ще ми е много интересно Стипич да излезе и да каже своята гледна точка. Такава дезорганизация в клуба аз лично не помня. Най-лошото е, че все още не е ясно кой кара влака в ЦСКА (ако има такъв изобщо)!

Върни се в “ЦСКА”