efbet Лига: Левски (София) - Крумовград (Крумовград), Събота от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Крумовград (Крумовград), Събота от 21:15 ч.

Мнениеот honda » 09 авг 2024 19:41

groti написа:
Serafim написа:По-бързи и безкомпромисни от КВД? Не съм съгласен. Нидерландеца е много агресивен и особено в защита с трима винаги излиза да пресира противника много далеч от зоната. И тактиката го позволява, но това е неговия стил. Още при Мъри, когато излизаше с трима го забелязах. И далеч не мисля, че е бавен.
По-скоро Генчев ще заложи на Икена на негово място.

Межу другото, сега ситуацията в защита пак е малко особена... Цунами не е ЦЗ и е левичар. Новия венецуелец е левичар, Кр.Димитров и КВД са десничари, но Димитров е по-бавен и по-малко маневрен от трамвай, та освен в центъра между двамата, никъде другаде не може да бъде пуснат.

Интересна ситуация наистина. Аз си мисля, че е е време Кр. Д. да седне малко на пейката и да се концентрира. Очевидно е, че има някакви проблеми с концентрацията. Иначе не е слаб футболист. Цунами не е ЦЗ, но пък е достатъчно работлив и се справя добре в ситуацията, но не знам дали би бил добър в средата между новия (който във всичките клипчета играеше в лявата част) и КВД. Все такива да са му проблемите на Генчев - голяма конкуренция.

Ще си позволя да се включа във вашата дискусия , моето мнение малко се различава от вашите.
Кр.Димитров беше най-добрия от дефанса ни срещу Локо(Пд) . Взе всички спорни топки и спечели всички въздушни дуели.
Според мен на този етап ,ако всички са здрави и на линия(Дай Боже) , то защитата ни ще започва от Кр.Димитров . От дясно ще бъде ван дер Каап ( като евентуална замяна Икена) , отляво Цунами или Макун .
Малко тегаво е кой ще играе отляво Цунами, Макун и Майкон , според мен "двама са малко, трима са много" . Срещу Локото според мен Майкон се прави доста добре и в дефанзивен план. Не сме виждали още Майкон поставен на изпитание ,но засега изглежда по-бърз от Цунами.
Иначе и ван дер Каап и Кр.Димитров са относително доста бавни. Кр.Димитров е добър при игра за спорна топка и висока топка , но изпитва проблеми ,ако играе срещу нападател,който има топка в краката.
Ако Цунами бъде поставен в средата на защитата на мястото на Кр.Димитров , то средната височина на защитата ни доста ще падне.
За мача утре дано победим,но няма да е лесен мач.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 10 авг 2024 16:36

honda написа:
groti написа:
Serafim написа:По-бързи и безкомпромисни от КВД? Не съм съгласен. Нидерландеца е много агресивен и особено в защита с трима винаги излиза да пресира противника много далеч от зоната. И тактиката го позволява, но това е неговия стил. Още при Мъри, когато излизаше с трима го забелязах. И далеч не мисля, че е бавен.
По-скоро Генчев ще заложи на Икена на негово място.

Межу другото, сега ситуацията в защита пак е малко особена... Цунами не е ЦЗ и е левичар. Новия венецуелец е левичар, Кр.Димитров и КВД са десничари, но Димитров е по-бавен и по-малко маневрен от трамвай, та освен в центъра между двамата, никъде другаде не може да бъде пуснат.

Интересна ситуация наистина. Аз си мисля, че е е време Кр. Д. да седне малко на пейката и да се концентрира. Очевидно е, че има някакви проблеми с концентрацията. Иначе не е слаб футболист. Цунами не е ЦЗ, но пък е достатъчно работлив и се справя добре в ситуацията, но не знам дали би бил добър в средата между новия (който във всичките клипчета играеше в лявата част) и КВД. Все такива да са му проблемите на Генчев - голяма конкуренция.

Ще си позволя да се включа във вашата дискусия , моето мнение малко се различава от вашите.
Кр.Димитров беше най-добрия от дефанса ни срещу Локо(Пд) . Взе всички спорни топки и спечели всички въздушни дуели.
Според мен на този етап ,ако всички са здрави и на линия(Дай Боже) , то защитата ни ще започва от Кр.Димитров . От дясно ще бъде ван дер Каап ( като евентуална замяна Икена) , отляво Цунами или Макун .
Малко тегаво е кой ще играе отляво Цунами, Макун и Майкон , според мен "двама са малко, трима са много" . Срещу Локото според мен Майкон се прави доста добре и в дефанзивен план. Не сме виждали още Майкон поставен на изпитание ,но засега изглежда по-бърз от Цунами.
Иначе и ван дер Каап и Кр.Димитров са относително доста бавни. Кр.Димитров е добър при игра за спорна топка и висока топка , но изпитва проблеми ,ако играе срещу нападател,който има топка в краката.
Ако Цунами бъде поставен в средата на защитата на мястото на Кр.Димитров , то средната височина на защитата ни доста ще падне.
За мача утре дано победим,но няма да е лесен мач.

И аз да вметна две-три изречения. На мен лично Димитров ми е симпатичен, но леко лимитиран и ужасно неориентиран при дълги топки! Само вижте първото полувреме срещу Локо Пловдив как го излъгаха два пъти. За мен лично Цунами е играл централен и му личи, Майкон изглежда точно като модерен халиф бек. Според мен е въпрос на време Кристиян да седне да почине малко.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 авг 2024 17:04

Налазиха ме гости. Викайте и заради мен.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 10 авг 2024 21:04

пак се пуска Андреев ??? няма думи защо взехте тогава новият вратар или този е страшен връзкар.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 10 авг 2024 21:28

Гоооол. Харесва ми, че не ги бавим противниците и рано им разпечатваме вратата.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 10 авг 2024 21:29

Хахахахахах Чинков и Попов се чудеха за какво да се хванат. Да беше отменил гола и да беше свирил дузпа за Левски за игра с ръка. Смешници.....

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 авг 2024 21:30

Вараджиите малоумни ли са? Какво искаха да направят с това преглеждане? Да отменят гола и да дадат дузпа ли? Тъпанари!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 10 авг 2024 21:32

Eminem написа:Вараджиите малоумни ли са? Какво искаха да направят с това преглеждане? Да отменят гола и да дадат дузпа ли? Тъпанари!

На мен ми е интересно, ако нямаше гол дали щеше да има преразглеждане за дузпа ?

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 10 авг 2024 21:33

veni__85 написа:
Eminem написа:Вараджиите малоумни ли са? Какво искаха да направят с това преглеждане? Да отменят гола и да дадат дузпа ли? Тъпанари!

На мен ми е интересно, ако нямаше гол дали щеше да има преразглеждане за дузпа ?
Не разбира се. Щом е за Левски, никога не се дава. Това е закон за съдийската комисия и реферчетата им.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 авг 2024 21:34

veni__85 написа:

Не, а коментаторът щеше да ни каже, че е било от близко разстояние и поради тази причина няма дузпа.

Върни се в “Левски”