ЛК /Черно море - Апоел БШ/ 01.08 четвъртък 21.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Nobody007
Контакти:

Re: ЛК /Черно море - Апоел БШ/ 01.08 четвъртък 21.15

Мнениеот Nobody007 » 31 юли 2024 19:41

miro_rz написа:Успех, ще изгледам мача на живо и аз!

Благодарим ти. Успех от мен на твоя отбор днес.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 31 юли 2024 20:11

Nobody007 написа:
miro_rz написа:Успех, ще изгледам мача на живо и аз!

Благодарим ти. Успех от мен на твоя отбор днес.

Да, присъединявам се към Nobody007, нека има човещинка и толерантност! Благодаря за подкрепата на miro_rz и също пожелавам успех на отбора му тази вечер! Колкото по-добре се представят българските отбори, колкото по-напред отиват в европейските турнири, толкова по-добър коефициент за България и следващите наши участници там.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 01 авг 2024 06:59

Успех и от мен! Няма да съм на арената, но ще стискам палци от дивана пред екрана! Все пак имам един сезон от преди тридесет години с този отбор, макар и при юношите!

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 01 авг 2024 07:41

JACKO написа:Успех и от мен! Няма да съм на арената, но ще стискам палци от дивана пред екрана! Все пак имам един сезон от преди тридесет години с този отбор, макар и при юношите!

И ма теб благодарности.
Честитя Ви класирането снощи и успех с коравите Азери :)

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 авг 2024 16:49

Все пак четирима кренвирши си взехме билети за В сектор. Отиваме да пием бира вече и след това да псуваме евреите.
А пълни В и Б сектори са ~6000 ако са разпродадени.
Изображение

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 02 авг 2024 08:52

Жалко,но това е положението.
Концентрираме се вече във вътрешното първенство,където също тази година ще ни бъде доста по-трудно от миналото.
Отпаднахме от отбор,който не ме убеди ,че е по-добър от нас.Та те от двата мача общо имаха едва две положения(двете греди).Головете не ги броя,те бяха толкова нелепи,че наистина при наличието на вратар и високи хора пред него ,не мога да повярвам как ги допуснахме.Отбор ,който не ни надигра по никакъв начин и двата мача.Та ако извадя чистите положения,може би дори нашите бяха по-чисти и повече.За жалост именно голаджията ни липсваше.Голаджия който е хищник и като му се открие дори и една възможност да я използва.Много ясно това се видя и в края на мача когато натиска беше тотален ,но така и не се намери хладнокръвния човек ,който да я добута ако трябва вътре във вратата.
Именно затова са ми и и притесненията за вътрешното първенство,при затворена игра срещу нас ще берем големи ядове без ясно изразен голмайстор.
Въпреки отпадането,аз искам да благодаря на отбора, на играчите,на трен.ръководство за изминалия сезон,за емоциите които ни подариха.За тези два мача в европейските турнири,за това ,че отново върнаха хората по трибуните,да има еуфория,за това че накараха хората отново да вярват,да се надяват,да видим отново толкова народ да се изсипе в Разград ,така както преди години в Бургас.Да запалят все повече деца,водейки ги родителите им на мачове.
Благодаря!
Затваряме тази страница и вече гледаме напред!
За вас моряци ний живеем...

TheSailor

Мнениеот TheSailor » 02 авг 2024 09:37

Достойно представяне на Черно Море, много можем да съжаляваме, че не продължихме ние. Нелепи голове допуснахме, нямахме никакъв късмет да вкараме. Всички се раздадоха докрай. Ако в 89мин Иса беше вкарал със странична ножица, всичко отиваше в друга посока. И на най-добрите може да се случи. Горе главите!

Съсредоточаваме се в първенството вече и догодина отново в Европа.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 02 авг 2024 10:07

Нека аз също за финал да кажа няколко неща.
Горчилката остава заради крайния резултат, но мога спокойно да поздравя момчетата за желанието и играта на терена. Горд съм с това, което тези същите момчета постигнаха. Те пренаписаха историята и заслужено станаха вицешампиони на страната, за което и в момента бих им стиснал ръцете на всички един по един. Горди сме с това, което постигнаха и независимо от резултата вчера аз лично ги поздравявам. Оставиха сърцата си на терена... и не случайно 5000 души пропътуваха разстоянието и напълниха стадиона в Разград. Това е признанието ни за това, което те постигнаха през миналия сезон.

П.С. Сега в медиите се лее злъч и злоба от онези ... 'столичани в повече'. Жалки са... и противни. Забравиха как знайни и незнайни отбори ги лупаха в миналите издания на ЕКТ, а през миналия сезон между другото - същите тези псевдо-грандове бяха здраво бити (някои по два пъти) от моряците.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 02 авг 2024 10:26

без бюджет ,без стадион толкова ....
ex Popeye

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 авг 2024 10:29

абе, според вас първия гол на Апоел редовен ли е? щото един от играчите им яко препречи пътя на нашия вратар и изобщо не беше идеята му да е играе с топката или да я гардира или нещо, а изцяло функцията му беше да попречи на нашия вратар да се придвижи ??? ако имаше ВАР дали щеше да бъде отменен гола или не?!

надхитриха ни, тия са обигран отбор и е нормално ...знаят, че като нямаме опит в европа ще допуснем някакви грешки и ще се подведем по емоция или нещо и ще сбъркаме :)

за мен най-жалкото е обаче друго - разни сини смотаняци дето пишат в "без цензура" и вече са доволни, че те били израелците, а пък ние отпадаме :) по принцип съм за всички български отбори, но с това отношение вече няма да съм за Левски за друг път .......само да им напомня на синичните цървулчета, че те не спряха да отлагат мачове, за да са по-свежички и да може да отстранят тоя и оня ....също ще им напомня, че си запазиха звездите уелтън мелтън и прочие..... докато ние бяхме без 3-4 основни играчи :) но не, жалкарите просто се радват, че те щото са велики победили израелците, а ние отпадаме ....евала мишоци!!! :)
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”