Мнениеот mursusaid » 02 авг 2024 08:52
Жалко,но това е положението.
Концентрираме се вече във вътрешното първенство,където също тази година ще ни бъде доста по-трудно от миналото.
Отпаднахме от отбор,който не ме убеди ,че е по-добър от нас.Та те от двата мача общо имаха едва две положения(двете греди).Головете не ги броя,те бяха толкова нелепи,че наистина при наличието на вратар и високи хора пред него ,не мога да повярвам как ги допуснахме.Отбор ,който не ни надигра по никакъв начин и двата мача.Та ако извадя чистите положения,може би дори нашите бяха по-чисти и повече.За жалост именно голаджията ни липсваше.Голаджия който е хищник и като му се открие дори и една възможност да я използва.Много ясно това се видя и в края на мача когато натиска беше тотален ,но така и не се намери хладнокръвния човек ,който да я добута ако трябва вътре във вратата.
Именно затова са ми и и притесненията за вътрешното първенство,при затворена игра срещу нас ще берем големи ядове без ясно изразен голмайстор.
Въпреки отпадането,аз искам да благодаря на отбора, на играчите,на трен.ръководство за изминалия сезон,за емоциите които ни подариха.За тези два мача в европейските турнири,за това ,че отново върнаха хората по трибуните,да има еуфория,за това че накараха хората отново да вярват,да се надяват,да видим отново толкова народ да се изсипе в Разград ,така както преди години в Бургас.Да запалят все повече деца,водейки ги родителите им на мачове.
Благодаря!
Затваряме тази страница и вече гледаме напред!
За вас моряци ний живеем...