Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Може, но тези изобщо не бях чувал, че съществуват. Наистина цял ден си мислех, че това са чистачката и кокошката мая като гледах прогнозните резултати :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
favaca8888
- Контакти:
Thsmith написа:Може, но тези изобщо не бях чувал, че съществуват. Наистина цял ден си мислех, че това са чистачката и кокошката мая като гледах прогнозните резултати :lol: :lol:
Поинтересувай се кой е Йордан Камджалов :)
Лудите,лудите те да са живи :)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Айде ноември пак на избори.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Аз ходих да ги гледам Величие даже във Варна като се представяха преди 2 дни ;) За разлика от Възраждане изглеждат не толкова крайни. Не говореха да излизаме от НАТО и ЕС. Добро впечатление ми направи като ги питаха за евентуална нова пандемия и задължителни ваксини дали ще се противопоставим и т.н. Отговориха, че сме малка държава и нямаме ресурсите да се противопоставим на корпорациите, на апарата, на системата като цяло ...и че това може да направим е привидно да приемем външните правила, за да не бием на очи, а пък вътре никой няма да ни гледа какво точно правим. Ама така директно да се противопоставим не би било добре :) Така че ми се стори сравнително трезво и умерено като мислене. Не гласувах за тях, защото очаквах доста по-малко гласове да имат, но бяха една от формациите дето се колебаех. Реално ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС не ги искам в управлението, така че търся надолу някакви алтернативи! Не знам на кого и дали да вярвам, но съм готов да дам някакъв шанс на хора, които НЕ са били в управлението!!! Т.е. които не са се дънили и все пак може приказките да излезнат верни донякъде ...без да пробвам обаче няма как да разбера :)
Честно казано, все още се надявам да видя Величие в парламента, защото ми се иска да видя как точно биха се представили там. Но така или иначе при следващи избори вероятно ще влязат, а е възможно и аз да ги подкрепя, за да се случи това. Просто нещо трябва да се разбута и да се размърда, защото е пълен с нещастници парламента....
Относно задължителното гласуване, не виждам какъв е проблема - ако не харесвате никакви партии, цъкате "Не подкрепям никого" ....реално никой никого не кара задължително да подкрепи някого ;) А ако гласуват всички, точно такива изчадия като ПП-ДБ, ГЕРБ, ДПС, БСП и ала-бала може да бъдат махнати най-после.... аман с тия твърди електорати и простотии!!!
Честно казано, все още се надявам да видя Величие в парламента, защото ми се иска да видя как точно биха се представили там. Но така или иначе при следващи избори вероятно ще влязат, а е възможно и аз да ги подкрепя, за да се случи това. Просто нещо трябва да се разбута и да се размърда, защото е пълен с нещастници парламента....
Относно задължителното гласуване, не виждам какъв е проблема - ако не харесвате никакви партии, цъкате "Не подкрепям никого" ....реално никой никого не кара задължително да подкрепи някого ;) А ако гласуват всички, точно такива изчадия като ПП-ДБ, ГЕРБ, ДПС, БСП и ала-бала може да бъдат махнати най-после.... аман с тия твърди електорати и простотии!!!

fcb_bg написа:Айде ноември пак на избори.
121 гласа ГЕРБ+ДПС ....може и след 4 години да са изборите ;)

fcb_bg написа:Айде ноември пак на избори.
Абсолютно.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
ogrizko написа:fcb_bg написа:Айде ноември пак на избори.
Нее...50%+1 гласа за да има правителство..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
ogrizko написа:Аз ходих да ги гледам Величие даже във Варна като се представяха преди 2 дни ;) За разлика от Възраждане изглеждат не толкова крайни. Не говореха да излизаме от НАТО и ЕС. Добро впечатление ми направи като ги питаха за евентуална нова пандемия и задължителни ваксини дали ще се противопоставим и т.н. Отговориха, че сме малка държава и нямаме ресурсите да се противопоставим на корпорациите, на апарата, на системата като цяло ...и че това може да направим е привидно да приемем външните правила, за да не бием на очи, а пък вътре никой няма да ни гледа какво точно правим. Ама така директно да се противопоставим не би било добре :) Така че ми се стори сравнително трезво и умерено като мислене. Не гласувах за тях, защото очаквах доста по-малко гласове да имат, но бяха една от формациите дето се колебаех. Реално ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС не ги искам в управлението, така че търся надолу някакви алтернативи! Не знам на кого и дали да вярвам, но съм готов да дам някакъв шанс на хора, които НЕ са били в управлението!!! Т.е. които не са се дънили и все пак може приказките да излезнат верни донякъде ...без да пробвам обаче няма как да разбера :)
Tо не е въпрос дали ще има "Не подкрепям никого" или ще нарисуваш един *** на бюлетината. Никой не може да те задължава да правиш подобно нещо. Времето е твое и ти сам решаваш какво да правиш с него.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Ужасно повърнато изглежда.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
- paceto
- Контакти:
Към моментните резултати като проценти и разпределение на местата пак не им стигат.
ГЕРБ - 73
ПП/ДБ - 44
Възраждане - 41
ДПС - 40
В момента ГЕРБ и ДПС събират 113, а и след преброяването не виждам да има кой знае каква разлика в местата, така че горе-долу ще са така. Остава да разберем кой ще го играе златният пръст и дали Бойко за пореден път ще се отметне от думите си понеже усилено говореше в последните месеци, че те с ДПС няма да правят коалиция след изборите.