Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Thsmith » 09 юни 2024 21:24

Може, но тези изобщо не бях чувал, че съществуват. Наистина цял ден си мислех, че това са чистачката и кокошката мая като гледах прогнозните резултати :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 09 юни 2024 21:51

Thsmith написа:Може, но тези изобщо не бях чувал, че съществуват. Наистина цял ден си мислех, че това са чистачката и кокошката мая като гледах прогнозните резултати :lol: :lol:

Поинтересувай се кой е Йордан Камджалов :)
Лудите,лудите те да са живи :)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 юни 2024 21:53

Айде ноември пак на избори.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 юни 2024 21:59

Аз ходих да ги гледам Величие даже във Варна като се представяха преди 2 дни ;) За разлика от Възраждане изглеждат не толкова крайни. Не говореха да излизаме от НАТО и ЕС. Добро впечатление ми направи като ги питаха за евентуална нова пандемия и задължителни ваксини дали ще се противопоставим и т.н. Отговориха, че сме малка държава и нямаме ресурсите да се противопоставим на корпорациите, на апарата, на системата като цяло ...и че това може да направим е привидно да приемем външните правила, за да не бием на очи, а пък вътре никой няма да ни гледа какво точно правим. Ама така директно да се противопоставим не би било добре :) Така че ми се стори сравнително трезво и умерено като мислене. Не гласувах за тях, защото очаквах доста по-малко гласове да имат, но бяха една от формациите дето се колебаех. Реално ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС не ги искам в управлението, така че търся надолу някакви алтернативи! Не знам на кого и дали да вярвам, но съм готов да дам някакъв шанс на хора, които НЕ са били в управлението!!! Т.е. които не са се дънили и все пак може приказките да излезнат верни донякъде ...без да пробвам обаче няма как да разбера :)
Честно казано, все още се надявам да видя Величие в парламента, защото ми се иска да видя как точно биха се представили там. Но така или иначе при следващи избори вероятно ще влязат, а е възможно и аз да ги подкрепя, за да се случи това. Просто нещо трябва да се разбута и да се размърда, защото е пълен с нещастници парламента....

Относно задължителното гласуване, не виждам какъв е проблема - ако не харесвате никакви партии, цъкате "Не подкрепям никого" ....реално никой никого не кара задължително да подкрепи някого ;) А ако гласуват всички, точно такива изчадия като ПП-ДБ, ГЕРБ, ДПС, БСП и ала-бала може да бъдат махнати най-после.... аман с тия твърди електорати и простотии!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 юни 2024 22:00

fcb_bg написа:Айде ноември пак на избори.

121 гласа ГЕРБ+ДПС ....може и след 4 години да са изборите ;)
ИзображениеИзображениеИзображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 09 юни 2024 22:18

Абсолютно.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 09 юни 2024 22:20

ogrizko написа:

Нее...50%+1 гласа за да има правителство..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 юни 2024 22:27

ogrizko написа:Аз ходих да ги гледам Величие даже във Варна като се представяха преди 2 дни ;) За разлика от Възраждане изглеждат не толкова крайни. Не говореха да излизаме от НАТО и ЕС. Добро впечатление ми направи като ги питаха за евентуална нова пандемия и задължителни ваксини дали ще се противопоставим и т.н. Отговориха, че сме малка държава и нямаме ресурсите да се противопоставим на корпорациите, на апарата, на системата като цяло ...и че това може да направим е привидно да приемем външните правила, за да не бием на очи, а пък вътре никой няма да ни гледа какво точно правим. Ама така директно да се противопоставим не би било добре :) Така че ми се стори сравнително трезво и умерено като мислене. Не гласувах за тях, защото очаквах доста по-малко гласове да имат, но бяха една от формациите дето се колебаех. Реално ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС не ги искам в управлението, така че търся надолу някакви алтернативи! Не знам на кого и дали да вярвам, но съм готов да дам някакъв шанс на хора, които НЕ са били в управлението!!! Т.е. които не са се дънили и все пак може приказките да излезнат верни донякъде ...без да пробвам обаче няма как да разбера :)
Честно казано, все още се надявам да видя Величие в парламента, защото ми се иска да видя как точно биха се представили там. Но така или иначе при следващи избори вероятно ще влязат, а е възможно и аз да ги подкрепя, за да се случи това. Просто нещо трябва да се разбута и да се размърда, защото е пълен с нещастници парламента....

Относно задължителното гласуване, не виждам какъв е проблема - ако не харесвате никакви партии, цъкате "Не подкрепям никого" ....реално никой никого не кара задължително да подкрепи някого ;) А ако гласуват всички, точно такива изчадия като ПП-ДБ, ГЕРБ, ДПС, БСП и ала-бала може да бъдат махнати най-после.... аман с тия твърди електорати и простотии!!!

Tо не е въпрос дали ще има "Не подкрепям никого" или ще нарисуваш един *** на бюлетината. Никой не може да те задължава да правиш подобно нещо. Времето е твое и ти сам решаваш какво да правиш с него.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 юни 2024 22:41

ogrizko написа:

Ужасно повърнато изглежда.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 юни 2024 23:18

ogrizko написа:

Към моментните резултати като проценти и разпределение на местата пак не им стигат.

ГЕРБ - 73
ПП/ДБ - 44
Възраждане - 41
ДПС - 40

В момента ГЕРБ и ДПС събират 113, а и след преброяването не виждам да има кой знае каква разлика в местата, така че горе-долу ще са така. Остава да разберем кой ще го играе златният пръст и дали Бойко за пореден път ще се отметне от думите си понеже усилено говореше в последните месеци, че те с ДПС няма да правят коалиция след изборите.

Върни се в “Свободна зона”