Мнениеот Scholesy93 » 04 юни 2024 08:40
Проблеми по върховете на клуба има. Там че имат голяма вина предишните мишки е ясно. Но не може да претендираш, че някога сме били толкова зле, колкото при настоящото лале. Имахме половин такъв лош сезон при Оле и беше уволнен и половин такъв при Жозе...и беше уволнен. Отрицателна голова разлика....какво говорим. На Тен Хаг феновете му дадоха максимален комфорт-изкара година и половина след 7-0 от най-големите ни врагове. И аз го подкрепях след 7-0-защото в онзи сезон се пънеше да развива отбора. Сега мисли три дни напред, вижда се. Всички ми дават за пример втория сезон на Артета, но пак няма място за сравнение. Във втория си сезон Артета се опитваше да играе футбол, пускаше млади играчи като Сака, Мартинели, Нкетия и Смит-Роу, а и пак не бяха толкова трагични колкото нас. Тен Хаг завърши осми, спука топката и изтупа от нафталина Джони Евънс. И изхарчи половин милиард на всичкото отгоре. Изпокара се с половината отбор, забрани на дузина журналисти да идват на Олд Трафорд и според мен изпотроши отбора заради лош мениджмънт на форма и игрови минути. Уж от година е лекарят на Арсенал при нас. Ама при Артета максимум имаха един двама контузени, а ние само в часа преди съответния мач обявяваме нови три жертви. Пак казвам-осми, отрицателна голова разлика, сто милиона за бразилския Карагерен, скапан футбол. Не знам кой друг би оцелял при тези факти, ама нашия е хлебарка-и при ядрена война ще го пребъде.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.