Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MASTER_COOL » 02 юни 2024 10:10

Структурата на Реал е много проста. Флорентино Перес, Хосе Анхел Санчес, главният скаут и треньорът. Това е всичко. Това е абсолютно правилно и затова те печелят.

Цитат от Жозе.
Това е и за мен основната причина да са непобедими.
Всеки да прецени при нас как е : "много баби, хилаво бебе"
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 02 юни 2024 10:22

Нещата не са чак толкова прости...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 02 юни 2024 10:24

Със сигурност , но имаме ясно изразена и подредена структура. Успехите показват и колко е подходяща
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 02 юни 2024 10:42

Успехите не показват нищо друго, освен желанието на феновете.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 02 юни 2024 11:06

Тен Хаг май ще е първия мениджър останал на поста след сезон с отрицателна голова разлика. Говоря за елитните клубове в Европа.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 02 юни 2024 11:14

Ами то за това е виновно и името- ако се казваше Ерик Hinighton и беше британец всички щяха да заключат, че е поредния посредствен британец с дървен стил и самия стадион щеше да го уволни. Ама половината Олд Трафорд смятат, че той е просто новия Ринус Микелс с лош късмет откъм контузиите и заради това не се дава зор на нашите собственици да го разкарат. Той до края на годината е приключил-просто вместо да го махнем сега ще изчакаме средата на сезона като сме на 15то място и като е изхарчил още 250 милиона да го шитнем...
Вчера Един Терзич излезе с посредствени играчи, двама от които отхвърлени от Тен Хаг, и показа че с мерак и добри тренировки тези играчи могат да играят грамотен футбол с добро движение на топката и придвижване без топка....Защо ли?
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 03 юни 2024 14:09

Абе, не може все проблема да е в треньора. И той самият си има екип. За тренировки, с които се изгражда стила на игра, за анализ на стратегиите спрямо противниците, за ротациите и т.н. Не е проблема да в треньора. Това на който не му е ясно значи е проспал последните 10тина години. Проблема е в цялостната политика и отношение към резултатите, договорите на играчите, подбора и договарянето на играчите. И най-вече, акцентирам върху това за n-ти път - проблема е в настройката на собствениците. Собственика на клуба иска да печели пари НЕЗАВИСИМО от резултатите. Юнайтед печели страшно много пари и без да е шампион в Англия или Европа.
Примера с Реал е добър. Защото те също печелят много пари. Но освен това ръководството е съставено от хора, които обичат играта и имат спортна злоба. Искат победи. Нашите американчета не знаят от коя страна се рита топката. Какво им дреме за резултатите.

Все ми е тая дали Тен Хаг ще остане или не. За мен фокуса трябва да е другаде. Смяната на треньорите е прах в очите. Само замаскира проблемите. И още нещо - в момента аз ако съм треньор с няма да отида в Юнайтед, защото ще ме превърнат в поредната изкупителна жертва.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 03 юни 2024 17:37

Напълно съгласен с теорията ти. И аз съм за това, че ръководството ни докара до тук последните 10г. НО какъв стил развива Тен Хаг изобщо и може ли да се разчита, че той ще ни изгради като отбор, стил на игра и клуб борещ се за значими успехи в следващите 3г да речем.... Скептичен съм! Именно Хага показва постояно, че играе мач за мач без мисъл за бъдещето!

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 04 юни 2024 08:23

Не знам. Защо му се получи в Аякс, а при нас не се получава? Това с безидейността го видяхме при всички треньори преди Тен Хаг. И за мен е ясен признак за управлението на клуба. Да не би сър Алекс да е бил най-големият стратег и да е разполагал с най-добрият екип от хора?! Не. Разликата между него и сегашните е, че ръководството преди разчиташе изцяло на сър Алекс, а той е пример за непримиримост пред посредствеността и опустошаваща жажда за превъзходство и победи. Смени се ръководството, не им пука за резултатите, съответно създават хаос в управлението. И ЛВГ, и Моуриньо, Рангник се изказаха негативно за ръководството. Това не е случайно. Докато не дойде начело на клуба, някой с нагласата, че отбора трябва да доминира и няма да се толерират путьовци и посредствени разхождачи, няма да се оправи положението.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 04 юни 2024 08:40

Проблеми по върховете на клуба има. Там че имат голяма вина предишните мишки е ясно. Но не може да претендираш, че някога сме били толкова зле, колкото при настоящото лале. Имахме половин такъв лош сезон при Оле и беше уволнен и половин такъв при Жозе...и беше уволнен. Отрицателна голова разлика....какво говорим. На Тен Хаг феновете му дадоха максимален комфорт-изкара година и половина след 7-0 от най-големите ни врагове. И аз го подкрепях след 7-0-защото в онзи сезон се пънеше да развива отбора. Сега мисли три дни напред, вижда се. Всички ми дават за пример втория сезон на Артета, но пак няма място за сравнение. Във втория си сезон Артета се опитваше да играе футбол, пускаше млади играчи като Сака, Мартинели, Нкетия и Смит-Роу, а и пак не бяха толкова трагични колкото нас. Тен Хаг завърши осми, спука топката и изтупа от нафталина Джони Евънс. И изхарчи половин милиард на всичкото отгоре. Изпокара се с половината отбор, забрани на дузина журналисти да идват на Олд Трафорд и според мен изпотроши отбора заради лош мениджмънт на форма и игрови минути. Уж от година е лекарят на Арсенал при нас. Ама при Артета максимум имаха един двама контузени, а ние само в часа преди съответния мач обявяваме нови три жертви. Пак казвам-осми, отрицателна голова разлика, сто милиона за бразилския Карагерен, скапан футбол. Не знам кой друг би оцелял при тези факти, ама нашия е хлебарка-и при ядрена война ще го пребъде.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Върни се в “Манчестър Ю”