Иво Иванов определен за най-добър защитник през 2009!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Иво Иванов определен за най-добър защитник през 2009!

Мнениеот deepblue1963 » 20 яну 2010 14:25

fuckside написа:А ти не осъзнаваш ли, че няма по - силен български централен защитник от Иво Иванов. Деба ******ите говеда и чорбета как се обединяват като усетят хурката. Яд ви е ама няма кво да се прави. 20 години ви търпим глупостите и не знам как не ви омръзна тая ваша пародия. грандьове :mrgreen:

Доколкото виждам,наградата е за най-добър защитник,а не само централен защитник.Това само така,между другото,де.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
fuckside
Контакти:

Мнениеот fuckside » 21 яну 2010 10:35

Ами хайде да я дадем на зетя тогава, който само и само за да играе го направиха лев бек в национала :lol: много ви боли шопчета Берое като побеждава.

goldberga
Контакти:

Мнениеот goldberga » 29 яну 2010 13:37

bigfish написа:
goldberga написа:Абе човек аз не казвам, че трябва само от ЦСКА да бъдеш, за да взимаш награди.Просто, когато си в ЦСКА или в Левски вниманието е насочено върху теб на всеки слаб мач.Там има напрежение,въпроси,фенове,пари,заплахи и т.н. И пак казвам, че има хляб в това момче и ако доиде в София и задържи нивото развитието му ще е още по-динамично и го очаква Европа.

Светът не се върти около Левски и ЦСКА. В другите отбори също има напрежение, въпроси и фенове. До заплахи не сме стигали, защото е жалко да заплашваш тези, които си дават сърцето за любимия си отбор. Чудя се кога ще проумеете, че и извън тези два отбора има футбол. Защо не питате например защо Мартин Камбуров е нападател номер 1, а се заяждате за Иво? Момчето е скромно и се раздава. Всичко е постигнал със собствения си труд и никой не го е бутал. Какво толкова ви е яд, че е получил едно напълно заслужено признание? При положение, че и Левски и ЦСКА оставиха зад себе си по една трагична година за тях кое е толкова изненадващото, че малко се е пречупила тази двуполюсна система. Както каза колегата - на вас ви е нужна силна конкуренция, за да сте нещо. Защо толкова искате да я убиете?

Абе тука сеедно говоря на стената срещу мене.... добре 'аиде ще го кажа на прост селски език (щото явно само така ще ме разберат някои хора):
Кажете ми 1 трансфер в чужбина от провинцията в България .. ??????????(успешен трансфер обаче тоест момчето да играе силно и да е титуляр и да става все по-добър и по-добър)
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 яну 2010 14:35

goldberga написа:
bigfish написа:
goldberga написа:Абе човек аз не казвам, че трябва само от ЦСКА да бъдеш, за да взимаш награди.Просто, когато си в ЦСКА или в Левски вниманието е насочено върху теб на всеки слаб мач.Там има напрежение,въпроси,фенове,пари,заплахи и т.н. И пак казвам, че има хляб в това момче и ако доиде в София и задържи нивото развитието му ще е още по-динамично и го очаква Европа.

Светът не се върти около Левски и ЦСКА. В другите отбори също има напрежение, въпроси и фенове. До заплахи не сме стигали, защото е жалко да заплашваш тези, които си дават сърцето за любимия си отбор. Чудя се кога ще проумеете, че и извън тези два отбора има футбол. Защо не питате например защо Мартин Камбуров е нападател номер 1, а се заяждате за Иво? Момчето е скромно и се раздава. Всичко е постигнал със собствения си труд и никой не го е бутал. Какво толкова ви е яд, че е получил едно напълно заслужено признание? При положение, че и Левски и ЦСКА оставиха зад себе си по една трагична година за тях кое е толкова изненадващото, че малко се е пречупила тази двуполюсна система. Както каза колегата - на вас ви е нужна силна конкуренция, за да сте нещо. Защо толкова искате да я убиете?

Абе тука сеедно говоря на стената срещу мене.... добре 'аиде ще го кажа на прост селски език (щото явно само така ще ме разберат някои хора):
Кажете ми 1 трансфер в чужбина от провинцията в България .. ??????????(успешен трансфер обаче тоест момчето да играе силно и да е титуляр и да става все по-добър и по-добър)

Станислав Манолев,Радостин Кишишев,Светослав Тодоров,вярно,че са само от Литекс,но защо да няма скоро и от други отбори такива трансфери.А и това със селския език беше егати простащината и комплексарщината,но ти си знаеш :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 30 яну 2010 14:55

goldberga написа:
bigfish написа:

Кажете ми 1 трансфер в чужбина от провинцията в България .. ??????????(успешен трансфер обаче(, - запетайка) тоест момчето да играе силно и да е титуляр и да става все по-добър и по-добър)

Не е лесно в 4 реда да имаш 4 правописни грешки. Отговорил съм ти достатъчно ясно на това, което ти бяха тезите преди това. Видя че не вървят тези аргументи и сега за трансфери си говорим. Е, колегата над мен ти е дал примери. Пак ще го кажа - столичните "грандове" се нуждаят от силна конкуренция, за да са успешни в евротурнирите. Проумейте го някога.

Потребителски аватар
мозъка
Контакти:

Мнениеот мозъка » 24 фев 2010 23:41

4oKuTo написа:Берое отказа оферта на Левски за Иво Иванов
http://gong.bg/view_article.php?article_id=116007

Точно поради тази причина Раев и Кауна няма да викнат повече Иво!Затова ще падаме и ще гледаме големите първенства по ТВ,заради комплексарщина и мениджърски интереси!Шнур за двамата..... :evil: :evil: :evil:
няма мое,няма твое,светът е БЕРОЕ

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 25 фев 2010 17:19

Направо щеше да е изненада да го викне след като не отиде в София. Жалко, но в България такива са реалностите. Ако не си играч на ЦСКА, Левски, Литекс, почти нямаш шанс за националния.

Върни се в “Берое”