Мнениеот acmilan » 29 яну 2010 14:35
goldberga написа:bigfish написа:goldberga написа:Абе човек аз не казвам, че трябва само от ЦСКА да бъдеш, за да взимаш награди.Просто, когато си в ЦСКА или в Левски вниманието е насочено върху теб на всеки слаб мач.Там има напрежение,въпроси,фенове,пари,заплахи и т.н. И пак казвам, че има хляб в това момче и ако доиде в София и задържи нивото развитието му ще е още по-динамично и го очаква Европа.
Светът не се върти около Левски и ЦСКА. В другите отбори също има напрежение, въпроси и фенове. До заплахи не сме стигали, защото е жалко да заплашваш тези, които си дават сърцето за любимия си отбор. Чудя се кога ще проумеете, че и извън тези два отбора има футбол. Защо не питате например защо Мартин Камбуров е нападател номер 1, а се заяждате за Иво? Момчето е скромно и се раздава. Всичко е постигнал със собствения си труд и никой не го е бутал. Какво толкова ви е яд, че е получил едно напълно заслужено признание? При положение, че и Левски и ЦСКА оставиха зад себе си по една трагична година за тях кое е толкова изненадващото, че малко се е пречупила тази двуполюсна система. Както каза колегата - на вас ви е нужна силна конкуренция, за да сте нещо. Защо толкова искате да я убиете?
Абе тука сеедно говоря на стената срещу мене.... добре 'аиде ще го кажа на прост селски език (щото явно само така ще ме разберат някои хора):
Кажете ми 1 трансфер в чужбина от провинцията в България .. ??????????(успешен трансфер обаче тоест момчето да играе силно и да е титуляр и да става все по-добър и по-добър)
Станислав Манолев,Радостин Кишишев,Светослав Тодоров,вярно,че са само от Литекс,но защо да няма скоро и от други отбори такива трансфери.А и това със селския език беше егати простащината и комплексарщината,но ти си знаеш

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.