Обявяват "ПФК Ботев - 1912" АД в несъстоятелност, над 2 млн.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Re: Обявяват "ПФК Ботев - 1912" АД в несъстоятелност, над 2 млн.

Мнениеот sokkoban » 25 фев 2010 12:49

Абе много интересно ми стана къде се покриха всички, които вчера се мъчеха да ни убедят, че отбора е затрит, колко много непреодолими трудности ни очакват, как няма да помиришем профи футбол няколко години!!!
Аре в д...я селтаци!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 25 фев 2010 12:58

Абе къде са тия буфери сега???Един няма за 4-страници от форума :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ей нещо сме ги засегнали майна :mrgreen: Сърдят ни се :mrgreen:

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 25 фев 2010 13:14

sokkoban написа:Абе много интересно ми стана къде се покриха всички, които вчера се мъчеха да ни убедят, че отбора е затрит, колко много непреодолими трудности ни очакват, как няма да помиришем профи футбол няколко години!!!

Стига глупости, който иска да издребнява си е за негова сметка. Факт е, че за първи станахме свидетели на абсолютно координирана атака срещу нечовека - нещо, което ме радва изключително много. В интерес на истината НАП ме изненадаха приятно с това си решение - точно от тях очаквах да остана до последно пасивни, но явно съм грешал. Ако тази тенденция се задържи в рамките на месеци ще е част от миналото на Ботев - грозни, черни страници, които трябва да са ни като огромна обеца на ухото.
Не натискайте ТУК!

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 25 фев 2010 13:56

пичове,абе къде отиде ония от ЛИТЕКС на който вчера цял ден му обяснявахме за какво става дума.а той-неможело та неможело да се фалира АД-то.
браво на НАП!-неочаквах толкова бързо да реагира.
СВОБОДЕН БОТЕВ ИМАМЕ!

JuStDoIt
Контакти:

Мнениеот JuStDoIt » 25 фев 2010 14:00

sokkoban написа:Абе много интересно ми стана къде се покриха всички, които вчера се мъчеха да ни убедят, че отбора е затрит, колко много непреодолими трудности ни очакват, как няма да помиришем профи футбол няколко години!!!

Много Добре казано!!! снощи 3 часа неможах да прочета темите от толкова "Добродетели"

Честито на всички !!! За последните 2 дена се случиха толкова неща колкото за 6 години не се бяха задеиствали!
А на всички които се опитват да дават съвети не им обръщайте внимание смятам че доста ги е ЯД и Страх, скоро няма да сме зависими от НИКОГО а и всички видяха какво значи ЛЮБОВ на ФЕНОВЕТЕ (най-вероятно не е виждат около себе си ) .
Феновете на БОТЕВ показаха че СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА !!!!

ПОКЛОП ПРЕД ВСКИЧКИ ДЕИНИ ФЕНОВЕ !!!

Откъдето и да започне БОТЕВ съм сигурен ,че феновете ще са много повече и много по сплотени от всякога , зажадняли за футбол. УСПЕХ и КЪСМЕТ на всички КАНАРИ към поетото предизвикателство !

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 25 фев 2010 14:06

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БОТЕВИСТИ !!! 8-) 8-) 8-) 8-)

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 25 фев 2010 14:07

JuStDoIt написа:
Много Добре казано!!! снощи 3 часа неможах да прочета темите от толкова "Добродетели"

Честито на всички !!! За последните 2 дена се случиха толкова неща колкото за 6 години не се бяха задеиствали!
А на всички които се опитват да дават съвети не им обръщайте внимание смятам че доста ги е ЯД и Страх, скоро няма да сме зависими от НИКОГО а и всички видяха какво значи ЛЮБОВ на ФЕНОВЕТЕ (най-вероятно не е виждат около себе си ) .
Феновете на БОТЕВ показаха че СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА !!!!

ПОКЛОП ПРЕД ВСКИЧКИ ДЕИНИ ФЕНОВЕ !!!

Откъдето и да започне БОТЕВ съм сигурен ,че феновете ще са много повече и много по сплотени от всякога , зажадняли за футбол. УСПЕХ и КЪСМЕТ на всички КАНАРИ към поетото предизвикателство !

Както казах чувствам се горд с нас! ПОКОЛОН ПРЕД ВСИКИ ФЕНОВЕ! СВЕТЛИНАТА ЗАПЧНА ДА ГРЕЕ НАД НАС!!
ИзображениеИзображение

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 25 фев 2010 14:12

daimio написа:Абе къде са тия буфери сега???Един няма за 4-страници от форума :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ей нещо сме ги засегнали майна :mrgreen: Сърдят ни се :mrgreen:

даимио как няма да ни се сърдят буферите като устиха,че след година и половина пак ще ги е..м

Потребителски аватар
djeri
Контакти:

Мнениеот djeri » 25 фев 2010 14:34

първи сме се родили,последни ще умрем!
Първи се родихме,последни ще умрем!

Потребителски аватар
djeri
Контакти:

Мнениеот djeri » 25 фев 2010 14:40

От много време насам не съм се чувствал толкова горд, че сам "БОТЕВИСТ".
С нетърпение очаквам краят на "робството"и да заведа на "КОЛЕЖА" за първи път
двамата си сина.
P.S.Без значение в коя група.
Първи се родихме,последни ще умрем!

Върни се в “Ботев”