Аре в д...я селтаци!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sokkoban написа:Абе много интересно ми стана къде се покриха всички, които вчера се мъчеха да ни убедят, че отбора е затрит, колко много непреодолими трудности ни очакват, как няма да помиришем профи футбол няколко години!!!
Аре в д...я селтаци!!!![]()
![]()
sokkoban написа:Абе много интересно ми стана къде се покриха всички, които вчера се мъчеха да ни убедят, че отбора е затрит, колко много непреодолими трудности ни очакват, как няма да помиришем профи футбол няколко години!!!
Аре в д...я селтаци!!!![]()
![]()
JuStDoIt написа:
Много Добре казано!!! снощи 3 часа неможах да прочета темите от толкова "Добродетели"
Честито на всички !!! За последните 2 дена се случиха толкова неща колкото за 6 години не се бяха задеиствали!
А на всички които се опитват да дават съвети не им обръщайте внимание смятам че доста ги е ЯД и Страх, скоро няма да сме зависими от НИКОГО а и всички видяха какво значи ЛЮБОВ на ФЕНОВЕТЕ (най-вероятно не е виждат около себе си ) .
Феновете на БОТЕВ показаха че СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА !!!!
ПОКЛОП ПРЕД ВСКИЧКИ ДЕИНИ ФЕНОВЕ !!!
Откъдето и да започне БОТЕВ съм сигурен ,че феновете ще са много повече и много по сплотени от всякога , зажадняли за футбол. УСПЕХ и КЪСМЕТ на всички КАНАРИ към поетото предизвикателство !
daimio написа:Абе къде са тия буфери сега???Един няма за 4-страници от форума![]()
![]()
Ей нещо сме ги засегнали майна
Сърдят ни се
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта