Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Re: БФС: Ботев ще се състезава в Б група от следващия сезон

Мнениеот bultrasa » 24 фев 2010 22:07

max_danieli написа:
Искаш да гледаш мачове на отбора, иди да гледаш футбола в чистата му част, отивай да гледаш юношите.

Ти няма да ми казваш какви мачове да гледам.
За останалата част от поста ти, чак ми е жал за теб.

Само един буфер може да каже подобно нещо на един ботевист след това което се случи с Ботев днес.
Ние нищо не губим да гледаме селската трупа още 11 години, само че не го искаме. Ако на теб ти е кеф, отивай и помагай на селяка. Но кръста , който щеносиш ще си е твой. Както ние ще си носим последствията от досегашните си действия.

Казвал съм хиляди пъти, че трябва да фалира отбора а не да се вади от групата без да се обявява фалит.Може и да греша но според мен нищо не пречеше да си доиграем полусезона като паралелно с това върви и процеса по обявяването на клуба в несъстоятелност.Незнам какъв е плана, и не искам да знам, щото сигурно само ще се ядосвам като гледам какво се случва и какво е трябвало да се случи според плана.

Добре...ти ли само не разбра,че БФС изкара отбора(не ние).....за не изпълнени изисквания!!!!
Кой ти е виновен ??? :?
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 24 фев 2010 22:10

PFC Litex написа:Аз искам Ботев, този който е създаден на 12.03.1912 без селския в "А" група - дано сега си ме разбрал, но действията които се вършат показват съвсем друго.

Стига се пени бе пич - когато искаш да бяхте вдигали шум всички!
От 10 години се опитваме да го махнем - всички ни изкарваха лумпени!
Сега сме взели нещата в СОБСТВЕНИ РЪЦЕ! Каквото направим - това ще подкрепяме!
Аре ходете да си гледате дербитата с Монтана и Мездра и се радвайте!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Левски 1914
Контакти:

Re: Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!

Мнениеот Левски 1914 » 24 фев 2010 22:11

Отбор като Ботев не заслужава да бъде изхвърлен от "А" група, заради тоя изруд Д.Х ! Това е отбор с традиции, а се проваля, както става и с много други български клубове. Ще дам само един пример, въпреки че са много - Спартак Варна. Късмет момчета, точно сега отбора ви ще има нужда от вас, не се разделяйте и ви чакаме отново в "А" група!

П.П : Мощен ... за Селския !
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 24 фев 2010 22:13

кашчей,вобще ама вобще не си на ясно с нещата.после да не се чудете,ама как така стана,ама те на БОТЕВ някой им помогна и т.н.
БОТЕВ ЗАПОЧВА НА ЕСЕН В Б ГРУПА С НОВ СОБСТВНИК.ТОВА ДА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ.
А ТИ СЕЛСКА МАСТИО ЗА ВСИЧКО КОЕТО НИ ПРИЧИНИ,ОСВН ЧЕ ЩЕ ГНИЕШ В ЗАТВОРА,ЩЕ ГОРИШ И В АДА.
СВОБОДЕН БОТЕВ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 фев 2010 22:18

botev_1912 написа:
PFC Litex написа:Аз искам Ботев, този който е създаден на 12.03.1912 без селския в "А" група - дано сега си ме разбрал, но действията които се вършат показват съвсем друго.

Малко повече уважение към чуждото мнение няма да ви навреди, нито на теб, нито на останалите, които се имате за всезнаещи.Взели сте нещата в собствените си ръце.. вие история учили ли сте някога?Нещо за Френската революция, за различните и периоди на управление, когато уж народът е действал, а все някой го е яхвал, ъм?Жорж Дантон и Максимилиан Робеспиер да са ви познати персонажи?Само не знам, Г-н "Имаме новина, драги зрители" дали е Дантон или Робеспиер, но по ми прилича на последният.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 24 фев 2010 22:18

ЛЕВСКИ-1914,БЛАГОДАРЯ ТИ. ДА ТИ КАЖА ЧЕСТНО ОТ ВАС НЕОЧАКВАХ РАЗБИРАНЕ,НО ВИ ПРАВИ ЧЕСТ.
УСПЕХ И НА ВАС!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Честито!!!Ботев аут!

Мнениеот botev_1912 » 24 фев 2010 22:19

PFC Litex написа:
emo_75 написа:това АД на христолов ще бъде обявено във ФАЛИТ и до няколко месеца ще бъде във владение на друг собствник- ГАРАНЦИЯ.

ТОЙ НЕ УМИРА!

Човек обяви ли се във фалит просто умира автентичното име, нали не казваш цитираното сериозно?
АД-то се казва БОТЕВ 1912 АД и фалираш ли го ти го анулираш. Ще се появи ново АД с ново име, но то ще е регистрирано с дата 2010 година.

Всичката история ще остане на фалиралото АД, а новото няма да има такава.

Ти си най активния последните дни и само глупости ръсиш!

Твоите бръщолевения искат да ни убедят че ВСИЧКИ ОТБОРИ В БЪЛГАРИЯ СА СЪЗДАДЕНИ ПРЕЗ 1999г защото тогава се регистрираха като АД-та.

Ходи си пии хапчетата!
100
покривни прозорци

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 24 фев 2010 22:21

Тези, които упрекват бултрасите, нека се замислят какви бяха алтернативите и имаше ли такива изобщо, чак след това да си дават компетентните мнения.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 24 фев 2010 22:27

Кашчей написа:
botev_1912 написа:

Малко повече уважение към чуждото мнение няма да ви навреди, нито на теб, нито на останалите, които се имате за всезнаещи.Взели сте нещата в собствените си ръце.. вие история учили ли сте някога?Нещо за Френската революция, за различните и периоди на управление, когато уж народът е действал, а все някой го е яхвал, ъм?Жорж Дантон и Максимилиан Робеспиер да са ви познати персонажи?Само не знам, Г-н "Имаме новина, драги зрители" дали е Дантон или Робеспиер, но по ми прилича на последният.

шшшшш ти идваш в нашият форум, ръсиш глупости без да си запознат с действителността и имаш наглостта да ми искаш уважението? Къде бяхте блюстители на реда и хармонията защо не вдигахте шум когато селското АД беше боксова круша на всички, но все още имаше шанс да не се стига до тук? Сега нямате право да ни упреквате за нищо!
Или иначе казано: АКО НЯМАТЕ КАКВО ДА ПРАВИТЕ - НЕ ГО ПРАВЕТЕ В НАШИЯ ФОРУМ!!!!!!
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 фев 2010 22:29

emo_75 написа:кашчей,вобще ама вобще не си на ясно с нещата.после да не се чудете,ама как така стана,ама те на БОТЕВ някой им помогна и т.н.
БОТЕВ ЗАПОЧВА НА ЕСЕН В Б ГРУПА С НОВ СОБСТВНИК.ТОВА ДА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ.
А ТИ СЕЛСКА МАСТИО ЗА ВСИЧКО КОЕТО НИ ПРИЧИНИ,ОСВН ЧЕ ЩЕ ГНИЕШ В ЗАТВОРА,ЩЕ ГОРИШ И В АДА.
СВОБОДЕН БОТЕВ

Пич, имате 1 месец и 3-4 дена, да внесете в БФС искане за лиценз за професионален футбол.Да ти обяснявам ли на дебелата глава, какво трябва да съдържа документацията и какви изисквания трябва да сте покрили, за да го получите?човекнаистина трябва да е много неостър, за да продължава упорито да твърди, че новото АД(което е само блясък в очите на Бареков) ще може да вземе лиценз за профилигите.Нямате събран капитал, което автоматично ви отказва регистрация в съда, а и нямате устав, въобще нямате нищо до момента, освен идеи и лозунги.Като нямате регистрация, какъв лиценз ще вземате?Нали трябва да имате картотекирани играчи, стадион, финасова обезпеченост, в задължителни граници.
За това, че не можете да вземете името, без да е продаден оригиналният отбор, май вече го споменах някъде.Освен това....вие ще сте новосъздаден отбор в такъв случай и по правилата започвате от най-долното ниво на футбола у нас.
Друг е въпросът, ако последвате примера на Локомотив, ама май вече не е чак толкова лесно и това.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Ботев”