max_danieli написа:Искаш да гледаш мачове на отбора, иди да гледаш футбола в чистата му част, отивай да гледаш юношите.
Ти няма да ми казваш какви мачове да гледам.За останалата част от поста ти, чак ми е жал за теб.
Само един буфер може да каже подобно нещо на един ботевист след това което се случи с Ботев днес.Ние нищо не губим да гледаме селската трупа още 11 години, само че не го искаме. Ако на теб ти е кеф, отивай и помагай на селяка. Но кръста , който щеносиш ще си е твой. Както ние ще си носим последствията от досегашните си действия.
Казвал съм хиляди пъти, че трябва да фалира отбора а не да се вади от групата без да се обявява фалит.Може и да греша но според мен нищо не пречеше да си доиграем полусезона като паралелно с това върви и процеса по обявяването на клуба в несъстоятелност.Незнам какъв е плана, и не искам да знам, щото сигурно само ще се ядосвам като гледам какво се случва и какво е трябвало да се случи според плана.
Добре...ти ли само не разбра,че БФС изкара отбора(не ние).....за не изпълнени изисквания!!!!
Кой ти е виновен ???